2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ayy canım önceki yazdığını da okuyunca gıcık oldum kv ne :) ne demek anneyi süt için kullan. Annelik o kadarsa kendi niye geliyor hala oğlunun evine :) emzir koy uyusa keşke ama o gaz çıkmayınca uyumuyorlar eğer çok uykuları yoksa. Buna biraz müdahale etmelisin canım. Gerçi müdahale etmişsin biraz ama. Onun yanında emzirme mesela. Ben başkalarının yanında pek emzirmiyorum. Başlarda emzirnce gazını da biz çıkaralım deyip alıyorlardı. Kötü niyetle değil tabiki onlar da sevmek istiyor ama sürekli olunca ben sadece emzir uyut işine bakan biri gibi olacaktım. Emzireceğim zaman ben oğlumun karnını bi doyurayım diye yatak odama geliyorum. Emziriyorum gazını çıkarıyorum kim ne bilecek :) bazen de kendim veriyorum hadi gazını çıkarıvern diye :) kucağa alıştırma diyen insan senden çok kucağına alıyordur eminim :):)
Sen işe onun yanında emzirmeyi bırakarak başlayabilirsin. Yatak odanda emzir. Gerekirse kapını kilitle. Çok sıcaktı üstümü çıkardım müsait değildim girivermeyin diye kilitledim dersin.
Geçenlerde ben kv için nenesi dedim yaşlı gibi oluyor öyle babanne desin büyükanne desin anne desin dedi. Anne neymiş annesi var onun zaten babanne der dedim. Kendilerni anne gibi sevsinler istiyorlar biraz sanırım. Sen tavrını koy canım. Böyle olmaz çünkü. Dediğin gibi aranızdaki bağ zedelenir gibi sanki. Bazı çocuklar bakıcılarına anne diyor ya durum öyle olmasın :)
Haklısın cnm bi şekilde bir yol bulmam lazım dediğin yöntemi bi deneyeyim inşallah işe yarar gerçekten bunalıyor insan zaten bebişlerimiz ağlıyor gazı var onlara üzülüyoruz birde böyle durumlar olunca çok zor ya sabır diyorum

Allah yardımcımız olsun bnm kv çok kıskanç oğlu bni seviyo dediklerimi yapıyor diye kıskanıyor çoçuk olduktan sonra daha da kıskançlık artı ya inanmazsın çoçuk oldu hastaneden çıktık eve geldik çoçuğu emziriyorum hamilelikte göğüs uçlarım karardı çoçuk ağlıyor sezeryanlıyım onlar veriyordu emzireyim diye bi baktım kv çıkardı kendi göğsünü bebeğe annenin göğsü pis kara sen bnmkini al kendi göğsünü vermeye çalıştı bi iki kere bn sinirden ne yapacağımı şaşırdım eşime söyledim kızdı bnde kızdım ona dedim böyle yaparsan çoçuk bnm göğsümü almaz falan bi daha yapmadı allahtan kızım tutmadı ya yazarkn bile yine sinir oldm
Ayy ben şok :KK57: kendi göğsü kararmamış mı acaba. Kararması da Allahtan gelen bir şey elimizde değil ki. Onun boş göğsünü emse ne olacak acaba. Ayy ben bakması için ona bırakamazdım açıkçası ya :/ siz gidin ordan bence. Ya da sen izne ayrıl imkanın varsa.

Ayy ben şok :KK57: kendi göğsü kararmamış mı acaba. Kararması da Allahtan gelen bir şey elimizde değil ki. Onun boş göğsünü emse ne olacak acaba. Ayy ben bakması için ona bırakamazdım açıkçası ya :/ siz gidin ordan bence. Ya da sen izne ayrıl imkanın varsa.
Bn bırakmak istemiyorum zaten tayin isteyecektik normalde eşim vazgeçti bi yıl daha bekleyelim diyor da bnde dayanacak güç kalmadı ücretsiz izne ayrılırım büyük ihtimalle borçlarımız var ama kızım daha değerli

InsaAllah hauirlisiyla kisa zamanda 2. Bebegine de kavusursun canim dogumun nasil olmustu normal sezaryen?

Ay instagramda bi kadin var ya her sene 1 cocuk doguruyor hem de sezaryenle :) 4.ye hamile simdi ben de ondan gaz aliyorum :)))

Ben sezeryen oldum cnm. Sekiz saat sanci cektim 8 cnm acilmam oldu ama bebisin kafasi donmemisti zorunlu sezeryana alindim. Ama yine olsa yine cekerim o sancilari hic koymadi. Rabbim en hayirli zamnda isteyen herkeze versin ins.

Bende millet ikize nasil bakio diorum :)

dlrsordn dlrsordn canım arkadaşların kullandığı silikon meme uçlarından dene istersen. O da silikon olunca belki biberon gibi gelebilir. Bu kez de onu bıraktırma işi olacak ama sonuçta seni emecek yani :)
Ewet aklima o geldi uyandiginda oyle denicem tabi insallah alirda sorun olmaz. Uyurken ikisinide emdi bitirdi ama uyaninca napcm bilmiyorum hala uyuyo 2den beri

Sirinemm_lina Sirinemm_lina canım aynı hareketleri benim kv de yaptı zamanında.
Bi de diyordu ki
Bunu senin sanma, bu benim kızım,
Oğlumun tohumu..
Ona öyle demişler demek ki kafa oraya kadar basıyor..

