Kizlar dun cok kotu oldum

kalabalik misafir vardi kv nin arkadaslari. Iclerinden biri ana kucaginda yatan bebegimi severken birden bi aska hirsa geldi. Yan cevirdi poposuna var gucuyle vurdu vurdu.. hirsini alamadi kaldirdi kucaginda oyle bi sarsti ki.. herkes ay ay bagirmaya basladi biri diyo ay annenin ici gittii.. ben soka girdim o an hicbisey yapamadim. Cocugumu doyasiya hirpaladiktan sonra katilarak aglamis halde oh al bakalim simdi annesi diye kucagima ativerdi. Kuzumu kaptigim gibi odaya nasil kostum bilmiyorum.. hemen emzirmeye calistim aglamaktan alamadi bile ki benim ogluma meme dedin mi akan sular durur.. esim geldi pesimden sinirden deliye donmus ben hala soktayim.. zor bela sakinlestirdim emzirdim kucagimda uyuttum icini ceke ceke uyudu yavrum.. o insan kiliklinin kucaginda sarsilirken bebegimin buzulmus dudaklari titrek cenesi gozumun onunden gitmiyor. Resmen travma yasatti ikimize de. Hep iyi niyetliydim cocugumu buldumcuk gibi sakinmazdim kimseden. Ama bundan sonra kimseye elletmicem. Cok dikkatli olun kizlar kimin ne yapacagi hic belli olmuyomus.. off..
Tatlım geçmiş olsun ,
bebeğine Çok dikkat et. Takip et.
İnşallah sarsması uzun sürmemiştir.
Çok narin davran ve biraz misafir kabul etme bi yere gitme bi kaç gün kucağında uyut. Ciddiyim. Sefkatinle unuttur ve tedavi et.
Senin en degerli varlığın çünkü.
Şoktayim.
O hased kimse ruh hastasi.
Onun yaraları var, bebeğe bunu yapan kesinlikle ruhunda karanlik noktaları olan biridir. Uzak dur.
Evine alma veya gitme. Kim olursa olsun.
Boynunu tuttu mu peki o bilmem ne? Boynundan ayrı sallandi mi kafası?
Ben bebeğimi sakinmamla meşhurum. Ellerine tam vermem hemen alırım.
Hatta Kaynim hırsından oğlumu bir yaşına gelince ayaklarının altina vurarak ağlattı.
Oğlum gözlerimin içine bakiyo uzaktayım.
arada eşim mal mal bakiyo
abisi ya almiyo gerizekali
ben de alamadım yer sofrasindaydik.
Ama bana ders oldu. Eşimin de burnundan getirdim. Oğlum o kadar korktu ki hala kaynimdan korkuyor ve birini severken dövüyor
Kaynim eşimi çok kıskanır.
Hırsını çocuktan aldi
Millet sevsin diye oyuncak dogurmuyoruz.
Ayrica bebeğin 3yaşına kadar sadece anneye ihtiyaci var.
Sonra babaya.
Digerleri sonra girse hayatina da olur.
Narin narin tatli tatli sevemeyen ellemesin.