- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #46.461
Alla alla herkese gidiyor ama anlamadım neden olmadı bir türlüCanim benim mail gelmemis yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alla alla herkese gidiyor ama anlamadım neden olmadı bir türlüCanim benim mail gelmemis yaa![]()
Demek ki bağırsakları midesi yavaş yavaş alışıyor annesi. Sabırlı ol canım büyüyünce geçecek. Kendini yıpratma. Gaz yapmayacağını düşünerek gönül rahatlığıyla ye. İnşallah en kısa sürede geçer.Canim bu dediklerinin hepsini yapiyorum zaten. Sabah aksam 2 fincan kimyonlu rezene cayimi da iciyorum. Notmalde bebegim de cok gazli bir bebek degil ama azicik birseylerin disina ciksam, corbadan farkli bisey yesem gaz birikiyor resmen cocukta.. Ikimiz de perisan oluyoruz. Dunden beri fitiller, sicak banyolar, masajlar derken hala gazi var cocugun bu sabah. Yanlis biliyorum ama gercekten yemek yemeye korkuyorum artik.
Ben çok yüzüstü yatırdığım için belki de böyle oldu bilmiyorum. Yatır sen de. Ayaklarının altına elimi koyunca kendini ileri itiyor. Yatağının içine reflü yatağını koyunca ayak ucuna yastık koyuyordum kaymasın diye. Yine kayıyor haliyle bu kez bacaklar bükülüyor ondan ağlıyordu. dün gece koymadım kaydı tabi ama yatağın düz yerine gelince duruyor :) böyle daha iyi oldu.maşallah yavruna. benimki reflü yatağında kaya kaya aşağı iniyor( yatağın ayak ucunu yükseltiyorum biraz). bir de olduğu yerde daire çizer gibi dönüyor. sağına soluna en başından beri dönüyordu zaten. ama yüzüstüden kalkamaz henüz sanırım, hiç yatırmadım bugüne kadar. karın üstü egzersizini göğsüme koyarak yapıyorum
Bende hiç öyle akma olmuyor canım. Bir kaç kere aktı o kadar. Emzirirken akıyorsa kalkan kullanabilirsin. Ama kalkıp alana kadar akanlara bir şey yapamazsın sanırım. Ya da sürekli kalkanla gezcen :)Kızlar annem gitti bugün, artık yalnızım. Anneme çok alışmışım şu an o kadar üzgünüm ki
Bebeğime tek başıma bakabileceğimi düşünüyorum. Sağolsun annemle çok güzel bir düzen oturtturduk. Ama annemden ayrı kalmak zor geldi. Halbuki 5 yıldır evliyim. Sanki yeniden evleniyorum
Size bu süt sızması ile ilgili bir şey soracağım. Birinden emzirirken diğerinden aşırı miktarda süt akıyor. O sütlere çok acıyorum. Hatta bazen uyanıp emzirene kadar ikisinden de akıyor. Sizde durumlar nedir? Ne yapıyorsunuz?
Zor oldu Can'ım aynen ilk gece gibi. NormalmişKızlar ilk ilişkide korunamadık problem olmaz demi :/ ama benim için çok zordu. Neden böyle oldu bilmiyorum. Tüm o istek filan gitti. Yapmayalım diyecektim bir an. Çok tuhaf hissettim kendimi. İlk gece bile böyle olmamıştı. Eşim sonrasında bir daha yapamıcaz diye korktum dedi. O derece tuhaftım yani :) Çok değişik duygular içine girdim o an :/
Benimki hic gülmüyor yaa. Acayip ciddi bi surat ifadesi var zaten. Heo sinirli bakıyor![]()
Kizlar burun aspiratoru kullandiniz mi hic? Bebegimin burnunda kurumus sümük var. Nasil alacam
Ya kizlar bisey sormak istiyorum.
Dun isinmasini beklemedeb dolaptan armut ve seftali alip yedim. Aksam da yarim su bardagi kadar kola icmistim. Bugun bebegim asiri gazli ve daha yeni uyudu. Yediklerimle mi alakali acaba??
Hamileligi de sayarsak ben cok daraldim artik yiyecek secmekten..
Ölümcül hatalar:)) ben çikolata yedim ben gazlandım bebeğim köpüklü gazlı felaket bir gece geçirdik.. Malesef kimi bebeklerde etkiliyor..
Kızlar bebeğine oyuncak alan varmı yani 2 aylik bebege. Çıngırak ya da oyun halısi düşünüyorum ne dersinz
Kızlar annem gitti bugün, artık yalnızım. Anneme çok alışmışım şu an o kadar üzgünüm ki
Bebeğime tek başıma bakabileceğimi düşünüyorum. Sağolsun annemle çok güzel bir düzen oturtturduk. Ama annemden ayrı kalmak zor geldi. Halbuki 5 yıldır evliyim. Sanki yeniden evleniyorum
Size bu süt sızması ile ilgili bir şey soracağım. Birinden emzirirken diğerinden aşırı miktarda süt akıyor. O sütlere çok acıyorum. Hatta bazen uyanıp emzirene kadar ikisinden de akıyor. Sizde durumlar nedir? Ne yapıyorsunuz?
Ben 2 gün tek taktım zaten sıcak hava..Kızlr bebeğinizin ellerine lediven takıyormusumuz hala
Bizim 41 . Gün oldu takıyoruzda
oyle sinir bir durum ki burada gobek bagi suresi bile farkliBenim bebegim de 28 haziranda dogdu, doktorlar bana 15 gun icinde duser dediler, 8.gun dustu.
Bence ayini doldurdugu zaman tekrar bir sor doktoruna.
Spama gelmis canim cok sagolAlla alla herkese gidiyor ama anlamadım neden olmadı bir türlüSpam'e bakar mısın? başka bir adresin var mı?
Bide kayısı?Kizlar kirmizi erik gaz yapar mi ??
Kayisi tam aksi ise yarar ama erigi blmiyrmBide kayısı?
Orasi hep hissiz kalicakHissizlik gecmiyor sanirim ya kime sorsam hissis diyor 5-6 aylik bebegi olan da oyle diyor
Ben emzirmeye otururken aventin kalkanini takiyorum. Bir memeyi emzirirken digerinde birikiyor, o biriken memeye gecerken kalkani cikarip icindeki sutu agzina dokuyorum. Tabi bu anlattigim genelde gece oluyor, yoksa oyle bol sut nerdeeKızlar annem gitti bugün, artık yalnızım. Anneme çok alışmışım şu an o kadar üzgünüm ki