Bazen hiç vermiyorum mamayı 4 saat uyursa , bazen 10 Cc bazen de 40 Cc son 4-5 gündür ... Dün gece deliksiz 5 saat uyudum sütümü sağmayı unuttum , eşim basmış 80 Cc mamayı 5 saatte uyanmadı :)))) zorla uyandırdık :)) aZ önce tekrar denedik , emzirme şeklini değiştirdik ben sadece mememi dayadım Ağzına , arada mememi sıktım eşim bebeği koltuk altıma koyar şeklinde verdi 5-10 dk emdik , tabi coggudu coggudu değil , 4-5 kez soruyor memeyi sonra da BAKIYOR , biraz dinlenip tekrar sordu , sıkılasıya kadar yaptık zorlamadık , ilk başta sağdığım 35 Cc mamayı vermiştim , emme olayından 20 dk sonra mamasını verdim 30 Cc bi yarın saatte salıncakta sallandı gazı çıktı derken geçti, uyumaya yakınken yine yalanıp duruyordu tekrar verdim memeyi tektim evde o esnada , 5 dk falan emdi yoruldu uyudu :))) hiç ağlamadı ama :)) arada bırakıyor mememi bakıyorum tipir tipir süt damlıyor ...
Hepinizden Allah Razı olsun, yoksa ben bu durumu aşamazdım , dün ümidimi yitirip kendimi yatağa atmıştım , bugun Ümit doluyum :)) inşaallah 40 ı çıkana kadar sadece memeye geçeriz :)))
Allah seninde yardımcın olsun canım kolik bebek zor, dün bi arkadaşım gelmişti, kuran dinleterrk sakinleştiriyordum dedi , uykusunda da Çığlık atıp uyanma olayı da oluyormuş , uyku esnasında bile dinletiyordum dedi ... Ilk 3 ay sancılı geçiyormuş galiba , birde Bio gaia işe yaramıyor , samp simplex kullan gaz sorunu için dedi ...