- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 36
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #46.861
Sizde hala çok terliyomusunuz yaa bazen bütün vücudum ter içinde kalıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tulumlar da çok güzelmiş tshirtlerden aldim ben de şimdi
Erken yürüyecek :) maşallahKızlar bebeğimın eli kolu ayakları hiç durmuyör öyle ki savaş yapio sanki. 24 saat aynı desem yeri. Gece yatarken bi yapmio o da arada beslemek için kalkınca gene patir patir. Gun içinde o tekmeler den kucakta durmuo uyuyamio. Kundak yapım dedim hiç ne mümkün durmuo. Hiperaktif mi olacak bu çocuk ya. Yetisemem ben bu duruma valla. Emerken yazıo rum şimdi tekmeler eller kollar .. yazamiom vallaa
Eşim eve gelince ilk iş yemek yapıyorum ikinci iş banyoya atıyorum kendimi çok pis ter kokuyorumSizde hala çok terliyomusunuz yaa bazen bütün vücudum ter içinde kalıyor
Alemona organik diye bir site Can'ım ben de burdaCanim nerden alışveriş yapıyorsunuz ? Benim olduğum yerde pek bisey yok bende bbakım aldığınız yerden
Eşim eve gelince ilk iş yemek yapıyorum ikinci iş banyoya atıyorum kendimi çok pis ter kokuyorum
Tamam cok sağol ben bi bakiimAlemona organik diye bir site Can'ım ben de burda9ay ve
PembeLokum dan duydum. Çok güzelmiş malları. Aziz bebeyi ve Pierre cardini de beğeniyorum ben. H&M den hediye almış arkadaşım onlar da yumuşacık harika
Terin üstünde soğur hasta olursun dikkatli olBende sadece atletle durabiliyorum evde onlada terleyince sirtim buz gibi oluyo üşütcem diye korkuyorum geçen gece ateşim vardi. Normalmiki bukadar ter kontrole gidince sorcam
Canım ben her gün hasta gibi olup gece dinlenince iyileşiyorum. Sürekli bebek kucağımızda hareket halindeyiz. Ben de çok terliyorum. Atletle durunca da her yerim tutuluyor. Emzirme t-shirtleri var. Onlarla rahat ettim. Biri ıslanır ıslanmaz diğerini giyiyorum.Bende sadece atletle durabiliyorum evde onlada terleyince sirtim buz gibi oluyo üşütcem diye korkuyorum geçen gece ateşim vardi. Normalmiki bukadar ter kontrole gidince sorcam
Bilgisi olan varsa acil yazabılırmıııSağlık ocagı göz muaynesi yatırın sonucunu getırın dedi mi sizlere
Yok Can'ım demediSağlık ocagı göz muaynesi yatırın sonucunu getırın dedi mi sizlere
Canim benimkide ayni yaa üstünü degistirmek ölümKızlar uyku tulumunun içine ne giydirilir?
Bir de bizim bez yine kakayı sızdırdı, sırtına kadar battı kızım. Üstümü temizleyip değiştirirken çok ağlıyor. Gözü hiç bir şeyi görmüyor. Bittikten sonra bile sakinleşmesi Zaman alıyor. Bir müddet iç çekiyor. Üstünü değiştirmeyi bu kadar sevmeyen bir bebiş daha var mı? Ona bir zararı yok ki, canı da acınıyor. Neden bunca ağlıyor?
Canım ben her gün hasta gibi olup gece dinlenince iyileşiyorum. Sürekli bebek kucağımızda hareket halindeyiz. Ben de çok terliyorum. Atletle durunca da her yerim tutuluyor. Emzirme t-shirtleri var. Onlarla rahat ettim. Biri ıslanır ıslanmaz diğerini giyiyorum.
Peki canım birinci ayı da doldu mu o zaman da kalca utrasyonu falan da mı istemediYok Can'ım demedi
53 günlük olduk bugün kalça ultrasonu getirceksiniz dediler ikinci ay aşısındaPeki canım birinci ayı da doldu mu o zaman da kalca utrasyonu falan da mı istemedi
Tmm canım saol53 günlük olduk bugün kalça ultrasonu getirceksiniz dediler ikinci ay aşısında