2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar 4 saat uyumama rağmen göğüslerim eskisi gibi taş gibi olmamış, acımıyor ve sızdırmıyor. Emzirdim, kızım ikisini de çok yumuşattı ve Mutlu mesut geri uyudu. Eskisen sadece birini bitirebilirdi. Sizce bu normal mi? Düzene girecek diyorlardı, fazlasını üretmeyecek. Bu o mu? Bugün sulu kırmızı akıntım oldu. Adet olabilir. O sebeple şüpheye düştüm. Yoksa sütüm mü gidiyor?
Canım benim de artık öyle. Hemen şişip sertleşmiyor. Sütüm azaldı zannettim önce ama. Sağınca aynı. Sanırım terbiye oluyor dedikleri böyle oluyor.

Kızlar bio gai damla kullanan varmı ya damla bulanikta acaba dedim bozuldu falan mı yoksab bulanikmi olacak.

Birde oyun halısı dusunuyorum bebeğim için ama hansini alacağım a karar veremedim kullnn veya fikri olan varsa yardımcı olabilir mi
Ben fisher price ın piyanolu olanını tercih ettim. Ayaklarıyla piyanoya dokundukça da ses çıkaracak. Ama henüz kullanmıyoruz.

Intenetten baktım bazi sayfalarda karbonat kullanilmamali diyo bazı sayfalar da ise karbonatli su ile silin diyo bir haftadır böyle silince geçiyor ertesi gun daha yayılmış sekilde çıkıyo bende eczaneden ilaç aldım damla mikostatin

bize de ayni ilaci verdi.. ilk seferde yarisi gitti gibi. sizde durum ne?

Yara yok da kirmizi renk oluyor dokundugumda tahris oldugu belli

Kahverengi kismi vermeye calisiyorum ama tam beceremiyorum mu ki?

Birisine gostereyim emzirirken bi baksin dogru mu emziriyorum

Canim her yeni cocukta gogus acilari tekrar mi basliyor?

Birincide ve kincide az olmustu bunda hiç olmadı. Hiç bişey surmedim bunda. Sütümü sürüp havalandırdım.

Çok geçmiş olsun cnm. Yok cnm sümüksü değil. O sanırım alerji göstergesi di mi? Ben de süt içiyorum bu ara. Belki ondandır. Yoğurt da mı yenmiyor laktozs alerjisi varsa? Dizanterinin başka belirtisi var mı? Değişik bir koku almıyorum. Uhu gibi gelir bana ama hep öyleydi. Ikınarak ağlamıyor. Öyle boş boş ağlıyor :) oyalayınca susuyor (çoğu zaman)

Ben dizanteri geçirdim. öyle olsa Oyalamakla susmaz. Acayip ağrı ateş ve bildiğin su gibi ishal sonra da kanamalı oluyor. Sonrasinda 6aydan fazla süre diyet yaptım. Çig hiçbirşey yemedim. Temiz su içtim. Kızartma yemedim, vs vs

• Beğen
Reactions: 9ay
Bu mesaji yazdiktan sonra aglamaya basladi. :KK43:((

Biraz sıkı olması gerekiyor zaten ama sence rahat değil mi aynada baktığında nasıl duruyor? Severler genelde slingleri

Kizlar cips zararli biliyorum ama canim istedi. Yesem gaz yapar mi?

Yapsa da yiyorum yesem de aynı yemesem de dikkat etmiyorum o kadar. Bi mercimekten korkuyorum ben

Back
X