Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biz mükemmel olmaya zorluyoruz kendimizi. Toplum yapıyor biraz da.
Sadece o değil, ev işi, yemek, servis, çamaşır bulaşık hizmetleri aksamasın diye bizi zorluyorlar.
Erkekler niye edilgen yetişiyor?
Ya da niye emzikli bi kadından çocuğun hakkından çalıp hizmet bekliyorlar, buna bazı kadınlar da dahil..
O kucak bebeğin hakkı ve ona doyacak o kadar..
Demir tavında dövülürmüş..
@gm22 bizimde uyku sikintimiz var ben milupa gece cayi aldm bi tatli kasigi verdim emzirdikten sonra biraz salladim daldi tavsiye ederim. 6. Aydan once kuklanilma yaziyo ama kullananlar var
Kızlar kızımın ağzı pamukçuk oldu karbobat su ile temizledim akşam bu sabah baktım dudakları damagi ağız içine yayılmış ne yapabilirim öneriniz neler kızlar
Kızlar kızımın ağzı pamukçuk oldu karbobat su ile temizledim akşam bu sabah baktım dudakları damagi ağız içine yayılmış ne yapabilirim öneriniz neler kızlar
Kızlar benim kırmızı renkte kanamam oldu acaba adet mi oluyorum? Adet olursam süt etkilenir mi?
Bir diğer sorun da bebeğimin kakasını bugün çok miktarda ve akışkandı. İshal olunca su gibi mi oluyor yoksa böyle akışkan 'da ishal sayılıyor mu ?