2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım tasa etme.
En azından vermemiş.
Benim ilk kızım da geceleri emerdi.
GündüZleri çok zeki kv şekerli nane çayı veya şekerli su verir kucaginda uyuturdu. ben is yaparken
Bana 5dkdan fazla emzirtmezdi kucağıma alismasin diye.
Gece sabaha kadar emerdi zavalli.
17gün kaldılar.
Onlar gidince emmeye kilo almaya başladı.
Sence neden emmedi?

Emzik biberon veya gaz ilacı vermis miydin? Nasıl durdu aç ağladı mi?
gündüZleri uykusunda emzirmeye çalıştın mı?
Emzik almıyor zinco verdim gaz ilacı olarak memeyi görünce ağlamaya başlıyordu
Sadece uyku sersemi olunca ve yanında uzanınca emiyordu arada
Ağlıyordu araba ile sakinleşiyordu birde araba ile tur atarken emip uyuyordu çok şükür Düzeldi bu iki gündür nedenini bnde anlamadım ki cnm

Geçmiş olsun canım.
Allah beterinden korusun bi daha yaşatmasın
Ateş enfeksiyon ilerleyince oluyomuş

Öncesinde belirti var mıydı
Mide bulantısı? istahsizlik? Halsizlik?
Fazla uyku?
Idrarda koku?
Genital bolgenin idrar çıkışında kızarıklık?
Huzursuzluk?
Biz de bilgilenelim

Bebeklerin altını hemen değiştirmek gerekiyo özellikle kızların idrR yolu kısa olduğu için.
tesekkur ederim canim.hic bir belirti farketmedik.uykusu istahi yerindeydi.cok kisa uyuyodu yalniz.5 10 dk uyuyodu uyaniyodu

Kizlar dun cok kotu oldum :KK43: kalabalik misafir vardi kv nin arkadaslari. Iclerinden biri ana kucaginda yatan bebegimi severken birden bi aska hirsa geldi. Yan cevirdi poposuna var gucuyle vurdu vurdu.. hirsini alamadi kaldirdi kucaginda oyle bi sarsti ki.. herkes ay ay bagirmaya basladi biri diyo ay annenin ici gittii.. ben soka girdim o an hicbisey yapamadim. Cocugumu doyasiya hirpaladiktan sonra katilarak aglamis halde oh al bakalim simdi annesi diye kucagima ativerdi. Kuzumu kaptigim gibi odaya nasil kostum bilmiyorum.. hemen emzirmeye calistim aglamaktan alamadi bile ki benim ogluma meme dedin mi akan sular durur.. esim geldi pesimden sinirden deliye donmus ben hala soktayim.. zor bela sakinlestirdim emzirdim kucagimda uyuttum icini ceke ceke uyudu yavrum.. o insan kiliklinin kucaginda sarsilirken bebegimin buzulmus dudaklari titrek cenesi gozumun onunden gitmiyor. Resmen travma yasatti ikimize de. Hep iyi niyetliydim cocugumu buldumcuk gibi sakinmazdim kimseden. Ama bundan sonra kimseye elletmicem. Cok dikkatli olun kizlar kimin ne yapacagi hic belli olmuyomus.. off..
Ya canım ben kimseye elletmiyorum. Verirken de şaka ile karışık beni sarsmayın ben çok narinim beni öpmeyin falan diyorum. Merak etme unutmuştur o. Sarsması çok tehlikeli. Boş ver ayıbı mayıbı verme kimsenin eline

Canim doktoruna sordun mu bunu uyandir dedi mi? Benimki aksam 8de 9da bi emiyo bazen 4e 5e kadar uyuyo. Korktum doktora sordum artik uyandirmalar bitti birakacaksin uyuyacak dedi. O acikinca kendi uyanabilir artik dedi. 6-7 saat bile uyumasi hic sikinti degilmis. Ama ben yine de arada uyanip emsin istiyorum hem daha iyi kilo alir hem de sis memelerle uyumak benim icin de hic guzel degil. Tbi sen bebeginin durumunu daha iyi bilirsin.
Yok canım ben uyuyunca Mutlu oluyorum da aşı olmuştu ya ondan korktum neyse iyi çok şükür

Kızlar mastit oldum , sağıyorum sağıyorum gelmiyor süt :KK43: ne yapacağım ?
Cnm bebisin emince gelir belki mesela ben geçen gece sütü sağmak istedim aldığım makine de iyi bişey güya inanmazsin tam bir buçuk saat ugrastim sağmadi ama sütüm vardi eminim hatta bebeğim yutmakta zorlandı seninki de öyle olmasın sakin

