- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #48.041
Sabaha kadar öğürdü durdu bebeğim ya
ve hala emmek istemiyo kaç saatir aç ağzına da tiksam almıyor uykuluyken bi almıyor moralim alt üst oldu bugün doktora göstericem 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabaha kadar öğürdü durdu bebeğim yave hala emmek istemiyo kaç saatir aç ağzına da tiksam almıyor uykuluyken bi almıyor moralim alt üst oldu bugün doktora göstericem
![]()
Ben gurbetçiyim maalesef kimsem yok tek başımayım eşimle aileler ankarada :/Balkizin_Annesi canim benimki de 17.30dan sonra yaparsa kv ue geçiyoruz karni toksa orda millet sevince susuyor
Ben gurbetçiyim maalesef kimsem yok tek başımay8ım eşimle aileler ankarada :/
Uyancak diye korkuyorum cok zor dalıyo uykuya ama denicemseker000 ben olsam düğüne sonuna dogru annemle giderim, sakin bi yerde bebek onunla dururken tebrik eder geri dönerim. Tabi benim öyle bi annem yok ve küçük bebek varken düğüne götürecek bi eşim de yok :)
Kendi bensiz ugrar gelir
Sonra tebrige evlerine gideriz
_peri_
Canım memeyi çıkarırken parmağını yandan dürterek çaktırmadan çıkarıyorsun değil mi? Her uyumasinda dene diline bastirarak ver emziği
2kere kustugu icin korkuyorum ama denicem ara ara napiimAlır uğraşmaya devam pes etmek yok elini emmesi korkunç bişe onu bıtaktıramayyızz emzik tıkmaya zorlmaya devam
Cnm selam! Özlettin kendini. Canım sizin orada aşılara böyle 2. Aydan başlıyorlar mı? Aynı anda birden çok aşıyı yapıyorlar mı?
Ateşi yok cnm inşallah değildir enfeksiyonH history1985 emmediğini çiş yapmadığını da söylemiştin galiba. Canım mide bulantısı istahsizlik ve idrarda kan sanki enfeksiyon var gibi.
Doktordan gelince. Haber ver oldu mu
Henüz ateş yok değil mi?
Bobrek iyidir inşallah canım
Ben su çok içerim ama bu bi kaç gündür az içiyorum sanırım 2009 da ben böbrek taşı düşürdüm cnm annem de bi kaç defa dusürmuştü.ya hiç acikmaz mi anlamıyorumCanım geçmiş olsun
muhakkak git idrar tahlili ver.
Dün de oguruyo demiştin.
İdrar yolları enfeksiyonu mide bulantısı yapar.
Kan tahlili isteyebilir.
İnşallah bobrektebi sıkıntı yoktur.
Sana sormuştum
cok su icer misin gunde kac kere idrarını yapıyorsun?
Kum döküyor da olabilir bobrekte taş bile olabilir
Amaaan geçmiş olsun. Etrafımda akraba yok çok şükürKızlar dün teyzemin kızı 12.30da geldi.
11de yemekleri yapmaya başlamıştım.
Bi de kızım çay yanına güzel bi şey istedi onu da yaptım. O sırada bebeği sevdi.
13gibi yemek yedik. Ardından çay içtik.
Ne güzel sohbet ediyorduk.
Öğlen eşim kv de yiyecek diye kızımla yemeklerden gönderdim halani da çağir çaya dedim.
Bekar görümcem gelse faydasi oluyor zarari olmaz iyi anlaşırız diye
Eltim duymuş o da peşine takılmış onun da 3oglu var 5, 9 ve 11 yaşında, onları da getirmiş.
Uyuz oldum.
Çaya denk geldiler. Poposunu kaldırmadı tabaklari beklerken.
Çayı koymayı unutmussun dedi teyzemin kızı. Oturdum artık sen getirsen dedim eltime. Bozuldu ama kalktı çayini getirdi.
3 cocuguyla davetsiz geliyo bi de 4tabak taşımaya bile kalkmiyo.
Sonradan meyve ikramina yardım etti.
