• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bizim anakucaginda sozde yenidogan icin bel destegi var ama yine de icine koyunca iki buklum oluyo yavrum cenesi gogsune yapisiyo gomulup kaliyo icinde. Bi de bel destegi olmasa ne olacakmis merak ediyorum. Biz de onun altina iki tane havluyu katlayip destek yaptik bi nebze daha iyi oldu poposunu biraz kaldirdi sanki ama yine sahane degil. Her cikisimizda ojce anakucagina koyup sonra yari yolda rahat edemedi deyip kucaga aliyoruz:) merak ettigim acaba o cok pahali anakucaklari bu konuda gercekten kullanisli mi? Maxi cosiler falan..
Bende cok merak ediyorum bunu. Cybex almadigima pismanim ben. Chicco aldim ben icinde yamuluyor bebe.

Bayramda gelip gorenler bide moral bozup gitmiyolar mi .. gobegin kalmis mi ne evet kaldi napabilirim ben istermiyim gobekli olmak bu sicakta korse giymek ama napabilirim. .. kizlar siz zayiflayabildinizmi kacinci ayda tam olarak zayifladiniz
Ya onlar çok aptallar boşver daha dün 1 bugün 2 Nasıl gitsin öyle hemen. 9 ayda gelen 9 ayda gidermiş

Ayni seyi ben de yasiyorum su anda oglen 12den beri yatir kaldir yapiyorum 10 dk uyuyup geri uyaniyor tekrar meme tekrar gaz.. telef oldu yavrucak artik. uykusuzluktan zor duruyo hala agzini aciyo meme icin.
Aynen canım ya hala uğraşıyor ama gücü yok. Bir de bu saatte benim sütüm de çok azalıyor. Şöyle doyuracak kadar çok gelse belki uyuyacak. Sorun o mu acaba ya

Bayramda gelip gorenler bide moral bozup gitmiyolar mi .. gobegin kalmis mi ne evet kaldi napabilirim ben istermiyim gobekli olmak bu sicakta korse giymek ama napabilirim. .. kizlar siz zayiflayabildinizmi kacinci ayda tam olarak zayifladiniz
Ben de anlamıyorum bu insanları. 9 ayda esneyip şişen göbek hemen nasıl eski haline dönsün ki. Benim kiloların 15i gitti 9u kaldı. Kilolar gitse bile o göbeğin sıkılaşması lazım yani. Eski kıyafetlerimi giyebiliyorum pantolonların fermuarı kapanmıyor. Ama tunik giydiğim için fermuar sorun olmuyor :):)

Aynen canım ya hala uğraşıyor ama gücü yok. Bir de bu saatte benim sütüm de çok azalıyor. Şöyle doyuracak kadar çok gelse belki uyuyacak. Sorun o mu acaba ya
Canım şu galactago damladan al istersen. Bu saatlerde benim de az oluyordu yani ağzının kenarından taşmazdı sütler ama damlayı içeli bu saatte de taşıyor artık.

• Beğen
Reactions: 9ay
Canım şu galactago damladan al istersen. Bu saatlerde benim de az oluyordu yani ağzının kenarından taşmazdı sütler ama damlayı içeli bu saatte de taşıyor artık.
Ben onu bir kaç eczaneye sordum ama yoktu, sonra da aklımdan çıktı. İnternetten alayım bari çok sağol canım!

Mandalinam07 Mandalinam07 canım şimdi elimi gözüne yaklaştırdım hiç tepki vermedi. Aynen dediğin gibi kirpiğine deyince kapattı. Ama sesli bir oyuncakla ilgisini çekmeyi başardım ve oyuncağı takip etti. Hiç şüpheli bir durumu yok senin bebeğinin merak etme. Daha odaklanmaları için çok erken
inş ya bemerken yüzüme baksın çok istiyorum ama hiç umurunda değil, yumuluyor memeye cuk cuk

Kabak çorbası önerdi bi yakınım doğum yaptı 289cc sağoyor tek seferde :KK43: kabak çorbası mamsşe still tee ve rzene öayı önerdi
hay maşallah bu ne ya, ben geçen aynı anda bi sağayım dedim yarımşar saat her iki memeyi sağdım dibine kadar. 190 cc ye yakın anca çıkardım. ben de sütüm çok sanıyordum, neyse kendi bebeğimize yetsin o yeter

H history1985 canim ayni sknti bendede var nurse harvey aldim hemen cikartti gazini ama arkadasim ve hemsire bi arkadasim kesinlikle sap simplex al dedi daha etkiliymis ve bitkiselmis inan rahatlatiyo hemen bizimkide kendini parcaliyodu gazi gelince

mrb kızlar yine ben vee ben hala doğum yapmadım :skandal::sinirli:
bugün 40+5 bitti ve bende nerdeyse hiç belirti yok gbi bebeğim aşağıya indi ama ne hareketleri azaldı neden bnde büyük bi sancı sadece hazırlık ağrıları çıkıyor nst de 2 3 günde bir nst çektiriyorum hiç bi sorun yok nst de perşembe günü 41 haftalık oluyorum sizce artık riske atmadan perşembe gidince suni sancı yada sezeryan mı istemeliyim çok kararsızım :mad: :işsiz:

Back
X