• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım ben de uzanarak emziriyorum uyuyakalıyorum çoğu zaman ama çok korkuyorum ya uyurken burnu kapansa.. :KK43:
Canım ben uzanarak emzirirsem o uyumadan uyumuyorum. O uyur uyumaz aramıza bir yastık koyuyorum. Zaten sırtında da yastık oluyor. O ili yastık arasında huzurla uyuyor

Beraber hepimiz 40imiz cikana kdr bi ewdemi toplansak napsak :ıslık:birbirimize destek oluruz valla bian once bitse.bide 40i cikinca bitmiyo ole diyenlerde var iyice daraliyorum :KK61:
Bence de toplanak :) millete hiç bakma sen her çocuk kendine özel yavaş yavaş düzenimiz oturacak inşallah

Kızlar ya insanın sütü birden bitmez di mi? İki gündür yeten de artan sütüm bugün yetmiyor. Uyku sonrası bile göğüslerim şiş olmuyor. Bebeğim emdikten sonra huzurlu bir ifade ile ayrılırdı memeden şimdi ayıramıyorum, ama söylenene söylene hoşnutsuz emiyor
Canim benim de bazen öyle oluyor hemen incir yiyorum süt yapıcı çay içiyorum bebek iyi emerse ya da o gün moralim bozuksa sanki azalmış gibi geliyo bana da.

Kızlar ya insanın sütü birden bitmez di mi? İki gündür yeten de artan sütüm bugün yetmiyor. Uyku sonrası bile göğüslerim şiş olmuyor. Bebeğim emdikten sonra huzurlu bir ifade ile ayrılırdı memeden şimdi ayıramıyorum, ama söylenene söylene hoşnutsuz emiyor
yok ya bi anda bitmez geçici birşeydir.

Ben dalıyorum canım yaa o kadar uykusuzum ki..arada yastık olsa da korkarım ya uyurken kolumu üstüne atsamo_O
Meme burnunu kapattığında benimki emmeyi bırakıveriyor çekiyor kafayı. Ama üstüne yatarım düşerim korkun varsa temkinli ol. Ben kendimden değil de eşimden korkuyorum eli kolu çarparsa diye ama artık çok sıkıntı kalmadı. Sabaha karşı yanımda uyuyor. Eşimde 5te gidiyor zaten. Onun yerini oğlum kapıyor yani :)
Uykusuzluğunu gündüz bebeğin uyurken sen de onunla uyuyarak gider. Şu an ben öyle yapcam.

O emme krizi herhalde büyüme krizi yani. sütün yetmesiyle alakalı değil bence. Benimki meme dopdoluyken bile yapıyo ters saatiyse

Canım ben de uzanarak emziriyorum uyuyakalıyorum çoğu zaman ama çok korkuyorum ya uyurken burnu kapansa.. :KK43:

İlk çocuğumda yanımda yatırdığımi unutup kafasına elimle basıp doğrulup kalkmıştım iki üç günlüktu.
Çok üzülüp korkmuştum
Sonrasında hep dikenüstü temkinli uyudum.
V şeklinde uyuyoruz burnunun açık kalmasi için.
Biraz büyüyünce seni uyandirmadan tutar emer bırakır, alışır.

Yanında biri nöbette değilse yapma canım öyle. Kalk tv falan olan bir yere geç. Uykun açılsın Allah korusun, günümüzde bile oluyor o olay ağzıma almak istemiyorum. Ben de çok zorlanıyorum sürünüyorum resmen :)gece 1,5 saat memede keyif yapıyor. Her seans böyle. Artık bir program açıyorum her emmede.

Kızlar saç simplex kullananlar, günde kaç damla hangi saat aralıklarında veriyorsunuz

Bebeğim emmeye başlayınca hemen karnında gurul gurul sesler oluyor sizinkilerde de var mı?

Kusmalarımız da arttı doktora götürcem haftaya. Gaz çıkarcam kaka yapcam diye zorlarken kusuveriyor kuzum :/ reflü mü oldu nedir.

Akıyor tabi, kalkan koyuyorum bazen birikeni de biberona alıyorum veya ped koyup kapatıyorum sıkı şekikde o zaman akamıyor
Ne guzel bayanlar , masallah suphanallsh. Ben de sizler gibi olmak icin ugrasiyorum:/ sutum az sıkınca damla geliyo ama bebek emiyo cok sukur. Biraz tontis dogdugu icin sut yetmiyo ve mama veriyorum:\

Canim benimde oluyo v3 gariptirki oglum uyurken uyanip acikmasina yakin oluyo bunlar. Bikez disari ciktik esimle annem ewdeydi yoldayken dedik uyanmak uzere acikti kesin telefon actim 5 dk sonra uyanmisti. Ben gece bile bazen goguslerimden anliyorum aciktigini uyaniyorum bizimki kivraniyo oluyo
Aynen acıktığını anlıyorsun

Bebeğim emmeye başlayınca hemen karnında gurul gurul sesler oluyor sizinkilerde de var mı?

Kusmalarımız da arttı doktora götürcem haftaya. Gaz çıkarcam kaka yapcam diye zorlarken kusuveriyor kuzum :/ reflü mü oldu nedir.

Aynisi bende de oluyor. Memeye ilk yapistiginda sut cok gelio galiba onu icmeye yetistiremiyor agzinda biriktirip bir kerede yutmaya calisiyor degisik sesler oluyor. Sonra omzuma alip iki pit yapiyom yine memeye koyuyom normal emmeye başlıyor. Ama cok acsa özellikle ilk tutuşta yapiyor gurul gurul. Kusma bizde hep var. Peynir kesigi şeklinde bu yüzden çok onemsemedim. Reflü konusunda bir akr cok cekti. Zaten yeni doğan bebekler in hepsinde varmis mide kapakciklari ilerleyen aylarda tam gelisiyormus. Ark bebegin burnundan geliodu sutler. Gaz cikarirken mideye cok baski yapmadan tek pozisyonda cikarmaya calisiom kusmasin diye çocuğu cok sallamiom

Back
X