- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #44.421
Ben de hemen kaldırıp dik yapıyorum agzi burnu dolu tıkanmış gibi ses cikariyoAcele ediyolar mama yerken sanırım ondan..yan çeviriyorum ben annemden öğrendim sağolsun..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hemen kaldırıp dik yapıyorum agzi burnu dolu tıkanmış gibi ses cikariyoAcele ediyolar mama yerken sanırım ondan..yan çeviriyorum ben annemden öğrendim sağolsun..
Aç bırakmayı bende doğru bulmuyorum canım , zaten Zayıf doğmuş ilk gün biberonu bile almadı , ben ameliyattan 2 saat geç çıktım , 2 saat boyunca hep aranmış ağlamış kuzucuğum... Senin yöntemi denedim az önce , uyandı sapdığım sütü verdim 45 Cc hala arabmaya devam etti sordu biraz sonra yine uykuya daldı 5 dk falan , mememde tuttum o süre boyunca , sonra tekrar emdi sinirlendi ittirdi memeyi çok zorlamadım 30 Cc kadar mamasını verdim , 1 saat uyanık kaldı , tekrar denedim vermeyi ağzında tuttu emmedi ... Dediğin gibi inşaallah emecek kuzucuklarımız benimde biraz daha sabretmem Lazım :)
Dışarıda 3 saat dolapta 3 gün buzluk ta 3 ay durabiliyor buzluk için bazı yerlerde 6 ay diye de geçiyor.Kızlar sütünüzü sağdıktan sonra dışarıda bekletiyor musunuz ne kadar bekleyebilir?
Ben de hemen kaldırıp dik yapıyorum agzi burnu dolu tıkanmış gibi ses cikariyo![]()
Bazen hiç vermiyorum mamayı 4 saat uyursa , bazen 10 Cc bazen de 40 Cc son 4-5 gündür ... Dün gece deliksiz 5 saat uyudum sütümü sağmayı unuttum , eşim basmış 80 Cc mamayı 5 saatte uyanmadı :)))) zorla uyandırdık :)) aZ önce tekrar denedik , emzirme şeklini değiştirdik ben sadece mememi dayadım Ağzına , arada mememi sıktım eşim bebeği koltuk altıma koyar şeklinde verdi 5-10 dk emdik , tabi coggudu coggudu değil , 4-5 kez soruyor memeyi sonra da BAKIYOR , biraz dinlenip tekrar sordu , sıkılasıya kadar yaptık zorlamadık , ilk başta sağdığım 35 Cc mamayı vermiştim , emme olayından 20 dk sonra mamasını verdim 30 Cc bi yarın saatte salıncakta sallandı gazı çıktı derken geçti, uyumaya yakınken yine yalanıp duruyordu tekrar verdim memeyi tektim evde o esnada , 5 dk falan emdi yoruldu uyudu :))) hiç ağlamadı ama :)) arada bırakıyor mememi bakıyorum tipir tipir süt damlıyor ...Canım korkma aç kalmaz. Ben de gün içinde 20-40 geceleri 3 aradan sonra 60 civarı sağabiliyorum. Ama bugün doktor kontrolü vardı. Ağlamalarını da kolik diye tanımladı. Aç sanıyordum ben. Aç değil dedi. Emme refleksleri henüz çok küçük oldukları için çok kuvvetli. Bundan istifade edip biberonu vermezsen memeyi emecek ve süt geldiğini görünce devam edecek. 30 cc mama çok az. Onunla kilo almaz. Bil ki aldığı kiloları senin sütünle alıyor. Sütün çok besleyici.
Ben hiç bekletmiyorum dışarıda canım , hava çok sıcak , dışarıda bekletsem bile ılıtacağım biraz o yüZdrn sağar sağöaz dolaba atıyorum , dışarıda 3 saat buzdolabında 3 gün buzlukta 3 ay diyorlar ama biz zaten 2 saat içinde sönürüyoruz:)) açız sürekli :)Dışarıda 3 saat dolapta 3 gün buzluk ta 3 ay durabiliyor buzluk için bazı yerlerde 6 ay diye de geçiyor.
Canım Allah senden Razı olsun , tekniğin işe yaradı :)) çok emmiyoruz ama olsun :))) bu sefer Uyandığında 2 defa verdim sütümü bi uyandıktan sonra 35 Cc yi içtikten sonra, birde uyumaya yakınken :)) eliyle- diliyle itmedi kızarıp bozarmadı ya , buna da şükür inşaallah Şapır şapır emeriz birgün bizde :)Bir sure boyle yapar bakarsin bir gun emer canim. Insallah basarirsiniz, kolayliklar diliyorum size ve sut sut savasi veren tum annelere :)
Teşekkür ederim canımDışarıda 3 saat dolapta 3 gün buzluk ta 3 ay durabiliyor buzluk için bazı yerlerde 6 ay diye de geçiyor.
