• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar gaz için bişey diyin bana bebişim hiç iyi değil.rezene falan korktum icirmedim ama cidden iyi geldi mi Sizinkilere.sab simpleks ve bio gaia veriyorum bana misin demiyo.bi de bebekleriniz bazen hızlı hızlı kısa nefesler alıyo mu ?
Canım bir de kiraz çekirdeği bantından alıp denesen.

PembeLokum PembeLokum canım eşim de ben de 27yaşındayız. 11yıldır birlikteyiz. Lise aşkı yani :) Ağustosta 3 yıl olacak evleneli. 2. Gebeliğim bir kaybım var biliyorsun. Oğlum 13 haziranda doğdu. Ben öğretmenim eşim esnaf.

Kızlar iyi bayramlar :) biz 20 günlük olduk Allah ın izniyle :) bu sabah banyomuzy yaptık 3 saat sonra gezmeye çıktık :) büyük babaannemizle ( benim babaannem ) anneannemizi ziyaret ettik :) bahşişlerimizş hediyelerimizi aldık geldik ;) öğle Yemeğini de aradan çıkarttık :) bende 8 ay sonra ilk defa ev gezmesine gitmiş oldum :)

maşallah canım, benim kızımında yok gibi şimdilik çok şükür.
Maşallah maşallah nazar değdirmeyelim bebişlerimize :) benim bebeğim bakıyo gibi ama daha 1 aylık görmezki göz teması kurmaya çalıştığını sanmıyorum bide yaklaştırınca bizimkide kırpmıyo gözünü daha görmez diye biliyorum

Ayni seyi ben de yasiyorum su anda oglen 12den beri yatir kaldir yapiyorum 10 dk uyuyup geri uyaniyor tekrar meme tekrar gaz.. telef oldu yavrucak artik. uykusuzluktan zor duruyo hala agzini aciyo meme icin.
emerken uyursa gazdan kaliteli bir uyku çekemiyor malesef kısır döngü işimiz zor

PembeLokum PembeLokum 25 yaşındayım 10 aylık evliyim u.lojistik mezunuyum evlendiğimde hemen hamile kaldığım için 1 senedir çalışmıyorum :)
Eşimde özel bi eğitim kurumunda proje sorumlusu
İstanbulda yaşıyorum
12 haziranda Kumsal kızımı kucağıma almış bulunmaktayım
Şuanda da saçını taramaya vakit bulamayan kilolarıyla başı dertte bir anneyim :)
Nasıl vercez yan:(

Bel desteği aldım ama hiç olmadı pazartesi doktora giderken bir daha deneyeceğim Nasıl yatırabilirim içine acaba diye
Yaa bir de altına bir şeyler koyup düZeltsek bile emniyet kemerlerini takamıyorsun onlar altta kalıyor. O yüzden çocuk kayıp düşecek gibi oluyor rahat edemiyorum ben :/

Yaa bir de altına bir şeyler koyup düZeltsek bile emniyet kemerlerini takamıyorsun onlar altta kalıyor. O yüzden çocuk kayıp düşecek gibi oluyor rahat edemiyorum ben :/
Genel olarak herkes aynı durumda demek ki bebeklerin bira daha kendini toplaması gerekiyor sanırım

Bayramda gelip gorenler bide moral bozup gitmiyolar mi .. gobegin kalmis mi ne evet kaldi napabilirim ben istermiyim gobekli olmak bu sicakta korse giymek ama napabilirim. .. kizlar siz zayiflayabildinizmi kacinci ayda tam olarak zayifladiniz

Back
X