çocuğumu bu düşünemeyen insanlara bırakıp çalışmam, az giyerim, az gezerim.
Yani öyle yapıyorum. İkinci üniversite okuyorum açıktan bi de sıkılmayım ve çocuklar büyürken ben de geliseyim diye.
Azıcık aşım ağrısız başım.

Kv sana mesaj veriyor:
Bana bırakırsan sonuçlarına katlanırsın..
Ve korktuklarının başına gelme ihtimali var.
Nasıl telafi edersin bilemiyorum.
Benim kızımı bana düşman etti kv senede 2ay görmeyle..

Allahtan artık onlarda kalmıyoruz ve o da evden çıkmayan bi tip. aynı sokağa taşındık. Kızıma ne desem tersini söyler ya da bence de der. Yani o onay makamı..
Kızımi seviyor tamam ama fazla sahipleniyor. Üstelik kızım 23. Torun.. 10çocuktan sonra torunlara bu kadar sevgi gosteren var mı bilmem hiç kırmaz onları.
Ama gelinler ağzıyla kuş tutsun..

dlrsordn dlrsordn ahh canım şu biberonlardan ne çektik:) biberonu bırakmadığın sürece memeni doğru düzgün emmez canım. Mamayı ver ihtiyaç görüyorsan ama kaşıkla ver. Biberonu unutsun bi. Eşine de düzgünce anlat. Sonuçta anne olarak bebeğini ondan daha çok düşünürsün. Ağlayacak belki bebeğin ama alışacak biraz sabret. Sütün var sonuçta ve bebeğin için daha faydalı.
Anlatamiyorumki anlamiyo sanki zehirmi veriyosun o kdr kotu bisey degil diyip duruyo annecsutuyle arasindaki farki idrak edemiyo anlatiyorum ama anlamiyo. Onun derdi cocugu aglamasin sakin iskence cekmesin ne olursa olsun. Azicik gaz sancisi cekse hemen ilac ver.kakasini yapamaz fitil verelim surekli mudahale sabir yok. Dusun bana gaz yapar diye sut ictigimde cocuga gaz yapmasin diye karisan bi tipppp :sinirli:

Anlatamiyorumki anlamiyo sanki zehirmi veriyosun o kdr kotu bisey degil diyip duruyo annecsutuyle arasindaki farki idrak edemiyo anlatiyorum ama anlamiyo. Onun derdi cocugu aglamasin sakin iskence cekmesin ne olursa olsun. Azicik gaz sancisi cekse hemen ilac ver.kakasini yapamaz fitil verelim surekli mudahale sabir yok. Dusun bana gaz yapar diye sut ictigimde cocuga gaz yapmasin diye karisan bi tipppp :sinirli:

Canım benim eşim de aynıydı yani sanki bana annelikte güvenmiyordu ya da çile çekmeden çıt duymadan bebek büyüsün istiyordu. Bilmiyorum artık çok bunaltirdi eskiden.
Yemek sonrası ayrı odaya gider bildiğimi okurdum. Çok darda kalmadıkça bebeğe sütümden başka bişey vermezdim. Şefkat ve tatlı sesle halletmeye çalışırdım.
Şimdi karışmıyor, bebeği en iyi annenin tanıdığını kavradı çünkü

biz gerilince bebek sünger gibi ortamı emer huzursuz olur..

Sirinemm_lina Sirinemm_lina canım aynı hareketleri benim kv de yaptı zamanında.
Bi de diyordu ki
Bunu senin sanma, bu benim kızım,
Oğlumun tohumu..
Ona öyle demişler demek ki kafa oraya kadar basıyor..

çocuğumu bu düşünemeyen insanlara bırakıp çalışmam, az giyerim, az gezerim.
Yani öyle yapıyorum. İkinci üniversite okuyorum açıktan bi de sıkılmayım ve çocuklar büyürken ben de geliseyim diye.
Azıcık aşım ağrısız başım.

Kv sana mesaj veriyor:
Bana bırakırsan sonuçlarına katlanırsın..
Ve korktuklarının başına gelme ihtimali var.
Nasıl telafi edersin bilemiyorum.
Benim kızımı bana düşman etti kv senede 2ay görmeyle..

