- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #46.361
Kızlar ya bugün çok gazı var bebeğimin. Bütün gün kıvrandı. Geğirmesi için omzumuza alınca da Su gibi kustu. Suyun içinde lor peyniri gibi küçük parçalar da var. Böyle sulu kusması normal mi?
Canım Tomris'in emzirme notları emzirme kampı diye arat. Ben o sayede buraktım mamayı. Sağmıyorum bile.
Dolmasına gerek yok canım o besleniyor.
Eğer bu olmazsa;
Sling kullanabilirsin. Zaten uykusu varsa 1-2 dk içinde derin uykuya geçiyor. Boba sling güzel.
Yatakta emzirerek uyutabilirsin
Nasil oturdu o daha oturamaz ki.. igesi batar derler.. en 6 ay der
Nasıl; ((
Canım Tomris'in emzirme notları emzirme kampı diye arat. Ben o sayede buraktım mamayı. Sağmıyorum bile.
Benimki sürekli memede kalmak istiyor, ayırınca ağlıyor, uykuya kendiliğinden geçmiyor, memedeyken dalıyor, sürekli memede olduğu için memelerde dolmuyor
Dolmasına gerek yok canım o besleniyor.
sallamaya alıştırma. Ben doğduğundan beri sallamadım. Sakinleştirmek için hafif kolumda sallıyorum, susar susmaz duruyorum. Piş piş sesi çıkararak hafifçe sırtına yada poposuna vurarak uyutuyorum. Memede uyursa da göğsüme yatırıp gaz çıkarmaya çalışıyorum. O arada da çok hafif yaylanarak piş piş diyorum. Sersemlediği anda yatağa koyup pışpışlamaya devam ediyorum. Kucakta tam derin uykuya dalmasını beklemiyorum: derin uykuya yatakta dalıyor. Gözlerini açıp ağlarsa hemen alıp baştan başlıyorum. Eğer gözleri kapalı ağlarsa yataktan almadan pışpışlıyorum. 1 dk yı geçerse ağlaması gözü kapalıda olsa demek ki rahatsız eden bir şey var diye alıyorum, genelde gaz çıkarıyor ve kusuyor. Baştan başlıyorum. 3-4 kere al koy yetiyor. Bu esnada hep sakin olmaya çalışıyorum. Her şey çok normalmiş gibi.Arkadaşlar benim bebeğim çok uykusuz tüm gün ayaklarımda sallıyorum dalıp uyumuyo gecede 2 saatte 1 kalkıyo emziriyorum kendi uyumuyo yine ayaklarda sallanarak uyuyo uyuması için önerisi olan varmı hergün banyo yaptırıyoruz bu arada
Eğer bu olmazsa;
Sling kullanabilirsin. Zaten uykusu varsa 1-2 dk içinde derin uykuya geçiyor. Boba sling güzel.
Yatakta emzirerek uyutabilirsin