- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #48.061
İnşallah tekrar gurbete gitmek istemezsin :):) ben de memleketteyim annemler kvler burada. Annemler haftada bir anca gelir. Kvler nerdeyse her gün bizdeler :) ev bahçeli olunca bir de bahçeyle kb ilgileniyor. O yüzden sık geliyorlar. Ay bir de misafirlerini de bize çağırırlar bahçeli ev rahat rahat dışarıda oturuluyor diye :):) tabi çoğu zaman çağırdıktan sonra haberim oluyor ve gıcık oluyorum bu duruma. Eşşek başıyım galiba :):) ben bir şey demem diye sorma gereği duymuyorlar sanırım. Gıcıklık değil yani. hep bahçeli ev isterdik şimdi çok pişmanım. Kafam götürmüyor bazen :/ ben bir de sessizliği sakinliği severim. Bunalıyorum. Ev yapılırken başta söylemiştim eşime zaten :) evleri değişelim kv lerle. Sık sık gelirler onlar diye :):) eşim kalabalıkla yeme içmeyi sevdiği halde o bile bazen söyleniyor. Eee anne baba olunca gelme diyemeyiz. Bir de kötü insanlar değiller. Şimdi bir de torun görme işi çıktı ilk torunları :):)Anladım canım. Ben de gurbetten yeni geldim.
Komşular arkadaslar nasıl peki?
Evi satalım diyorum eşime. :):):) herkes apartmandan kaçıyor sen bahçeli evi bırakıp apartmana mı gitcen diyo. Ayy razıyım ben diyorum :):) ama çocuklar için bahçeli ev güzel bir şey tabi.
Yani gurbette olmak da bazen güzel :):):)