- 25 Nisan 2012
- 1.094
- 1.105
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #46.641
Evet canim genelde akışkanAkışkan mı? Çocuk doktorunu aradım 7-8'i geçerse bakalım dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim genelde akışkanAkışkan mı? Çocuk doktorunu aradım 7-8'i geçerse bakalım dedi
Dun doktora sordum mama icine zeytinyag koy bir cay kasigi kadar dedi. 5 güne kadar normal dedi. Sonrasında zeytinyağlı kulak cubuguyla kaka cikisini uyar dedi. Tabi birde karnina hafif masajBenim de gunduzleri kakasini yapan cocuk geceleri yapamiyor catliyor resmen bio gaia kullaniyoruz ama ise yaramiyor mudur nedir :/
Ben kestim cok şükür. Dogdugunda herkes sasirmisti nasil bu kadar uzun olur diye; ) tam french yapmalikti.Tırnaklarını kesme konusunda ben cesaretsizsim eşimde öyle nasıl keseceğiz bilmiyorum
Zaten buna cesaret edemediğimiz içn çıkartamıyorum eldivenleri
Büyüdüde artık eldivenler rahatsız eder onu artık
Oo bayagi gecikmiş. Havalar cokmu nemli orda?kizlar benim bebegimin gobegi dusmedi, 28 haziranda dogdu, normal midir? su an fransa'dayim ve buradaki doktorlar olabilir dedi ancak icime sinmiyor.
Biraz acı veriri ama babanne hesabından bide minik biç sabun koy iatersen hemen çözdürüyo ama fitil kullanma bence alışkanlık yapıyormuş ama sabunu bi dene derim benDun doktora sordum mama icine zeytinyag koy bir cay kasigi kadar dedi. 5 güne kadar normal dedi. Sonrasında zeytinyağlı kulak cubuguyla kaka cikisini uyar dedi. Tabi birde karnina hafif masaj
Fitil kullanmadim henuz sadece popo ya sürt dediuyarmak icinmisBiraz acı veriri ama babanne hesabından bide minik biç sabun koy iatersen hemen çözdürüyo ama fitil kullanma bence alışkanlık yapıyormuş ama sabunu bi dene derim ben
Benimki 5 dakika emiyo 15 dakika emince wuu yapıyorum ben :)Kizlar bebekleriniz sizi kac dk emiyor? Benimki 10 15 dk anca yaa cok az degil mi
Dün eczaneden ilaç aldım mikostatin diye günde üç defa 4 damla ver dedi ağzı baya kötü olmuş süt emerken çıldıriyo emip bırakıyor dudaklarının dış kısmına kadar bulaşmışCanım yeni gördüm kusura bakma
O saatler bebeğimi evde gezdiriyordum
Sonra uyuduk.
Ben öyle bişey yapmadım
saate göre yıkanır mi bilmiyorum
Intenetten baktım bazi sayfalarda karbonat kullanilmamali diyo bazı sayfalar da ise karbonatli su ile silin diyo bir haftadır böyle silince geçiyor ertesi gun daha yayılmış sekilde çıkıyo bende eczaneden ilaç aldım damla mikostatinmerhaba,
doktor bize ilac verdi. bizim de butun dile yayilmis![]()
Nasıl basvuru yapacagiz bende adak kurbanımi kesmek istiyorumKizlar benim doğum parasi yatmis ptt ye bugün aldım. Başvuru yapan varsa kontrol ettirin sizinde yatmis olabilir.
Bu para ile kurban işini hallederiz heralde.
Ayni durumdayim. Böyle gidecek sanırım. Neyseki koyu sert degilKizlar benim oglum artik 2 3 gunde bir kakasini yapiyo duzeni boyle olustu napicam bilmiyorum doktora soruyorum 4 gune kdr normal diyo bu hep boylemi gidicek anlamiyorim napicam bilmiyorim. Kabizligi yok normal yapiyo yaptimi ama hergun bikac kez yapan cocuk artik toplu olarak 2 3gune yapiyo.
Benim 4 gun sonra gecti. Coook pis bir agriydi.birde sirt ağrısı eklenince işkence gibiydi.Selam arkadaşlar spinal sonrası baş ağrısından muzdaribim.agrisi olan arkadaşlar varsa ne zaman geçti acaba. Geçeceğini bilmek bile rahatlatacak beni
yok normal cnm. Benimki de aynen öyle. Artık çeneleri güçlendi. Yağlı sütü de alsın diye ben biraz daha ısrar ediyorum.Kizlar bebekleriniz sizi kac dk emiyor? Benimki 10 15 dk anca yaa cok az degil mi
başvuru mu yapıyoruz? Bankadan bakılıyor mu? Maaşlar yatıyor mu?Kizlar benim doğum parasi yatmis ptt ye bugün aldım. Başvuru yapan varsa kontrol ettirin sizinde yatmis olabilir.
Bu para ile kurban işini hallederiz heralde.
Sıvı gelmıyo ama cok ıkınıyo kakasını yaparken mosmor oluyo gaz ilacı kullanıyorum bendeBugün bizde oldu dediğin sanki sarı renkli su gibi geldi bi de yaparken zorlanıyor bi kaç gündür :/
10 15 dk çok iyi :) çeneler güçlendi çabuk doyuyorlar artık. Benimki de 10 dk ancaKizlar bebekleriniz sizi kac dk emiyor? Benimki 10 15 dk anca yaa cok az degil mi