- 13 Mart 2016
- 358
- 198
- 18
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #45.501
Bebeğimin uyurken burnu tıkanık sanırım hafiften ses geliyo.. Burun aspiratörü aldım bebedordan o tek başına işe yarar mı denicem şimdi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun bizde Öyleydik gece 2 den akşam 10 a kadar uyumadık sayılır ... Sürekli bi huzursuzluğumuz vardı , sıcak havalardan mı kaynaklanıyor acaba , dün ofisime gittim Çarşıda birkaç işim vardı , arabada 42 dereceyi gösteriyordu ...Öğlen 2 de uyanan kızım 10 dk çnce uyudu evcek bittik ://
Canım hiç endişelenme , bende ilk Başlarda korkuyordum , geceleri sürekli ben bakıyorum uyanıyorum 2 Sn sonra ıhh yapmaya hareket etmeye Başlıyor , annelik iç güdüsü , şimdi annen var diye rahatsın , tek olsan o içgüdü devreye girerHaklısın ben de düzenim otursun istiyorum artık ama korkuyorum..bebeğimle ilgilenebiliyorum çok şükür ama tek korkum gece ağlarsa uyanamazsam..şimdi de ağlıyor uyanamıyorum annem alıp uyandırıyor beni .. eşimin de uykusu ağır bundan korkuyorum..
Bende 32.günü bitirdim annemle.. Eve gidicek yakında.. Benim korkum bebeğin tıkanmasıCanım hiç endişelenme , bende ilk Başlarda korkuyordum , geceleri sürekli ben bakıyorum uyanıyorum 2 Sn sonra ıhh yapmaya hareket etmeye Başlıyor , annelik iç güdüsü , şimdi annen var diye rahatsın , tek olsan o içgüdü devreye girer
Canım Allah yardımcımız oluyor, bebeğim uykusunda kusmasan önce uyandım , 5-10 Sn sonra kusmaya başladı , ben normalde uykusuna aşırı düşkün bir insanım ve top patlasa uyanmaz tabiri geçerliydi , şimdi bakıyorum da kendime ben bile şaşıyorum :))Bende 32.günü bitirdim annemle.. Eve gidicek yakında.. Benim korkum bebeğin tıkanması
Evet canim mama veriyorum cunku ilk 10 gun emziremedim ve bebegim cok kilo kaybetti. Emzirmeye bsslayinca doktor toparlamak icin 1 ayina kadar mama da vermemiz lazim dedi. Yani belki de sutum yeterli, mamayi bosuna veriyorum bilmiyorum ki. Sonucta hic sadece sutumle beslemedim. Denemedik bile kilosunu toparlayacaz diye. Pazartesi 1 aylik kontrolunde doktora bunu soracagim. Kampi kac gun yaptin sen canim? Cumartesi pazar iki gun yeterli olur mu esim de evde olsa? Bi de oncesinde ve sonrasinda bebegi tarttin mi?falling_water ben emzirme kampı yaptım ve sayesinde mamayı ve biberonu bıraktık. sütüm arttı. Sen mama veriyor musun? hangi amaçla yapacaksın?
Haklısın ben de düzenim otursun istiyorum artık ama korkuyorum..bebeğimle ilgilenebiliyorum çok şükür ama tek korkum gece ağlarsa uyanamazsam..şimdi de ağlıyor uyanamıyorum annem alıp uyandırıyor beni .. eşimin de uykusu ağır bundan korkuyorum..
3 gün yaptık ama 1. günün sonunda emmeme problemi ortadan kalkmıştı. İlk gün mama vermeyince ağlıyor. Sen de aç mı bırakıyorum diye ağlıyorsun. Ama geçiyor. 2. Gün çok rahat geçti. Ağlamadık güzelce emdi. Üçüncü günü öylesine yaptık aslında gerek yoktu. Bir hafta sonra tartıldık günde 30 gram almıştı. Mama ile günde 40 gram alıyordu. Hafta sonu yeter. sütünün yetmemesi gibi bir şey olamaz merak etme yeterEvet canim mama veriyorum cunku ilk 10 gun emziremedim ve bebegim cok kilo kaybetti. Emzirmeye bsslayinca doktor toparlamak icin 1 ayina kadar mama da vermemiz lazim dedi. Yani belki de sutum yeterli, mamayi bosuna veriyorum bilmiyorum ki. Sonucta hic sadece sutumle beslemedim. Denemedik bile kilosunu toparlayacaz diye. Pazartesi 1 aylik kontrolunde doktora bunu soracagim. Kampi kac gun yaptin sen canim? Cumartesi pazar iki gun yeterli olur mu esim de evde olsa? Bi de oncesinde ve sonrasinda bebegi tarttin mi?
