2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bebeğimın eli kolu ayakları hiç durmuyör öyle ki savaş yapio sanki. 24 saat aynı desem yeri. Gece yatarken bi yapmio o da arada beslemek için kalkınca gene patir patir. Gun içinde o tekmeler den kucakta durmuo uyuyamio. Kundak yapım dedim hiç ne mümkün durmuo. Hiperaktif mi olacak bu çocuk ya. Yetisemem ben bu duruma valla. Emerken yazıo rum şimdi tekmeler eller kollar .. yazamiom vallaa

Kızlar bebeğimın eli kolu ayakları hiç durmuyör öyle ki savaş yapio sanki. 24 saat aynı desem yeri. Gece yatarken bi yapmio o da arada beslemek için kalkınca gene patir patir. Gun içinde o tekmeler den kucakta durmuo uyuyamio. Kundak yapım dedim hiç ne mümkün durmuo. Hiperaktif mi olacak bu çocuk ya. Yetisemem ben bu duruma valla. Emerken yazıo rum şimdi tekmeler eller kollar .. yazamiom vallaa
Erken yürüyecek :) maşallah

Canim nerden alışveriş yapıyorsunuz ? Benim olduğum yerde pek bisey yok bende bbakım aldığınız yerden
Alemona organik diye bir site Can'ım ben de burda 9ay 9ay ve PembeLokum PembeLokum dan duydum. Çok güzelmiş malları. Aziz bebeyi ve Pierre cardini de beğeniyorum ben. H&M den hediye almış arkadaşım onlar da yumuşacık harika

Kızlar uyku tulumunun içine ne giydirilir?
Bir de bizim bez yine kakayı sızdırdı, sırtına kadar battı kızım. Üstümü temizleyip değiştirirken çok ağlıyor. Gözü hiç bir şeyi görmüyor. Bittikten sonra bile sakinleşmesi Zaman alıyor. Bir müddet iç çekiyor. Üstünü değiştirmeyi bu kadar sevmeyen bir bebiş daha var mı? Ona bir zararı yok ki, canı da acınıyor. Neden bunca ağlıyor?

Bende sadece atletle durabiliyorum evde onlada terleyince sirtim buz gibi oluyo üşütcem diye korkuyorum geçen gece ateşim vardi. Normalmiki bukadar ter kontrole gidince sorcam
Canım ben her gün hasta gibi olup gece dinlenince iyileşiyorum. Sürekli bebek kucağımızda hareket halindeyiz. Ben de çok terliyorum. Atletle durunca da her yerim tutuluyor. Emzirme t-shirtleri var. Onlarla rahat ettim. Biri ıslanır ıslanmaz diğerini giyiyorum.

Kızlar uyku tulumunun içine ne giydirilir?
Bir de bizim bez yine kakayı sızdırdı, sırtına kadar battı kızım. Üstümü temizleyip değiştirirken çok ağlıyor. Gözü hiç bir şeyi görmüyor. Bittikten sonra bile sakinleşmesi Zaman alıyor. Bir müddet iç çekiyor. Üstünü değiştirmeyi bu kadar sevmeyen bir bebiş daha var mı? Ona bir zararı yok ki, canı da acınıyor. Neden bunca ağlıyor?

Canım ben her gün hasta gibi olup gece dinlenince iyileşiyorum. Sürekli bebek kucağımızda hareket halindeyiz. Ben de çok terliyorum. Atletle durunca da her yerim tutuluyor. Emzirme t-shirtleri var. Onlarla rahat ettim. Biri ıslanır ıslanmaz diğerini giyiyorum.
Canim benimkide ayni yaa üstünü degistirmek ölüm

• Beğen
Reactions: 9ay
Arkadaslar merhaba
Yazma firsatim hic olmadi ama genelde takip ettim..bende haziran annesiyim.. elektrikli sut sagma makinesi alacam.. kullanip memnun oldugunuz markalar var mi? Bir turlu karar veremiyorum..

emy0364 emy0364 PembeLokum PembeLokum
Kızlar meme ucunuzdaki beyazlık nasıl birşey. Bende geçen gün oldu mercimek büyüklükte beyaz nokta. Araştırdım süt kabarcığıymıș. Meme ucunu ince bir deri örtüyor sut arkasinda birikiyor kanallarında tıkıyor. Memede sertleşme yapabiliyor açılmazsa. Emzirirken aci veriyor. Sut kabarcığı diye aratin bir google da. Sizinki de ondan olabilir.

Back
X