Ne tasindigimda ne lohusaligimda bi kap yemek vermedi arada ugrayip kaciverdi bi yardımı görmediğim gibi taşıdığımın haftasına hergün oğullarını gönderdi. 5gün sonra kapıyı kapattım onlara.
Sevindiler dadanacak bi ev bulduklarina..
Kızımla ortanca oğlu ayni sinifta. Odev beraber yapacaklar diye geliyorlardı.
bi de anlamamis bişey soracakmis diye derken kizimdan ödevleri kopye ediyordu. 3u birden gelince cildirmaya başlamıştım. Yerleştirmemistim bile hamileligim zor geciyordu zaten.
Muhatap olmak bile istemiyorum
O kadar yani
Çocuklarıma hediye falan da yapmaz. Bekledigimden degil yuzsuzlugune şaşıyorum. Hep o ilgi bekler, veren bi tip degil, tam alıcı tip
Düğün yeri biraz uzak o yüzden gidemem annemle de..bütük ihtimal gitmicem canımseker000 ben olsam düğüne sonuna dogru annemle giderim, sakin bi yerde bebek onunla dururken tebrik eder geri dönerim. Tabi benim öyle bi annem yok ve küçük bebek varken düğüne götürecek bi eşim de yok :)
Kendi bensiz ugrar gelir
Sonra tebrige evlerine gideriz
_peri_
Canım memeyi çıkarırken parmağını yandan dürterek çaktırmadan çıkarıyorsun değil mi? Her uyumasinda dene diline bastirarak ver emziği
Büyük elti mi canım ? Eğer büyük eltiyse o psikolojide oluyorlar , kendilerini ağırdan almalar Dediğin gibi ilgi beklemeler, boşver muhatap olma ... Sen 3 çocukla birde meyve ikram-ı mı yaptın tek başına helal olsun :)Kızlar dün teyzemin kızı 12.30da geldi.
11de yemekleri yapmaya başlamıştım.
Bi de kızım çay yanına güzel bi şey istedi onu da yaptım. O sırada bebeği sevdi.
13gibi yemek yedik. Ardından çay içtik.
Ne güzel sohbet ediyorduk.
Öğlen eşim kv de yiyecek diye kızımla yemeklerden gönderdim halani da çağir çaya dedim.
Bekar görümcem gelse faydasi oluyor zarari olmaz iyi anlaşırız diye
Eltim duymuş o da peşine takılmış onun da 3oglu var 5, 9 ve 11 yaşında, onları da getirmiş.
Uyuz oldum.
Çaya denk geldiler. Poposunu kaldırmadı tabaklari beklerken.
Çayı koymayı unutmussun dedi teyzemin kızı. Oturdum artık sen getirsen dedim eltime. Bozuldu ama kalktı çayini getirdi.
3 cocuguyla davetsiz geliyo bi de 4tabak taşımaya bile kalkmiyo.
Sonradan meyve ikramina yardım etti.
Ne tasindigimda ne lohusaligimda bi kap yemek vermedi arada ugrayip kaciverdi bi yardımı görmediğim gibi taşıdığımın haftasına hergün oğullarını gönderdi. 5gün sonra kapıyı kapattım onlara.
Sevindiler dadanacak bi ev bulduklarina..
Kızımla ortanca oğlu ayni sinifta. Odev beraber yapacaklar diye geliyorlardı.
bi de anlamamis bişey soracakmis diye derken kizimdan ödevleri kopye ediyordu. 3u birden gelince cildirmaya başlamıştım. Yerleştirmemistim bile hamileligim zor geciyordu zaten.
Muhatap olmak bile istemiyorum
O kadar yani
Çocuklarıma hediye falan da yapmaz. Bekledigimden degil yuzsuzlugune şaşıyorum. Hep o ilgi bekler, veren bi tip degil, tam alıcı tip
Kızlar benimde 37 günlük oldu bebeğim iki gündür hapşuruk öksürük hırıktılı nefes alma var dün gece doktora götürdük önemli bir şey yok geçmezse yine kontrol ettirirsiniz dedi aynı durumda olan varmı ? Bu sıcaklarda ne yapacağımı nasıl bakacağımı bilemedim evin içinde bir o odaya geziyorum üşütmeyim terletmiyim diye![]()