Canım vitamin falan da kokuyor çişleri. Ateşi yoksa hiç bir şeyi yoktur. Benimki de arada memeyi reddediyor, kusuyor. Önden arkaya temizle altını yeter.Günaydın kızlar, mayıs annelerinde okudum bi bebek idrar yolu enfeksiyonu olmuş, bebe emmeyi reddediyormuş ve çok uzun süre emmeden uyuyormuş.
bebegimin sabah çişleri iki üc gündür kokuyor gibi geldi bana hatta bugün ablası da bebeğimin ıdrarının koktuğunu söyledi. Pazartesi aşı olduğu için salı sabahı aşı kokutmuştur dedim kendimce.
Belirtilerini okudum enfeksiyonun,
Ateşi yok rahatladım o yönden
ama meme reddi yapıyor bazen.
Ayağımda sallayıp uyuyunca emziriyorum öyle yapınca. Büyüme krizidir dedim hep
Kusuyor ama çok fazla miktarda değil.
Dikkat edicem bakalım, üşüttüm mü acaba prensesimi..![]()
En önemlisi o kadar yorgun düşmeden uyutmak. İlk uyku belirtilerini görür görmez uyutmak için uğraşmaya başla. Mesela gözleri kapanıyor, esniyor, karnı tok altı temiz ama ağlıyor. O zaman krize girmeden uyutmuş olursun. Püf noktası bu. Gözün hep bebeğinde olsun9ay
superselma benimki nöbet şeklinde ağliyo uykusu gelip uyuyamayinca o zaman çok çaresiz kalıyorum
![]()
Bizde kullaniyoruz canim ama bi cay kasigi benim bebegimde sevmiyor tadini ama bence ise yariyor ben memnunumNurse hurvey kullanan kızlar bebisim yutamiyo bunu bi de bir tatlı kaşığı verin diyolar fazla geldi sanki bana siz nasıl içiriyosunuz
9ay
superselma benimki nöbet şeklinde ağliyo uykusu gelip uyuyamayinca o zaman çok çaresiz kalıyorum
![]()
Canım vitamin falan da kokuyor çişleri. Ateşi yoksa hiç bir şeyi yoktur. Benimki de arada memeyi reddediyor, kusuyor. Önden arkaya temizle altını yeter.
birkaç şwy okudum canım ateş olmamış bazılarında. Şüpheleniyorsan tahlil yaptır.Günaydın kızlar, mayıs annelerinde okudum bi bebek idrar yolu enfeksiyonu olmuş, bebe emmeyi reddediyormuş ve çok uzun süre emmeden uyuyormuş.
bebegimin sabah çişleri iki üc gündür kokuyor gibi geldi bana hatta bugün ablası da bebeğimin ıdrarının koktuğunu söyledi. Pazartesi aşı olduğu için salı sabahı aşı kokutmuştur dedim kendimce.
Belirtilerini okudum enfeksiyonun,
Ateşi yok rahatladım o yönden
ama meme reddi yapıyor bazen.
Ayağımda sallayıp uyuyunca emziriyorum öyle yapınca. Büyüme krizidir dedim hep
Kusuyor ama çok fazla miktarda değil.
Dikkat edicem bakalım, üşüttüm mü acaba prensesimi..![]()
Biraz erken olabilir canim annende kal diyosa keyfini cikar derim. Ama bebeginin durumuna huyuna rutinine gore sen daha iyi bilirsin tabi. Sadece anne sutu alan bi bebekse mesela isin daha kolay. Mama veriyosan bi de tam emzirecekken mama hazirla temizle yika kaynat bunlarla ugrasmak gerekiuo. Ki senin su anda bebek uyudukca bunlarla ugrasmayip uyuman lazim.Kızlar doğumdan sonra ne kadar yanınızda biri kaldı ?bugün bizim 15.günümüz 12 gün annem bende kaldı şuan ben annemlerde kalıyorum c.tesi gitmeyi düşünüyorum evime annem bi hafta daha kal diyor ben gitmek istiyorum
gitsem yapabilirmiyim tek başıma sezeryan oldum dikişlerim hâlâ sızlıyor arada .. napsam bilmiyorum..