- 2 Ekim 2015
- 680
- 561
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #45.961
Aynen peynir yapıp yolluyoFazla içmiş diye düşünüyor demek ki :) peynirimsi kusuyorsa hazmediyor diye biliyorum ben de.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen peynir yapıp yolluyoFazla içmiş diye düşünüyor demek ki :) peynirimsi kusuyorsa hazmediyor diye biliyorum ben de.
Geçmiş olsun canım. Benimde sağma makşnesi mavfetti göğsümü eartmama angel almıştım hem kendime hem bebeğe ama hikaye! Ne bana yaradı ne bebeğe!Kizlar belki takip etmişsinizdir meme yararından en çok çeken benimdir heralde.. Artik mantar bile olmuştu en son... size tavsiyem öncelikle bir cildiyeye mutlaka görünün.. ben dr dua ediyorum..lansinoh falan hikaye dedi..ve bana dezenfekte etmek için sıvı bi sabun verdi ayricada iki tane krem birisi mantar için..birisi ucundaki çatlaklar için...ikinci günün sonunda mantar geçmişti.. çatlak kremini hala kullanıyorum.. çok rahatladım..sıvı sabunu ise bebekte pisik için kullanabilirsin dedi.. bebegimin bir gece bezı dolmuştu..bende yikamamis silmistim... sırtı pisik olmuştu..bir gün boyunca her bezde onu kullandim.. bir günde pisigi geçti..şaka gibiydi..ve bu sabunlar bitkisel..allah hepimizin yardımcısı olsun..ben suan emzirebiliyorsam..herkes emzirir..tabi ben mamada takviye ediyorum..hatta baya baya günde 5 6 kez 120 cc içiyor...cekinmiyorumda mama vermekten..çünkü iki haftalikken gece acile gittik bebek durmuyor diye..beslenme takibine aldılar. Megeer bebgim açmış.. aç bebek gelisemez arkadaslar..size emzirmeyin demiyorum. Dr. Bana önce emzirir sonra mama verirsen biberona alismaz rahat ol dedi. Ve gerçektende öyle.. suan 38 gunluk..
Hangi korunma yöntemini tavsiye etti canım? Şimdi ben doktoruma sorsam sen bilirsin der soğuk soğukKızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı. Oğlum iyi maşallah. Haftasonu yazlığa gidiyorum 40 ım çıkmadı 32 günlüğüm ama muayemi yaptı. Bu arada vajinal yapılıyormuş 40 muayenesi. Sonra da usg ile baktı.öğrenmiş oldum, smear aldılar. İki ay kayganlaştırıcı ile ilişki dedi. Lohusalik ve emzirmenin en tipik durumlarından biridir vajinal kuruluk dedi. Normalde hiç böyle bir sıkıntım olmamıştı, aman zaten iki ay yazlıkta olacağım, eşim istanbulda çalışıyor eylüle kadar izni yok :)
Evet toz kimyon. Yok sabah aksam ver yani toplam 2 kez. Acken ver sonra emzir.Bildiğimiz toz kimyonla mi yapicaz binde her emzirmeden önce veriyo muyuz
Benimki 3 4 kere yapıyor hep.
Benimki 3 4 kere yapıyor hep.
Bn de sipariş vereyim bunu benim de acıyor lansinohun faydası yokCanim bana sorarsan lansinoh hikaye. Hem yapis yapis bir krem butun kiyafetlerimi mahvetti, hem enzirirken bebegimin agzi yuzu komple yaga bulaniyor nefret ediyorum, hem de surdukten sonra meme uclarim alev atiyor sanki hicbir faydasi yok. Bana hastanede specta mam phyto diye bir jel verdiler tipku lansinoh gibi yikamaya gerek yok. Surdugum anda rahatliyorum ustelik cok ince bir yapisi var etrafa bulasmiyor. 2 kutu daha siparis ettim yalniz eczanede bulamadim netten aldim.
