- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #46.701
Karnına bacaklarına ayaklarına bebe yağıyla masaj yapıyorum çok iyi geliyor rahatlıyorBayanlar benim bebeğim 40 günlük iki gündür kakasını yapamıyor ve çok acı çekiyor napmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karnına bacaklarına ayaklarına bebe yağıyla masaj yapıyorum çok iyi geliyor rahatlıyorBayanlar benim bebeğim 40 günlük iki gündür kakasını yapamıyor ve çok acı çekiyor napmalıyım
Cok sağol canimBen orda çalışıyorum :) yanı doğum izninden önce öyleydi en son değiştiyse birkaç aydır bilmem
Kizlar dogdugundan beri bebegime ultraprima bez, bubchen pisik onleyici krem ve unibaby islak mendil kullandim. Sunneti iyilestikten sonra da gunduz yikayarak gece silerek temizledim altini. 3 gun oncesine kadar bembeyaz olan poposu 3 gundur kizarmaya basladi. Daha tam pisik olmadi ama olacak gibi, anlamadim neden boyle oldu
Bugun eczaneye sordum sudokrem onerdi onu aldim. Insallah tamamen pisige cevirmeden ise yarar.
Aranizda kullanan varsa sudokremi memnun kaldi mi??
Ağlayasın geldi şunları okurken Allah yardımcın olsun ben de hep emzirirken yazıyorum ya da sallarken şu anda olduğu gibiKızlar bugün akşama misafirim olacak
Ve ben şimdiden bitik durumdayım
Saat gece 2de kızım sabah 4te oğlum yanımıza geldi ve yatakta 3 çocuğumla yarı uykulu rezil bi gece geçirdim.
Oğlumun tekrar uyuması için bebeği salona götürdüm, eşimin yanına yatırdım eşim de uykuluydu üstünü örtmemis.
Bi süre sonra kaç saat geçtiyse artık
tam oğlum dalacakken
hala karnını ovaliyordum oğlumun
Bebeğimi getirdi eşim. Eller buz gibi hapsuriyor oksuruyor burnu az akıyor
Nasıl ağlıyor.
Isittim emzirdim oğlumu eşime verip kapıyı kitledim kızlarla uyumaya çalıştım.
Bebeğim kokulu kaka yaptı.
Şu anda iyi. Tazeyken çaresine bakmak iyi oldu. Ama saatlerce kivrandi ağladı hem de nasıl( .
Öğleden sonra kızım uyurken taksit taksit
haşhasli revani ve peynirli pogaca yapayım dedim.
Önce Şerbeti yaptım. 12 gibi
Kuru malzemeleri kardim. Yumurtaları yogurdu ılısin diye tezgaha koydum.
Bebeğimi uyuttum.
Pogaca hamurunu yogurdum
Mayalandi 40dk sonra.
Fırını ısıtıp revaniyi koydum,
Pogacalara şekil verdim
Kritik an. Revaninin 5dksi ya var ya yok.
Pogacalara yumurta sarısı sürecem derken bebeğim uyandı ben şaşırdım. Kızım biraz oyaladi. Sonra yine başladı.
O kadar ağladı li gözünden yaş geldi.
Allahtan manava giden eşim geldi de fırına o baktı.
Başim resmen zonkluyor.
Tatli pogaca hazir ama ben?
Banyoyu yikadim wcleri yikayacam
Bi de toz alicam
Emzirirken yazıyorum.
Şimdi kalkıcam öptüm siziiii..
Kizlar dogdugundan beri bebegime ultraprima bez, bubchen pisik onleyici krem ve unibaby islak mendil kullandim. Sunneti iyilestikten sonra da gunduz yikayarak gece silerek temizledim altini. 3 gun oncesine kadar bembeyaz olan poposu 3 gundur kizarmaya basladi. Daha tam pisik olmadi ama olacak gibi, anlamadim neden boyle oldu
Bugun eczaneye sordum sudokrem onerdi onu aldim. Insallah tamamen pisige cevirmeden ise yarar.
O SGK dan galibaBide sut parasi varmis oda mi ordan basvuruluyor
İyice bitmesini sağlıyorsun yani. Yağlı süte gelince bitirmiş ve doymuş olur muBen emme suresine gore meme degistiriyorum. Eger cok az emdiyse genelde ayni memeyi 2 ya da 3 kez verdigim oluyor. Yok eger uzun uzun emdiyse o zaman ikinci emmeye diger memeyi verdigim de oluyor. Tamamen bebegimin o emmedeki performansina gore ayarliyorum.
Bu Da ciddi problemlerden biri :) hiç bilemiyorum ben de ne giydirsem içime sinmiyor.Merhaba anneler,
Bebeklerinize ne giydiriyorsunuz?
Ben citcitli atlet+uzun kollu zibin giydiriyorum. Acaba kalın mi oluyor? Vücuduna baktım bugün sıcak gibi biraz.
Bebeğim bir aylık olmak üzere , kisakolluya geçmeli miyim. Istanbul da yaşıyorum bu arada
kac doz yaptiniz? doktor bize gunde 3-4 kez dedi.Aynı damak dil dudak halen aynı
en iyisi desitin. tavsiye ederim, biraz pahali ama uzun sure gidiyorKizlar dogdugundan beri bebegime ultraprima bez, bubchen pisik onleyici krem ve unibaby islak mendil kullandim. Sunneti iyilestikten sonra da gunduz yikayarak gece silerek temizledim altini. 3 gun oncesine kadar bembeyaz olan poposu 3 gundur kizarmaya basladi. Daha tam pisik olmadi ama olacak gibi, anlamadim neden boyle oldu
Doymamissa o zaman diger memeden devam ediyorumİyice bitmesini sağlıyorsun yani. Yağlı süte gelince bitirmiş ve doymuş olur mu
Ne kadar aldin acaba ogrebilirmiyimAile ve Sosyal Politikalar bakanligi il Müdürlüğü ne yapiliyor basvuru. Esin dilekce veriyor 1.5 ay sonra senin adina pttye yatıyor. Ama basvuru süresi kisitlamasi varmi bilmiyorum. Arayip bilgi alabilirsin
Merhaba anneler,
Ben citcitli atlet+uzun kollu zibin giydiriyorum. Acaba kalın mi oluyor? Vücuduna baktım bugün sıcak gibi biraz.
Bebeğim bir aylık olmak üzere , kisakolluya geçmeli miyim. Istanbul da yaşıyorum bu arada
Ne parası kızlar buBen kırılan azı dişimi yaptıracam. Ama bebek biraz büyüyünce. Diş taksitle de olur aslında. Kurban parası hazır diye düşünüyorum :)
Benim bebegim de 1bucuk aylik ve istanbulda yasiyorum. Evimizin her odasi gunes aliyor,sauna gibi sicak. Ben kolsuz body ve corap giydiriyorum sadece.Merhaba anneler,