• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gogus ucum yok diye silikon uc kullandim hep artik gogus ucum var birakmak istiyorum silikonu ama bebegim birakmiyor

Silikonsuz deneyince ı-ıh diyor kafasını sallıyor emmiyor ağliyor dayanamıyorum pes ediyorum silikonu takar takmaz saldırıyor emiyor :(

Artık silikonu bırakmam imkansız mı?

Bebegim 36 günlük

Gogus ucum yok diye silikon uc kullandim hep artik gogus ucum var birakmak istiyorum silikonu ama bebegim birakmiyor

Silikonsuz deneyince ı-ıh diyor kafasını sallıyor emmiyor ağliyor dayanamıyorum pes ediyorum silikonu takar takmaz saldırıyor emiyor :KK43:

Bebegim 36 günlük
Benim bi arkadasimda ayni sekilde gogus ucu cikmayinca silikonla emzirdi simdi bebegi 3 aylik birakmaya calisiyor ama bebek istemiyor agliyor gece uyku arasinda silikonsuz veriyorum bi kere cekiyor sonra ogg yapip kusuyor diyo silikonu takinca hemen yapisiyo diyo demek ki onada biberon gibi alisiyorlar benimde sol gogsumun ucu yok hala alirken cok zorlaniyor bizde 43 gunluguz sirf arkadasim boyle dedigi icin silikon ucu kullanmadim biraz agliyor tutana kadar ama sonunda tutuyor

Kizlar bugün 1 aylik kontrol vardı...4670 olmuş bebegim 3570 domustu.6 cm uzayarak 54cm olmuş..haftaya sünnetini yaptiricaz... cildi pisik gibi olmuştu çok hassas cildi var yağ kullanma dedi.. ve benim oglum da bir kolik.. Aksam 8 den gece 1 e kadar ağlıyor. Sonra bir yatıyor 6 ya kadar..3.ay bitane kadar devam eder dedi dr..allah yardimcim olsun...
Kolik zor canım. Ama sabırlı ol annesi. O bir melek. Ayrıca maşallah çok iyi kilo almış ve boy atmış. Erkek diye mi bu kadar uzuyor acaba? Benim kızım 3 cm uzamış 1 ayda

Silikonsuz deneyince ı-ıh diyor kafasını sallıyor emmiyor ağliyor dayanamıyorum pes ediyorum silikonu takar takmaz saldırıyor emiyor :KK43:

Bebegim 36 günlük
Canım biz biberonu bıraktık. Sen tabiki silikon ucu bırakabilirsin. Bırakamayanlar yeteri kadar uğraşmıyor. Ucu kaldır. Eninde sonunda emiyor. Birazcık ağlayacak ama sabret. Anne olmak güçlü olmayı gerektirir. Sonunda çözülecek bu problem onu düşün ve ağlamasına izin ver

Bebegim 36 günlük
Yok canım neden imkansız olsun. Emziğe alışınca emziği biraz verip ağzından çıkarıp memeyi sokuyordum öyle yapabilirsin. Dene bakalım azıcık emince silikonu çek.

pegasus2304 pegasus2304 benimki bugün çok kötü tıkandı. Yatakta yan yatarak emziriyordum. Kustu ve kusmasıyla Boğaz'ına kaçması bir oldu. Göğsüme yatırıp sırtına vurdum ama açılmadı. Hatta nefes alıyor mu diye baktığım an kollarını açmış gözleri yukarı bakıyordu. O kadar korktum ki!!! O Korkuyla hızlıca sırtına bir kere daha vurdum, tekrar nefes almaya başladı. Ardından ben bayılıyordum neredeyse. Şekerim ve tansiyonum düştü :KK43: @superselma canm sen de yatakta emziriyordun. İkinci defadır bu pozisyonda bogazına kaçıyor. Sen Nasıl yapıyorsun? Başını falan mı yükseltiyorsun?

falling_water falling_water ben gece de olsa altını değiştiriyorum. Önce biraz emziriyorum, sonra değiştirip emzirmeye devam ediyorum. 45 dk içinde yatağa dönmüş oluyor en iyi ihtimalle. Bazen 2 saat de sürebiliyor tekrar uyuması
Arada degistirmek mantikli.. uyandiginda hemen memeyle bulusturmak istiyorum cunku. Bi de boyle deneyelim bakalim.

• Beğen
Reactions: 9ay
Emzirme kampi yapan arkadaslar nasil faydasini gordunuz mu denemeye deger mi? Sutunuz artti mi bi de arttigini nasil anliyoruz sagarak mi? Su an mesela bebegimi ne zaman istese emziriyorum saatlerce memede kalabiliyor emzirme kampinin bundan farki ne olacak tam anlayamadim ben. Yani daha fazla ne yapmaliyim? Tomrisin emzirme notlarini okudum hatmettim.. bebek uyurken siz de uyuyacaksiniz diyor en onemli olay bu mu? Tavsiyeleri bekliyorum..

Carlson d3 le ilgili bilgisi olan var mı? Birini buldum da alsam mı bilemedim
Ben aldım Can'ım biraz pahalı ama. Sonra annemin bi arkadaşı var o Amerika'dan başka ve daha iyi bi marka getirmiş ikisi de doğal ve içinde hiçbir katkı maddesi yok.Bende buradakilere güvenemedim içinde BHA var diye vermek istemedim.

Son bi haftadir kizim cok huzursuz hic durmuyor uyumuyor gaz sıkıntısı var zaten ama baska bisey daha var sanki gunluk mutlaka fiskirir tarzda cok fazla miktarda kusuyor boyle bisey yasayan var mi uykusu cok var ama uyuyamiyor boyle durumla
Evet esnemekteyim ağzı yırtılacak ama yine de uykuya dalamıyor. Bazen sanki bütün içtiğini kusuyor gibi oluyor :(
Hatırladığım kadarıyla sizin de uzamış sarılığınız vardı Nasıl oldunuz

pegasus2304 pegasus2304 benimki bugün çok kötü tıkandı. Yatakta yan yatarak emziriyordum. Kustu ve kusmasıyla Boğaz'ına kaçması bir oldu. Göğsüme yatırıp sırtına vurdum ama açılmadı. Hatta nefes alıyor mu diye baktığım an kollarını açmış gözleri yukarı bakıyordu. O kadar korktum ki!!! O Korkuyla hızlıca sırtına bir kere daha vurdum, tekrar nefes almaya başladı. Ardından ben bayılıyordum neredeyse. Şekerim ve tansiyonum düştü :KK43: @superselma canm sen de yatakta emziriyordun. İkinci defadır bu pozisyonda bogazına kaçıyor. Sen Nasıl yapıyorsun? Başını falan mı yükseltiyorsun?

falling_water falling_water ben gece de olsa altını değiştiriyorum. Önce biraz emziriyorum, sonra değiştirip emzirmeye devam ediyorum. 45 dk içinde yatağa dönmüş oluyor en iyi ihtimalle. Bazen 2 saat de sürebiliyor tekrar uyuması
Allah korumuş canım bende çok korkuyorum gerçekten şimdi annem yanımda mama falan o besliyo sağolsun.. 10 gün sonra bebişle tekim.. Ben besliyorum bir iki bir iki.. Annem şöyle yap böyle yap diyo ama Allah korusun gerçekten panik atak olcam yavrularımızı Allah korusun

• Beğen
Reactions: 9ay

Bebegim 36 günlük
Bn de deniyorum Arada ama kıyameti koparıyor bilmem ki Nasıl bırakabiliriz ben aç kalmasını riske edemem bizim sarılığımız devam ediyor

Back
X