2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim bu dediklerinin hepsini yapiyorum zaten. Sabah aksam 2 fincan kimyonlu rezene cayimi da iciyorum. Notmalde bebegim de cok gazli bir bebek degil ama azicik birseylerin disina ciksam, corbadan farkli bisey yesem gaz birikiyor resmen cocukta.. Ikimiz de perisan oluyoruz. Dunden beri fitiller, sicak banyolar, masajlar derken hala gazi var cocugun bu sabah. Yanlis biliyorum ama gercekten yemek yemeye korkuyorum artik.
Demek ki bağırsakları midesi yavaş yavaş alışıyor annesi. Sabırlı ol canım büyüyünce geçecek. Kendini yıpratma. Gaz yapmayacağını düşünerek gönül rahatlığıyla ye. İnşallah en kısa sürede geçer.

Kızlar annem gitti bugün, artık yalnızım. Anneme çok alışmışım şu an o kadar üzgünüm ki :(
Bebeğime tek başıma bakabileceğimi düşünüyorum. Sağolsun annemle çok güzel bir düzen oturtturduk. Ama annemden ayrı kalmak zor geldi. Halbuki 5 yıldır evliyim. Sanki yeniden evleniyorum:KK43:

Size bu süt sızması ile ilgili bir şey soracağım. Birinden emzirirken diğerinden aşırı miktarda süt akıyor. O sütlere çok acıyorum. Hatta bazen uyanıp emzirene kadar ikisinden de akıyor. Sizde durumlar nedir? Ne yapıyorsunuz?

maşallah yavruna. benimki reflü yatağında kaya kaya aşağı iniyor( yatağın ayak ucunu yükseltiyorum biraz). bir de olduğu yerde daire çizer gibi dönüyor. sağına soluna en başından beri dönüyordu zaten. ama yüzüstüden kalkamaz henüz sanırım, hiç yatırmadım bugüne kadar. karın üstü egzersizini göğsüme koyarak yapıyorum
Ben çok yüzüstü yatırdığım için belki de böyle oldu bilmiyorum. Yatır sen de. Ayaklarının altına elimi koyunca kendini ileri itiyor. Yatağının içine reflü yatağını koyunca ayak ucuna yastık koyuyordum kaymasın diye. Yine kayıyor haliyle bu kez bacaklar bükülüyor ondan ağlıyordu. dün gece koymadım kaydı tabi ama yatağın düz yerine gelince duruyor :) böyle daha iyi oldu.

Kızlar annem gitti bugün, artık yalnızım. Anneme çok alışmışım şu an o kadar üzgünüm ki :KK43:
Bebeğime tek başıma bakabileceğimi düşünüyorum. Sağolsun annemle çok güzel bir düzen oturtturduk. Ama annemden ayrı kalmak zor geldi. Halbuki 5 yıldır evliyim. Sanki yeniden evleniyorum:KK43:

Size bu süt sızması ile ilgili bir şey soracağım. Birinden emzirirken diğerinden aşırı miktarda süt akıyor. O sütlere çok acıyorum. Hatta bazen uyanıp emzirene kadar ikisinden de akıyor. Sizde durumlar nedir? Ne yapıyorsunuz?
Bende hiç öyle akma olmuyor canım. Bir kaç kere aktı o kadar. Emzirirken akıyorsa kalkan kullanabilirsin. Ama kalkıp alana kadar akanlara bir şey yapamazsın sanırım. Ya da sürekli kalkanla gezcen :)

Kızlar ilk ilişkide korunamadık problem olmaz demi :/ ama benim için çok zordu. Neden böyle oldu bilmiyorum. Tüm o istek filan gitti. Yapmayalım diyecektim bir an. Çok tuhaf hissettim kendimi. İlk gece bile böyle olmamıştı. Eşim sonrasında bir daha yapamıcaz diye korktum dedi. O derece tuhaftım yani :) Çok değişik duygular içine girdim o an :/