Allahtan artık onlarda kalmıyoruz ve o da evden çıkmayan bi tip. aynı sokağa taşındık. Kızıma ne desem tersini söyler ya da bence de der. Yani o onay makamı..
Kızımi seviyor tamam ama fazla sahipleniyor. Üstelik kızım 23. Torun.. 10çocuktan sonra torunlara bu kadar sevgi gosteren var mı bilmem hiç kırmaz onları.
Ama gelinler ağzıyla kuş tutsun..
Haklısın cnm bizimkinin ilk torunu kızım kızım diye seviyor geçen sinir oldum o bnm kızım dedim başka kimsenin değil. En iyisi ücretsiz izine ayrılıp kendim bakmam yoksa sonuç belli

Canim sutum geliyo zatende memeyi agzina almiyoki. Artik bez koydum gogsume akiyo cunku. Bi agzina alsa sorun kalmicakta ittiriyo istemiyo bakiyo biberon degil hemen geri cekiliyo:KK43:
Cabım göğüs kalkanı kullan içine akan sütü biberona boşalt bebeğine içir boşa gitmesin yazık. Çok önemli anne sütü

@semurcan Balkizin_Annesi Balkizin_Annesi Sirinemm_lina Sirinemm_lina superselma superselma yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Bu durumun kalıcı olmasından çok korkuyorum. Aşı yerleri normal, belli bile değiller, herhangi bir inflamasyon yok. Normal besleniyor ağlamadığı zaman doğru düzgün emiyor ama ağladığı zaman tutmuyor memeyi. Bir de emmek için emiyor bu sabah yutmuyor ağzındaki sütleri çıkartıyor.
Canim emzik denedin mi? Benimki bazen emzikle sakinliyor

InsaAllah hauirlisiyla kisa zamanda 2. Bebegine de kavusursun canim dogumun nasil olmustu normal sezaryen?

Ay instagramda bi kadin var ya her sene 1 cocuk doguruyor hem de sezaryenle :) 4.ye hamile simdi ben de ondan gaz aliyorum :)))
Insta da bi kadin var 5. Oglunu dogurdu.. Hemde bi guzel gencte ozendim ama hic gözüm yemiyor. Cunku sanirim biraz tembel bi insanim

Aynı duyguları yaşıyorum sabah oturdum ağladım eşim beni sakinleştirdi beni emmemesi çok üzüyor sanki bana ihtiyacı yokmuş gibi zaten kv durmadan anne sadece süt için kullan yok sen bnm kızımsın falan gibi konuşuyor iyice kötü oluyorum kucağımda kalmasına izin vermiyor ya kızımın yok sana alışmasın yok kucağa alışmasın diye kızı alıyor bnden kendisi alıyor kızı kucağına oynuyor konuşuyor bana vermiyor kızım hep ondan böyle oldu diye düşünüyorum
Benim kv kp geldiginde de hic bize vermiyorlar yaa bebegi. Siz zaten seviyorsunuz deyip alıyorlar kucaklarina gidene kadar onlarda

Burayı seviyorum sizleri seviyorum güzel anneler Allah muhabbetlerimizi daim etsin:)

Daha dün emzirme acilarim nedeniyle bunalımdayken bugun yogun bir sekilde 2. Cocuk istegi bastırdı (daha kanamam bitmedi halbuki:KK45:)

Kızımı 06.06.2016da aldım kucagıma 2.yi de 07.07.2017de alayım mı kucaģıma dedim eşime:confused: eşim de hayret ediyoe bu kadar acı çektikten sonra nasil isteyebiliyorsun diye

Ama sezaryen oldugum icin 1 sene arayla doğum olmaz tabii ki öyle degil mi:)
Bir de kızımı emziremem o 4 aylikken fln tekrar hamile kalmam gerekr:)

Neyse sacmalıyorum tamam:)

Neyse 08.08.2018 olsun o zaman:KK48::KK48::KK48:

Evlat tatlı şey gerçekten
Yaz hamileliği yaz bebeği hiç tavsiye etmem. Yapış yapış ter çok zor emzirirken yaz olmasının da ekstra bunalımı geliyor bana

Allah yardımcımız olsun bnm kv çok kıskanç oğlu bni seviyo dediklerimi yapıyor diye kıskanıyor çoçuk olduktan sonra daha da kıskançlık artı ya inanmazsın çoçuk oldu hastaneden çıktık eve geldik çoçuğu emziriyorum hamilelikte göğüs uçlarım karardı çoçuk ağlıyor sezeryanlıyım onlar veriyordu emzireyim diye bi baktım kv çıkardı kendi göğsünü bebeğe annenin göğsü pis kara sen bnmkini al kendi göğsünü vermeye çalıştı bi iki kere bn sinirden ne yapacağımı şaşırdım eşime söyledim kızdı bnde kızdım ona dedim böyle yaparsan çoçuk bnm göğsümü almaz falan bi daha yapmadı allahtan kızım tutmadı ya yazarkn bile yine sinir oldm
Allahim yarabbim yaa.. Valla dovesim geldi senin kvyi. Ne salak insanlar var yaa

Cnm ben memeyi almadiignda sinirlendiginde ona anne karnı sesi açıyorum ya da eşim Beşiktaş marşı açiyo dikkati dagiliyo bi dene sende önce sakinlestir sonra netten anne karnı sesi var onu aç ben yağmur sesi ya da glnu söylemişti YouTube'da 90 min womb var onu dinlet inşallah olur canım bizimki De sütü yutamiyo sinirleniyo emmiyo agliyo açliktan

Evde cilginlar gibi hoplaya ziplaya bjk marslari soyleyerek kolik bebegimi sakinkestiruyorun:KK45:

Back
X