Dik tutma canım geri kaçar allah korusun.. Yan yatır dün internettende baktım yan yatırmayı diyo bide yüzükoyun sırtına hafif vurucakmışın diyo.. İatersen bak interneteBen de hemen kaldırıp dik yapıyorum agzi burnu dolu tıkanmış gibi ses cikariyo![]()
Canım biz çok naif davranıyoruz aman birşey olacak diye , aile hekimimiz ev ziyaretine geldiğinde gaz masajı gösterdi bildiğin böyle eviriyor çeviriyor eller hep bağırsaklarda olacak şekilde döndürüyor , sonra sırtına biraz güçlü vuruyor, çok güzel çıkıyor gazı arada bende yapıyorum onu çıkaramadığım zamanlar , yada evin içinde hoplayarak yürüyoruz o zamanda çıkıyor , birde Karnını çok fazla doyurmadan gazını çıkartmaya çalış canım...Maalesef cikaramiyorum gazını masaj falan yapıyorum ama fayda etmiyor çoğu zaman altını açınca dediğim gibi oluyor uykusundan bile ağlar şekilde ses çıkarıp suratıni burusturuyo uyaniyo![]()
Hamilelikte 30. Haftaya kadar hep Kabızdım yapmadığım şey kalmamıştı , Allah'a şükür 2.5 aydır Kabızlık ypk , sezeryan sonrası da olmadım ama hergun sabahları 2 adet normal Kayısı yiyorum , kuru inciri sütten dolayı günde 3-5 tane tüketiyorum iyi geliyor , bebeğimdr hiç kabız olmadı Allah'a şükür ... Taze Kayısı çok tüketmemek şartıyla tüketebilirsin canım , birde hangi işlemi yaparsan yap düzenli bir şekilde yaptığımda bağırsaklar ona uyum sağlıyor , Bağırsak sistemi çok çabuk küsen bi organNormal doğum yapalı 31 gün olduhala bağırsaklarım normal çalışmıyor. İlaç kullanmadığım sürece tuvalete çıkamıyorum. Sizler nasılsınız? Bi dra gitmeye gerek var mı sizce?
oda ısısnda 3 saat, buzdolabında 6 saat, derin dondurucada 3 ay diye biliyorum ben. ama havalar sıcak yine de 3 saat koyma dışarda benceKızlar sütünüzü sağdıktan sonra dışarıda bekletiyor musunuz ne kadar bekleyebilir?
Cok sevindim canim devami da gelir insallah. Mamayi da biberonu da birakirsiiniz umarim. Benim bebis 45 gunluk oldu ama hala sutum artmiyor arttiramiyorum. 3-4 saat beklemis goguslerden bile max.20-30 cc cikiyor, bir iki kere 50 cc gordumCanım Allah senden Razı olsun , tekniğin işe yaradı :)) çok emmiyoruz ama olsun :))) bu sefer Uyandığında 2 defa verdim sütümü bi uyandıktan sonra 35 Cc yi içtikten sonra, birde uyumaya yakınken :)) eliyle- diliyle itmedi kızarıp bozarmadı ya , buna da şükür inşaallah Şapır şapır emeriz birgün bizde :)
geçersiniz canım pes etme, o kadar bile sürmez bi alsın tadını tam. arada o durduğu zaman çenesinin altını gıdıklayın emmeye devam eder. böyle böyle bikaç dakika daha uzatın. sonra sonra kendi uzatır zaten emme süresiniBazen hiç vermiyorum mamayı 4 saat uyursa , bazen 10 Cc bazen de 40 Cc son 4-5 gündür ... Dün gece deliksiz 5 saat uyudum sütümü sağmayı unuttum , eşim basmış 80 Cc mamayı 5 saatte uyanmadı :)))) zorla uyandırdık :)) aZ önce tekrar denedik , emzirme şeklini değiştirdik ben sadece mememi dayadım Ağzına , arada mememi sıktım eşim bebeği koltuk altıma koyar şeklinde verdi 5-10 dk emdik , tabi coggudu coggudu değil , 4-5 kez soruyor memeyi sonra da BAKIYOR , biraz dinlenip tekrar sordu , sıkılasıya kadar yaptık zorlamadık , ilk başta sağdığım 35 Cc mamayı vermiştim , emme olayından 20 dk sonra mamasını verdim 30 Cc bi yarın saatte salıncakta sallandı gazı çıktı derken geçti, uyumaya yakınken yine yalanıp duruyordu tekrar verdim memeyi tektim evde o esnada , 5 dk falan emdi yoruldu uyudu :))) hiç ağlamadı ama :)) arada bırakıyor mememi bakıyorum tipir tipir süt damlıyor ...
Hepinizden Allah Razı olsun, yoksa ben bu durumu aşamazdım , dün ümidimi yitirip kendimi yatağa atmıştım , bugun Ümit doluyum :)) inşaallah 40 ı çıkana kadar sadece memeye geçeriz :)))
Allah seninde yardımcın olsun canım kolik bebek zor, dün bi arkadaşım gelmişti, kuran dinleterrk sakinleştiriyordum dedi , uykusunda da Çığlık atıp uyanma olayı da oluyormuş , uyku esnasında bile dinletiyordum dedi ... Ilk 3 ay sancılı geçiyormuş galiba , birde Bio gaia işe yaramıyor , samp simplex kullan gaz sorunu için dedi ...
ben sezeryan yaptım sorun yok canım çıkabiliyorumNormal doğum yapalı 31 gün olduhala bağırsaklarım normal çalışmıyor. İlaç kullanmadığım sürece tuvalete çıkamıyorum. Sizler nasılsınız? Bi dra gitmeye gerek var mı sizce?
Surubun adı ne canım? Doktor mu önerdi?