2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
@superselma canım göğsümdeki sertlik geçmedi :/ geçmediği gibi sabah bir dokundum altında başka birkaç tane daha olmuş. Naapcam?

emzirmeden evvel sicak press yapin. emzirdikten sonra soguk.ben avent'in emzirme presslerini aldim ama kaynar utu basilmis el havlusu ile buz da ayni isi gorur.

Sutu sagipta beslemek ne zormus oyleeee.

Memelerim yara olmus baktim kanio emzirmek istemedim gecene kadar sagip vericem ama zorlaniorum yâaa. En kolayiymis emzirmek. Sutu sag biberona koy ilit sonra makinayi steril et. Zor walla
aynen emzirmek kadar rahatı yok. ilk 1 ay zor sonra çok kolay ve dünyanında en zevkli şeyi
sağınca uçları ne kadar acayip oluyor. rahatsız edici bir his

ben de ondan almayı düşünyorum canım, dün rezene verdim çok güzrl uyudu.. gece çayının uykuya etkisi nasıl? benimki kolay dalamıyor
Bnm ki verdigimde kolay daliyo ama normalde 2.5 saat salliyrm gece uykusuna dalsn diye byle 1 saat salliyorum :)

Bide kizlar gunduz her esneginde emzirip salliyrm ben 10 dk filan uyuyo bnm gbi yapan varmi yanls mi yapiyrm siz nasil yapiysnz gndzleri

kızlar sütü artırmak için ne yapıyorsunuz? ben artık mamadan çok bıktım azaltmak istiyorum ama az sütüm :KK43: 1 aylık olana kadar sadece gece 1 defa veriyordum, şimdi 3 e yükseldi :KK43:
Sut artiran sey emzirmek gerisi hikaye bebekte buyudukce ztn onun ihtiyacina gore artiyo en azindan benim oyle sutum artsin dye neler yapmadm ama az anca bebege yetiyo gece sagmayi denedim biriktrmek icin kizim ac kaliyo bu sefer o yzdn sagamiyrm bide uyku bol su icip uyucaksn emzrceksn

kızlar sütü artırmak için ne yapıyorsunuz? ben artık mamadan çok bıktım azaltmak istiyorum ama az sütüm :KK43: 1 aylık olana kadar sadece gece 1 defa veriyordum, şimdi 3 e yükseldi :KK43:
Canim herkese sutyaoan gidalar farkli olsada temel olarak su tuketimi uyku dinlenme orta nokta. Ben bol su tuketip uyuyabiliyosam cok fazla sutum oluyor.ekstra bisey yememe gerek kalmiyor. Ama dereotundan ilk zamanlar cok fayda gordum bilgin olsun.

Kizlar galiba bebegim emzige alisti :)
Uykuya gecmek icin elini emmeye calistigini farkettim uyku sersemi verdim emzigi ve emerek uyumaya basladi. Dun pekmez damlatip vermistim almisti emzigi, bu sefer pekmezsiz aldi :)
Denemeye devam :)
Aynen tam uyku sersemliginde alisiyolar :)

Kizlar ben bebis dogdugundan beri hergun uc bardak humana still cayi iciyorum birakirsam sutum azalir diye korkumdan hep onu iciyorum. Ve tabiki bol su. Ama fazla uyuyamiyorum. Cok dinlenebilen varsa ne guzel bende o yok :(

Bnm ki verdigimde kolay daliyo ama normalde 2.5 saat salliyrm gece uykusuna dalsn diye byle 1 saat salliyorum :)

Bide kizlar gunduz her esneginde emzirip salliyrm ben 10 dk filan uyuyo bnm gbi yapan varmi yanls mi yapiyrm siz nasil yapiysnz gndzleri

Rezeneyi kendinmi kaynation yoksa hazir caylardan mi.
Birde nasil verion kasikla mi kac kasik icio ?

Back
X