9ay
Geçmiş olsun canım
Oturarak emzirdigimde bile yaşadım bunu.
Sütü çağırıyor süt hızla gelince yutmaya yetişemiyor. Ben de hemen kafa aşağı tutuyorum ve sonra iki kaşının ortasına bastırıyorum masaj yapıyorum.
yan yatarak ve sırtüstü yatarak emziriyorum.
Bazen sırtüstü emzirirken o da karınustu emdiginden burnundan çıkıyor genzine kaçan boğazına kacmiyo.
Gece yan yatarak emziriyorum onu da tam yan yatırıp arkasına yastık koyuyorum.
Sütün çoğaldığı için öyle oluyor memeler de bebeğin de ona gore ayarlayacak zamanla olmayacak inşallah. Emzirirken konuşunca oksürunce falan genzinr kaçıyor bi de süt içmekten ziyade emmek isteyince oluyor.
Mouse
@GlnU
Mandalinam07
PembeLokum
@Pinking Tree @diefraunamense
pegasus2304
Ben onu hiç uyandirmadigim için artık gece altına yapmıyor ve ortalama 5saat sonra uyanıp meme emiyor uykusu dagilmamissa altına yapmadan takrar uyuyor 7den sonra başlıyor arka arkaya.
Sağ memeyi en az iki saat emzirip sola geçiyorum. Onda genelse daha fazla oluyor o yüzden solu 3saate yakın emzirdigim oluyor. Gerçekten böyle süt daha çok yarıyormuş.
Bi de uyandırmadıyin gece uykusundan uyusun da büyüsün..
İlk kızımda rastgele emzirirdim ve gece sürekli altını degistirirdim. Gece beslenmeye alismasi bile beni çok zorladı. Memeden kestim biberona başladım geceleri ve tuvalete tamamen alışması 5yaşını geçti. Ve kızım 18aydan sonra cicibebeli biberonla hızlı gelişti. Ek gıdalar da çok secerdi. Oğlum hala biberonla yaşıyor nerdeyse ona da 28.ayda başlamak zorunda kaldım.
Oğlumu da uyandırmadm bunu da uyandirmiyorum.
Kızım 2900gr 49cm doğmuştu.
37.gün 4600gr 56cm geldi.
Baş çevresini unuttum sormayı.
Hemşiremiz masallah çekti.
Ben de şaşırdım ve sevindim bu sefer sütüm yaradı iyi uyudu diye.