- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #47.321
Söyledim de işte empati yapamıyor. Gerçi bugün akşama doğru şakayla karışık laf söysede de kabullenmeye başladı. Parka gittik, banka oturdular. Yüzüne güneş gelmesin diye Bebek arabasının ters yöne döndürüp ben de karşılarında bebeğe bakarak ayakta durdum. Kp gel otur diyince kv yok o gelmez siyam ikizi o gibi espiri yaptı. Ben de evet biz ayrılamayız falan diyip güldüm.Banyoyu söyleme, sürpriz yapıver. Herşeyi hazırlayıp banyoya girerken gülümse, seslen biz banyodayiz diye..
Sen de gez o zaman. Evde birbirinizi takip etmekten iyidir. Bi kere deneyin baktın rahat edemedin, söylersin, siz gezin her zaman mı geliyorsunuz sanki, gördünüz bebek rahat edemiyor.. Hem sensiz giderlerse rahat ilgilenir rahat yikarsin.
Ayrıca onlara da duygularını söylemelisin bence: 5sene bekledim, benim de ona sarılmaya ona doymaya ihtiyacım var, diye
Kucakta uyutup beşiğe koyuyorum ben. Yine kucağımdaydı bir izin ver beşiğinde uyutmaya çalışayım dedi, verdim ben de. tabi benimki beşiğe koyar koymaz feryat figan. Tamam al olmuyormuş dedi geri verdi.
Banyo işini de halletsek sanırım rahatlayacağım. Kendi başıma yaptırabilsem sorun olmayacak da beceremiyorum. Küvet almıştık onda hem tutup hem su dökemem ki. Sen Nasıl başarıyorsun canım?