Hangi hap Can'ım adı ne ?Bilmm oyle dedi :)
Kizlar kontrolden geldim doktor emziren annler icin bi dogum kontrol hapi onerdi aldm bakalim insallah yan etki yapmaz
Uyusukluk icinse cok ince bi cizgi gibi uyusuklugun kalici olacak dedi bnm dikisin iki ucunda agri vardi orda dugum var 5-6 ay icinde agri bitick dedi
Dogum izi de gne byke bi surede gcermis
Bana 3 ay sonra smear için gel dedi. Kayganlaşyırıcı falan da demedi ve evet çok zor oldu zaten ondanmiş demekKızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı. Oğlum iyi maşallah. Haftasonu yazlığa gidiyorum 40 ım çıkmadı 32 günlüğüm ama muayemi yaptı. Bu arada vajinal yapılıyormuş 40 muayenesi. Sonra da usg ile baktı.öğrenmiş oldum, smear aldılar. İki ay kayganlaştırıcı ile ilişki dedi. Lohusalik ve emzirmenin en tipik durumlarından biridir vajinal kuruluk dedi. Normalde hiç böyle bir sıkıntım olmamıştı, aman zaten iki ay yazlıkta olacağım, eşim istanbulda çalışıyor eylüle kadar izni yok :)
Geçmiş olsun Can'ım. Mama kötü değil ki anne sütü kadar faydalı değil sadece. Yalnızca kilo aldırıyor karnını doyuruyor.Kizlar belki takip etmişsinizdir meme yararından en çok çeken benimdir heralde.. Artik mantar bile olmuştu en son... size tavsiyem öncelikle bir cildiyeye mutlaka görünün.. ben dr dua ediyorum..lansinoh falan hikaye dedi..ve bana dezenfekte etmek için sıvı bi sabun verdi ayricada iki tane krem birisi mantar için..birisi ucundaki çatlaklar için...ikinci günün sonunda mantar geçmişti.. çatlak kremini hala kullanıyorum.. çok rahatladım..sıvı sabunu ise bebekte pisik için kullanabilirsin dedi.. bebegimin bir gece bezı dolmuştu..bende yikamamis silmistim... sırtı pisik olmuştu..bir gün boyunca her bezde onu kullandim.. bir günde pisigi geçti..şaka gibiydi..ve bu sabunlar bitkisel..allah hepimizin yardımcısı olsun..ben suan emzirebiliyorsam..herkes emzirir..tabi ben mamada takviye ediyorum..hatta baya baya günde 5 6 kez 120 cc içiyor...cekinmiyorumda mama vermekten..çünkü iki haftalikken gece acile gittik bebek durmuyor diye..beslenme takibine aldılar. Megeer bebgim açmış.. aç bebek gelisemez arkadaslar..size emzirmeyin demiyorum. Dr. Bana önce emzirir sonra mama verirsen biberona alismaz rahat ol dedi. Ve gerçektende öyle.. suan 38 gunluk..
Bende alayım o zaman belki fayda ederSab simplex kullanıyorum ben bebeğe.. Kusması falanda azaldı..
Yok canım ishal değildir. 7 8 kere bile yapabilirmiş. İshal olsa üşütmüş filandır kokusu değişirdi. Var mı değişiklik? Ya da normalinden daha covık olmalı. Zincoyla sindirim düzene girdiyse geldikçe yapıyordur.Normal mi yanı o Zaman ishal falan değil
Evet canim benimkinin agzi tukuruk makinesi masallah surekli dudaklarinin arasinda biseyler kopurtuyo :)Kızlar oğlum kusunca balgam da oluyor içinde. Önemli mi bu? Bir de sürekli ağzında tükürük oluyor. Sizinkiler de öyle mi.
Benim oglan gunduz pek uyumuyor yaa sadece gozlerini dinlendiriyor. Bide 8 gibi uyuyor 12 1 de tam ben yatacakken uyanıyor. Ne zaman duzene gireceksek. 40 imizfq ciktiSaat 2 den beri uyumadı. Arada iki kez 10 dk kadar uyudu. Nasıl uyur bu çocuk acaba :/
Bende sipariş etmiştim bir iiki gün giyindim sonra giyemedim yaKizlar bi korse aldim ig den. Icine zor girdim ve 2 saattir icindeyim.. Ins ise yarar. Gobegimin eski haline donmesini istiyorum. Zaten yarik yarik. Kendimi cirkin hissediyorum![]()
Dun benimki oyleydi sabah 5 ten aksam 6 ya kadar uyumadi.. En sonunda kendi sizdi kaldi..Saat 2 den beri uyumadı. Arada iki kez 10 dk kadar uyudu. Nasıl uyur bu çocuk acaba :/
Insallah ya bi ton para verdimBende sipariş etmiştim bir iiki gün giyindim sonra giyemedim ya
Zaten koşuşturuyorum sürekli stres birde onun sıkması bu sıcakta hiç dayanamadım
İnşallah sen dayanırsın