• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Daha ck erken mis kaka icin ya :KK43: acaba snn yedgnmi dokunuyo yksa genetklik varmi sn veya esinde kabizlik varmi? Bol bol kayisi hosafi ic gun kurusu bekletip suda onlari ye ceviz ye
Bak bugun anneme bi eczaci sey demis bebegin ayagina corekotu yagiyla masaj yapin gazi cikar demis bnde denicem alcm evde bulunsun
Bu sampuanla yagini bn ck begendim hemen mayistiriyo bebegi normal de banyo yapinca uykusu aciliyo bizimkinin :)
Canim kabizdegil normal kaka yapiyo ama biriktirip yapiyo :) baya bi yapiyo afedersin. O yuzden oEl ugrasmadim.bendede esimdede kabizlik yok.

seker000 seker000 adıyla yaşasın görkem diye bir öğrencim vardı 4 4'lüktü. İsimlerin karakter üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum.

Bebeğimin dışkısı bugün sarımsı yeşil nette bir çok bilgi var anlamadım ilk sütü çok içtiği için mi oluyor üşüttüm mü yoksa .Sizinkilerde de aynı sorunu yaşayan oldu mu?
İnşallah.. ne güzel canım sevindim:) benimkinin hep sarı..

Ria yi duymadim bn doktor bu yurt disinda cok satiliyo buraya yeni geldi dedi en zararsizi buymus bakalm adet olayimda bi icmeye baslicam
Valla bn koca uni bitmeden aldm uni yle bn yikaniyorum :)
Bebek şampuanları daha az kimyasal barındırıyor ya iyi yapıyorsun kullan. Mustelanın küçük boyu var bende de Bi daha almam zaten çok pahalı :) ne Zaman biter bilmem ki uygunmuş bu bahsettiğim şampuanın Fiyatı da
Ben 3.5 sene hap kullandım alışkınım yanı bilmiyordum emzirirken kullanılabilen olduğunu

Yüzüstü en tehlikeli olanı diyorlar. Sırt üstü yatırıyorum kafasını yan çevirerek yatıyor kuzum çoğu zaman. Emzirdikten sonra da sürekli bakıyorum yavruma kusacak diye..
seker000 seker000 amin canım hepimizinki inşallah seninkinin adı neydi? Ben de klima taktırayım bari
Ben de öyle yapıyodum öyle kendini uyandiriyo ve kafasini düz yapabiliyö :(

Canım sütün fazlaysa sağ, Biberonla onu ver emzirdikten sonra. İyice doyacağı için mama gibi uyur. Evdekilerde biberondakini görüp tatmin olur :)
Dedigini yapmaya calisiyorum canim. Gunduz surekli memede oldugu icin sagmaya firsat vermiyo ama gece uyanip 1-2 kere sagiyorum. Sutum bol degil artmasi icin ugrasiyorum bi seferde 50-80 cc falan sagabiliyorum simdilik insallah bebisim doyuyodur:(

Eşim 6ay sonra başlayalım anca olur diyor da ben en az 1 yıl beklerim.
Doktora gidince bana da haber et konak için ne dediğini

Bence de 1 yil bekle cnm ya sonucta ameliyat olduk bizim 2 ameliyat arasinda belli bi sure gecmesi lazim pco olsa da ya birden geliverirse bebis:))
Rabbim hayirli zamanda nasip etsin

Konak icin karbonat sur gece dedi sabah da dis fircasiyla hafif masaj yap sonra yika dedi canim

Son düzenleme:
Doktorlariniz 2 sezaryen arasi kac yil olmali buna dair bir sey dedi mi?
Bir de ozel hayat yasagi ne zaman bitiyor buna dair bir sey dediler mi?

Son düzenleme:
superselma superselma cnm bnm hayalim 3 cocuk sahibi olmakti simdi kara kara dusunuyorum nasil olacak diye maddi manevi cok rahatim ama kara kara dusunme nedenlerim kan pihtilasmasi nedeniyle igneli gebelik gecirmem, gebeligimde 5 ay mide bulantisi ve siddetli kusmalarn yasamam, sezaryen olmam (sezaryen sonrasi coooooook aci cektim), aci esigimin dusuk olmasi nedeniyle acilara dayanamamam, emzirirken cok aci cekmem (43 gun oldu daha bagira cagira emziriyorum), ikinci ya da ucuncu cocuk olacaginda diger cocuklarin perisan olmasi durumu (sezaryenden sonra ayaga kalkmam 15-20gunu buldu)

Senin 3 evladin var Allah bagislasin
Bana ne dersin bu durumda
Basarabilecej miyim ben de 3 evlat sahibi olmayi

Yalniz ben aralarinda 2-3 yas olsun istiyorum bir de :))

Bence de 1 yil bekle cnm ya sonucta ameliyat olduk bizim 2 ameliyat arasinda belli bi sure gecmesi lazim pco olsa da ya birden geliverirse bebis:))
Rabbim hayirli zamanda nasip etsin

Konak icin karbonat sur gece dedi sabah da dis fircasiyla hafif masaj yap sonra yika dedi canim
Karbonat nasıl sürülecekmiş canım?
Ablam da sezeryan oldu. Ben ona sordum ilişki konusunu. Herhangi bir yasak yoktu bizde dedi.

Doktorlariniz 2 sezaryen arasi kac yil olmali buna dair bir sey dedi mi?
Bir de ozel hayat yasagi ne zaman bitiyor buna dair bir sey dediler mi?
Ben 2 yıl diye biliyorum canım..özel hayatla ilgili de bi yasak oldunu sanmıyorum 40 bittikten sonra.. tabii şuan kafamda korunmakla ilgili soru işaretleri var..sen ne düşünüyorsun

Kızlar ilk günlerde sütüm gelmediği için aptamil mama almıştık açıldıktan sonra kullanım süresi ne kadar? bi de biberonla versem memeyi bırakmaz demio_O

Back
X