Arkadaşlar geceleri süt bol oluyor, bebeğim birikenleri bitiremiyor. Acaba Süt üretimini arttırmak için emzirdikten sonra kalanları sağmamın bir faydası olur mu? Böyle saatlerce dolu kalması üretimi azaltır mı? sağmak yerine uyumak isterim ama azalırsa diye de çekiniyorum.
Sagma bence sabah 5-8arası yoğun besleyici süt emmesi iyi olur annesi..
Hergün annem küçük sulukla veriyor mama verdikten sonra özellikle bebek kendide emiyo yavrum sıcaktan çok değil bir iki çekiyo ama günde 2 yada 3 kez veriyoruz dışarı çıkınca özellikle
Bari bi çay kaşığı verin, emdiği sütün çoğu su zaten, vücudunun dengesini bozmayın yani biz az sulu besleniyoruz da su içiyoruz. Kendimizle kiyaslamak doğru olmaz bence. Ağzını islatmak yeterli ille de su verecekseniz
En çok denizi özledim , deniz olan yerlerde yaşayanlar kıymetini bilsin , girmesemde bakmak huzur veriyor insana :) havalar soğumadan Eylül başı gibi düşünmüştük , bakalıknlartlar durum be gösterir , bizim avantajımız tatil yörelerine 3-5 saat uzaklıktayız,araba yolculuğu çok sorun olmaz gibi :)
Evimiz denize 4km. Hala uğramadıkha. Bugün ha yarın diye diye.. Ben de çok özledim..
Kardeşim İzmir'de mağazadan almış , geçen yıl yeğenime bulamamıştım ben mağazalarda , babam bi milyoncudan almıştı yeğenime :))) baya kullanmıştı, birde bebekler mobilyaların yastıkkarına çok dikkat kesiliyorlar , yastıklarım koyu kahve krem desenleri var sürekli oraya BAKIYOR apzıyla hareketler yapıyor ...
Zıt renkli objeler koyun ve renkli led ışıklı oyuncaklar çok ilgilerini çekiyor.
Susmadiginda alkış tutuyorum veya parmaklarımi şıklatiyorum, bebekler bu sesleri seviyor.
Bebişleri mamada yada memede hızlı emip tıkanan var mı.. Ne yapıyorsunuz kızlar..şimdilik annem yanımda ama birkaç gün sonra evine gidicek aynı şehirdeyiz..ben paniğim biraz.. Tek kalınca sorun yaşamam inşallah..
Yan tutarak emzirirsen genzine kaçmaz inşallah ama yone de yoğun sütle gelince ters çeviriyorum bi de iki kaşının ortası şişiyor o zaman masaj yapiyorum oraya.
Bir hafta sonra ben de gitmiştim ama eliyle muayene etti göbek bölgemden sadece. Gayet iyi rahim duvarı yerine gelmiş dedi. Bir ay sonra tekrar çağırdı ama pek gidesim yok :/ bir de iki saat uzakta benim doktor.
Bana bi daha gel demedi bi kaç ay daha ağrın olur dedi. Bilmiyorum gider miyim?
Kizlar bebislerinizin bezini gece uyandiklarinda degistiriyor musunuz? Yoksa direkt emzirip yatiriyor musunuz? Benim esim gun icinde minicik bir cis bile yapmis olsa degistiriyor fakat geceleri cisli bezi degstircem diye bebegimin uykusunu dagitmak ne bileyim icime sinmiyor. Zaten cok acikmis olarak uyaniyo ben bezi alana kadar cildiriyo sipam :)
Ben değiştirmiyorum hatta ışığı bile açmiyorum. Artık çiş bile yapmıyor. Sabah arka arkaya 2-3 bez değişiyor tabi . Boşuna uykusunu bolmeyin uyanınca daha çok yapıyorlar.
Kızlar ya oğlum gaz çıkarmaya çalışırken sıvı çıkıyor oradan. Hatta bazen kakasını yapmadan önce de çıkıyor. Bildiğin su gibi bir şey. Sizinkilerde de var mı?
Evet öyle oluyor kakalari siviyla karışık.
Kizlar bebegim iki gundur kakasini tum gun yaomayip gece 11.5a dogru yapiyo toptan sizdede boyle bi durum varmi

muskat kullaniyorum iki gundur omu yapiyo acaba? Kabizlik yok yaptiginda civik sari yapiyo herzamanki gibi ama toplu yapiyo aksama kdrds kivraniyo
Egzersiz esneme hareketleri yaptir annesi, biraz egzersizle daha sık yapmasını sağlayabilirsin ama kilo alırken de seyrek yaparlar.
Kızlar ya oğlum gaz çıkarmaya çalışırken sıvı çıkıyor oradan. Hatta bazen kakasını yapmadan önce de çıkıyor. Bildiğin su gibi bir şey. Sizinkilerde de var mı?
Evet öyle hep.
En çok denizi özledim , deniz olan yerlerde yaşayanlar kıymetini bilsin , girmesemde bakmak huzur veriyor insana :) havalar soğumadan Eylül başı gibi düşünmüştük , bakalıknlartlar durum be gösterir , bizim avantajımız tatil yörelerine 3-5 saat uzaklıktayız,araba yolculuğu çok sorun olmaz gibi :)
Sorun olmaz bence kapılara gölgelik ayarlarsin ve klima da olunca rahat edersiniz umarım..