Kızlar ilk ilişkide korunamadık problem olmaz demi :/ ama benim için çok zordu. Neden böyle oldu bilmiyorum. Tüm o istek filan gitti. Yapmayalım diyecektim bir an. Çok tuhaf hissettim kendimi. İlk gece bile böyle olmamıştı. Eşim sonrasında bir daha yapamıcaz diye korktum dedi. O derece tuhaftım yani :) Çok değişik duygular içine girdim o an :/
Zor oldu Can'ım aynen ilk gece gibi. Normalmiş

Benimki hic gülmüyor yaa. Acayip ciddi bi surat ifadesi var zaten. Heo sinirli bakıyor:KK43:

Bizimki bana cekmis oynayinca gulucukler atiyo.

Kizlar burun aspiratoru kullandiniz mi hic? Bebegimin burnunda kurumus sümük var. Nasil alacam

Bende otri bebe var sutumden damlatiyorum burnuna 1 dk sonrada cekiyorum her sabah duzenli olarak cok rahatliyo

Ya kizlar bisey sormak istiyorum.
Dun isinmasini beklemedeb dolaptan armut ve seftali alip yedim. Aksam da yarim su bardagi kadar kola icmistim. Bugun bebegim asiri gazli ve daha yeni uyudu. Yediklerimle mi alakali acaba??
Hamileligi de sayarsak ben cok daraldim artik yiyecek secmekten..

Şeftali taze fasulye barbunya falan hic demiyim zaten soguk biseyler yiyip ictigimde gazman oluyo benim oglan.
2 gundurde fistikli lokum yedim soylemesi ayip oglanin yuzunde alerji yapti.benimde tadi damagimda kaldi:(

Napalim anne olmak kolay degilmis.

Ölümcül hatalar:)) ben çikolata yedim ben gazlandım bebeğim köpüklü gazlı felaket bir gece geçirdik.. Malesef kimi bebeklerde etkiliyor..

Aa cikolata da mi gaz yapiyo yaaaa

Kızlar bebeğine oyuncak alan varmı yani 2 aylik bebege. Çıngırak ya da oyun halısi düşünüyorum ne dersinz

Bize halamiz cingirak almisti onunla oynuyoruz sesi ve cingiragi takip ediyo.
Duvarda dugun fotomuz var ona dikkat kesiliyo.bebek uyku seti kirmizi siyahli desenleri var onlara dikkat kesiliyo.

Benimkinin dikkatini cektigi icin oyun halisi almayi dusunuyorum

Kızlar annem gitti bugün, artık yalnızım. Anneme çok alışmışım şu an o kadar üzgünüm ki :KK43:

İlk kızımda çok oluyordu, gece emiyor gündüz uyuyordu. Bunda bi kaç sefer oldu. Sırayla emziriyorum. Bari biri akmamış oluyor. Akşam erken yiyip başka bişey yemezsem olmuyor. Bazı geceler susarsam su içiyorum. Geç yersem de akıyor gibi geldi bana. Gece bi kaç kere emziriyorum uyuyarak.

Annensiz de üstesinden gelirsin artık toparlandınız bence. Düzen de oturtmuşsunuz ne güzel. Artık kontrol komuta sende :)

• Beğen
Reactions: 9ay
@gm22 bizimde uyku sikintimiz var ben milupa gece cayi aldm bi tatli kasigi verdim emzirdikten sonra biraz salladim daldi tavsiye ederim. 6. Aydan once kuklanilma yaziyo ama kullananlar var

Sizler uyku düzeni oluşturdunuz mu belli saatlerde mi uyuyor? Uyumayınca zorla mı uyutuyorsunuz uyuyacaksa uyanık tutmaya mı çalışıyorsunuz düzene uyması için? Benimki ne zaman isterse o zaman uyuyor. Gece uykusu 10 10buçuk arası bi o belli :)

Ben emzirmeye otururken aventin kalkanini takiyorum. Bir memeyi emzirirken digerinde birikiyor, o biriken memeye gecerken kalkani cikarip icindeki sutu agzina dokuyorum. Tabi bu anlattigim genelde gece oluyor, yoksa oyle bol sut nerdee:KK70:

Back
X