Kızlar bebeklerinizin sürekli emmek istemesi çok doğal. Çok kuvvetli bir emme refleksi ile doğuyorlar. Ben genel anestezi oldum. Ameliyat haneden birisi Allah razı olsun videosunu çekmiş bebeğin çıkma anının. Anesteziden etkilenmesine rağmen ilk hareketi emme hareketi oluyor. Tabi ağzına oksijen dayıyorlar bebeğimin ama olsun. Uyurken, uyanıkken dudakları kıpır kıpır. O içlerindeki enerjinin dışı vurumu. Acıkmış, susamış olabilir yada sadece sıcaklığınızı, kokunuzu duymak istiyor olabilir. Bundan memnuniyet duyun ve izin versin. Bir yerde okumuştum; şöyle düşünün çok sevdiğiniz birini yıllar sonra görüyorsunuz "gel sana bir daha sarılayım" diyorsunuz o da "hayır yeter bu kadar sarıldığımız artık konuşalım" diyor. Kendinizi nasıl hissedersiniz? O size böyle istekle gelice sizde onu istekle karşılayın.
Bugs kayınvalidem geldi. Kendine yapıştırmışsın, biz böyle çocuk büyütmedik, sen yıpranırsın, seni parmağında oynatıyor bir sürü laf etti. Hiç takmadım çünkü bunları anlatamam. Ama siz genç anneler anlarsınız.
4. aydan sonra ilgisi dışarı dönecek. 5 dk emip bırakacak. O zamana kadar tadını çıkarın.
falling_water
@diefraunamense