- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #44.761
Yok canım 3 saatte bir emzirmezsem iki memeden toplam 70cc sağabiliyordum.Her öğünde mi 70 cc canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım 3 saatte bir emzirmezsem iki memeden toplam 70cc sağabiliyordum.Her öğünde mi 70 cc canım..
Benimki de bazen öyle oluyor. Doktora söyledim peynir gibi kusması normal dedi. O güne kadar peynir gibi kusan bebiş, o günden sonra içtiği sütü aynen kusmaya başladı :) genelde yer yemez yatırır, altını üstünü değiştirirsem oluyor. Hatta bir kere bir yandan emip bir yandan kustu :) normal canlı m yaÖncelikle iyi bayramlar kızlar.. Benim bebişim bu hafta okursa acsip kusuyo.. Huy edinecek dşye korkuyorum.. Nedendir acaba..
Ben bu kisir donguyu emzikle cozdum. Benim bebegim de uykudan uyaninca emiyodu, gaz cikarmak icin yine emiyodu, gazini cikarmaya calisirken kaka da yapiyodu. Tam rahatladi uyicak derken altini degistirirken geri kalkip bu defa da uyumak icin emiyodu.. Sonra yine gaz..emerken uyursa gazdan kaliteli bir uyku çekemiyor malesef kısır döngü işimiz zor
Benim bebegim 3 kg dogdu, normal dogum yaptim 1 hafta oldu iste.. Sadece 5 kg gitmis :) yani su an 15 kg fazlam var :))) bundan 1 ay sonra tartilcam bakalim dogumdan 1 ay sonra kac kg olmus olacagim.Bayramda gelip gorenler bide moral bozup gitmiyolar mi .. gobegin kalmis mi ne evet kaldi napabilirim ben istermiyim gobekli olmak bu sicakta korse giymek ama napabilirim. .. kizlar siz zayiflayabildinizmi kacinci ayda tam olarak zayifladiniz
Zaten onlarin guvenligi icin kullanmamiz da sart. Kucakta gitmeleri hic dogru degil. Keske diyorum anakucagini bebegim dogduktan sonra deneyerek alsaymisim acele etmisim. Allahtan ev icin henuz almadim onu oyle yapicam.Benimde icim rahat olmuyo iste diyorum beline bisey olurmu. Ama kullanmakta istiyorum
eger suyunda azalma ya da nst de problem yoksa bence bekle. Eger problem olmaya baslamissa suni sanciyla normal dogurmayi kesinlikle dene derim ben. 40+3 te suni sanciyla epidural normal dogum yaptim. Yine olsa yine ayni sekilde yaparim.mrb kızlar yine ben vee ben hala doğum yapmadım
bugün 40+5 bitti ve bende nerdeyse hiç belirti yok gbi bebeğim aşağıya indi ama ne hareketleri azaldı neden bnde büyük bi sancı sadece hazırlık ağrıları çıkıyor nst de 2 3 günde bir nst çektiriyorum hiç bi sorun yok nst de perşembe günü 41 haftalık oluyorum sizce artık riske atmadan perşembe gidince suni sancı yada sezeryan mı istemeliyim çok kararsızım![]()
![]()
Hadi ya.. demek ki bi sure boyle olacak o zaman yapacak bisey yok. Azicik buyuseler rahat rahat otururlar. Gerci cocuk doktorumuz gordu oturusunda bi problem yok dedi ama annelere anlat iste :)falling_water canım benimki maxi cosi ve pahalı bir modeldi. Aynen öyle iki büklüm oluyor içinde. Tek bir modeli tam yatıyor ama onu bulamamıştım ben. Onun dışındakilerin hepsi böyle
Ben de tam tersi diye biliyorum, benim makinem sadece ucunu alirsa cok canim yaniyor. Aventin elektrikli pompasini kullaniyorum ben.Kızlar akşam süt yetmiyor, gece kaldırıyorum bitiremiyor. Sütün artması için şu an memede kalanları sağmam lazım ama sağarken kahverengi kısmını da makina içine çektiği için Can'ım yanıyor. Sadece ucunu çekmeliymiş ama öyle olmuyor. Sizinki Nasıl? Kahverengi halkanın da bir kısmını çekiyor mu?
Evet kucakta olmuyo hem arabada tehlikeli hemde cok sicak yazik. Bende ev tipi tiny love almayi dusunuyorum alan arkadaslar vardi memnunlarmi acaba fikir verseler yada baska model kullanip memnun olanlar varmi?Zaten onlarin guvenligi icin kullanmamiz da sart. Kucakta gitmeleri hic dogru degil. Keske diyorum anakucagini bebegim dogduktan sonra deneyerek alsaymisim acele etmisim. Allahtan ev icin henuz almadim onu oyle yapicam.
Emziği hala kabul ettiremedim ben sinirleniyor itiyorBen bu kisir donguyu emzikle cozdum. Benim bebegim de uykudan uyaninca emiyodu, gaz cikarmak icin yine emiyodu, gazini cikarmaya calisirken kaka da yapiyodu. Tam rahatladi uyicak derken altini degistirirken geri kalkip bu defa da uyumak icin emiyodu.. Sonra yine gaz..
Simdi emzik veriyorum karninin tok olduguna eminsem. Eger karni toksa kucagimda emzirir gibi tutuyorum emzigini veriyorum. Kusmasi filan gecti hep boyle.
Amin inşallahAynı beni anlatmışsın canım inşallah biran önce atlatırız bugünleri..
Benm alıyor kahverengiyide ama canm yanmıyor benm ucu çok yara ucunu alırsa canm yanar heralde yada sizn makinalar daha kuvvetli medela kullanıyorum benBen de tam tersi diye biliyorum, benim makinem sadece ucunu alirsa cok canim yaniyor. Aventin elektrikli pompasini kullaniyorum ben.
Bende deneyim dedim çocuk resme bakar bakmaz uyudu kaldıBu resim
Zaten rahatının yerinde olması lazım :):) acıkınca filan hiç oralı olmuyor :)Bende deneyim dedim çocuk resme bakar bakmaz uyudu kaldı![]()
Kizlar bizimde bebek arabamiz concord neo travel set. Oto koltugu olarakta kullanilan parcasi icin ebebekte satis yapan kadin dogar dogmaz icine battnaiye vs tikistirmadan yerlestirin iki buklum oluyo diye dusunmeyin cunku o kdr cok test yapilarak uretiliyoki anne karnindaki durusu neyse ona gore uretiliyor dedi. Benim oglumda icine koydummu hemen sakinliyo hosuna gidiyo biz kullaniyoruz memnunuzda. Tek skntisi biraz agir tasirken.Evet kucakta olmuyo hem arabada tehlikeli hemde cok sicak yazik. Bende ev tipi tiny love almayi dusunuyorum alan arkadaslar vardi memnunlarmi acaba fikir verseler yada baska model kullanip memnun olanlar varmi?
Benimki de ayni tepkiyi veriyordu aventin soothie emzigini aldi. Ilk once itmeye calisti ama itmesini engelleyince aldi.Emziği hala kabul ettiremedim ben sinirleniyor itiyor
Yetip yetmediğini nası anlıcaz yahay maşallah bu ne ya, ben geçen aynı anda bi sağayım dedim yarımşar saat her iki memeyi sağdım dibine kadar. 190 cc ye yakın anca çıkardım. ben de sütüm çok sanıyordum, neyse kendi bebeğimize yetsin o yeter