- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #45.941
A
Alwayshappygirl
canım ishal olduğunu nasıl anlıyorsun normalde de sıvı yapıyorlar ya :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsmini tam olarak bilmiyorum canım. Yönlendirmek istemiyorum açıkçası. Ne desem bilemedim. Benim ıslaklık wc den sonra oluyordu genelde. Kalanlar akıyordu yani.benden de az az günde 1 kez geliyor sıcak akıyor ne olduğunu bilemedim amnisure testinden bahsediyorsun değil mi ?
Üst üste yapmasından günde birkaç defa yaniA Alwayshappygirl canım ishal olduğunu nasıl anlıyorsun normalde de sıvı yapıyorlar ya :/
Her zaman değil ama bazen uykuya geçemiyor eli kolu hareketli, o zaman sakince içine alıveriyorum :)Canım kundağı kullanabiliyor musun :):)
Benimki 3 4 kere yapıyor hep.Üst üste yapmasından günde birkaç defa yani
Benimki içine koyunca iyice çıldırıyor :/Her zaman değil ama bazen uykuya geçemiyor eli kolu hareketli, o zaman sakince içine alıveriyorum :)
Ugrasiyorum ya bi de sunu fark ettim memeyi tuttuktan sonra kafasini biraz bastirmaya devam edersem daha iyi kavriyor. ilk hevesle kuvvetlice cektigi icin bastirdikca bir sure sonra meme agzina iyice oturmus oluyor. Yalniz bizimkinin alt dudagi hep ice donuk ona bi care bulamadim elimle duzeltmeye calisiyorum olmuyorBüyümesini beklememeliyiz canım bunu şimdi başarmalıyız. Ağzını açması için memeyi ağzına dudağına çenesine dokunduruyorum tam açtığı an tutturuyorum. Alt dudağını altında kalan kahverengi kısım üst dudağının üstünde kalandan daha küçük olacakmış. Bugün biraz ilerleme kaydettik. Sen de dene. Olur bence
Çok sakince yapıyorum, örneğin artık uykuya geçecek gözler kapanıyor, ilk önce elinin birini tutup çok yavaşcacık direnç oluşturmasını fırsat vermeden sonra diğerini falan. Zaten çok aktifken iki kolu aynı anda tutamıyorum bile :)Benimki içine koyunca iyice çıldırıyor :/
Doktorlar da ilginç kusmakla sütün yaramadının ne alakası olabilir yahuBnmmide ayni uyanikken memede emiyo kusuuo doktor aglamadugi surece verme dedi kusmak iyiyms bebege sutun yaradgi anlamina gelirmis
Canim bana sorarsan lansinoh hikaye. Hem yapis yapis bir krem butun kiyafetlerimi mahvetti, hem enzirirken bebegimin agzi yuzu komple yaga bulaniyor nefret ediyorum, hem de surdukten sonra meme uclarim alev atiyor sanki hicbir faydasi yok. Bana hastanede specta mam phyto diye bir jel verdiler tipku lansinoh gibi yikamaya gerek yok. Surdugum anda rahatliyorum ustelik cok ince bir yapisi var etrafa bulasmiyor. 2 kutu daha siparis ettim yalniz eczanede bulamadim netten aldim.Sadece meme Ucunu degil kahverengi bolgeyi de alıyor agzina
Muthis bi aci oluyor ilk agzina aldiginda
Ne emzirmek ne sut sagmak istiyorum bazen mamayi dayayasim geliyor
Surekli lansinohun kremini de suruyorum
Gorunurde bi yara catlak vs de yok
Ben de yavaşça koyuyorum o konuda sıkıntı yok. Eğer irkilecekse o zaman da problem yok. Ama gaz yapmak için kollarını da kaldırıyor benimki :) o an fark ediyor sanırım bekliyorum susar diye. I ıh :)Çok sakince yapıyorum, örneğin artık uykuya geçecek gözler kapanıyor, ilk önce elinin birini tutup çok yavaşcacık direnç oluşturmasını fırsat vermeden sonra diğerini falan. Zaten çok aktifken iki kolu aynı anda tutamıyorum bile :)
Fazla içmiş diye düşünüyor demek ki :) peynirimsi kusuyorsa hazmediyor diye biliyorum ben de.Doktorlar da ilginç kusmakla sütün yaramadının ne alakası olabilir yahu
Bilmm oyle dedi :)Doktorlar da ilginç kusmakla sütün yaramadının ne alakası olabilir yahu
İZ geçecek mi?Bilmm oyle dedi :)
Kizlar kontrolden geldim doktor emziren annler icin bi dogum kontrol hapi onerdi aldm bakalim insallah yan etki yapmaz
Uyusukluk icinse cok ince bi cizgi gibi uyusuklugun kalici olacak dedi bnm dikisin iki ucunda agri vardi orda dugum var 5-6 ay icinde agri bitick dedi
Dogum izi de gne byke bi surede gcermis