Kizlar dun cok kotu oldum :KK43: kalabalik misafir vardi kv nin arkadaslari. Iclerinden biri ana kucaginda yatan bebegimi severken birden bi aska hirsa geldi. Yan cevirdi poposuna var gucuyle vurdu vurdu.. hirsini alamadi kaldirdi kucaginda oyle bi sarsti ki.. herkes ay ay bagirmaya basladi biri diyo ay annenin ici gittii.. ben soka girdim o an hicbisey yapamadim. Cocugumu doyasiya hirpaladiktan sonra katilarak aglamis halde oh al bakalim simdi annesi diye kucagima ativerdi. Kuzumu kaptigim gibi odaya nasil kostum bilmiyorum.. hemen emzirmeye calistim aglamaktan alamadi bile ki benim ogluma meme dedin mi akan sular durur.. esim geldi pesimden sinirden deliye donmus ben hala soktayim.. zor bela sakinlestirdim emzirdim kucagimda uyuttum icini ceke ceke uyudu yavrum.. o insan kiliklinin kucaginda sarsilirken bebegimin buzulmus dudaklari titrek cenesi gozumun onunden gitmiyor. Resmen travma yasatti ikimize de. Hep iyi niyetliydim cocugumu buldumcuk gibi sakinmazdim kimseden. Ama bundan sonra kimseye elletmicem. Cok dikkatli olun kizlar kimin ne yapacagi hic belli olmuyomus.. off..
Ya aynisini anneannem yapti delirdim bende. Artik ellemiyor nasil kizdiysam

Allah bildiği gibi yapsın o beyinsizi çok üzüldüm Can'ım ne geçiyordu aklından acaba inanılacak gibi değil

emy0364 emy0364 canim dusa gir sicak su tutarak masaj yap ama baya uzun bi sure cozmeye calis onu aciyabilir yaparken ama dayan biraz sonra cikar cikmaz bebegini emzir. Bendede olmustu hemen boyle yaptim acildi gecti. İlerlemesin dedigimi dene bi.

Kıyamam yaa çok üzüldüm:(

Kizlar dun bi cocuk psikiyatristi arkadaşımla konuştum. Bebeklerin gelisimi acisindan 8 de yatmalarini öneriyorlarmis. Bide harvey karpin 5s ini uygulayan var mi ise yariyor mu? Bide 2 aylik oldu bebegim bu saatten sonra kundaga sarabilir miyim sizce?

Tatlım geçmiş olsun ,
bebeğine Çok dikkat et. Takip et.
İnşallah sarsması uzun sürmemiştir.

Çok narin davran ve biraz misafir kabul etme bi yere gitme bi kaç gün kucağında uyut. Ciddiyim. Sefkatinle unuttur ve tedavi et.
Senin en degerli varlığın çünkü.

Şoktayim.

O hased kimse ruh hastasi.
Onun yaraları var, bebeğe bunu yapan kesinlikle ruhunda karanlik noktaları olan biridir. Uzak dur.
Evine alma veya gitme. Kim olursa olsun.

Boynunu tuttu mu peki o bilmem ne? Boynundan ayrı sallandi mi kafası?

Ben bebeğimi sakinmamla meşhurum. Ellerine tam vermem hemen alırım.

Hatta Kaynim hırsından oğlumu bir yaşına gelince ayaklarının altina vurarak ağlattı.
Oğlum gözlerimin içine bakiyo uzaktayım.
arada eşim mal mal bakiyo
abisi ya almiyo gerizekali
ben de alamadım yer sofrasindaydik.
Ama bana ders oldu. Eşimin de burnundan getirdim. Oğlum o kadar korktu ki hala kaynimdan korkuyor ve birini severken dövüyor :KK43:

Kaynim eşimi çok kıskanır.
Hırsını çocuktan aldi
Millet sevsin diye oyuncak dogurmuyoruz.
Ayrica bebeğin 3yaşına kadar sadece anneye ihtiyaci var.
Sonra babaya.
Digerleri sonra girse hayatina da olur.

Narin narin tatli tatli sevemeyen ellemesin.
Cok sert sarsti ama basi oyle sallanmadi allahtan. O gece epey uzun uyuyunca ben korkmadim degil tabi.
Bazi insanlar gercekten sevmeyi bilmiyolar. Ayi yavrusunu severkwn oldururmus bunlar da o hesap. Dediklerini yapmaya calisiyorum. Kucagimda uyuyor, nazlayip duruyoruz iki gundur ne yapalim :)

Ne diyecegim bilemedim, icim sizladi resmen.. Haset insanlardan allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun, ben olsam ben de donup kalabilirsim ve sonrasinda icim icimi yerdi.. Gecmis olsun canim :KK43:
Sagol canim ben yandim siz yanmayin uyanik olun.
Okudukca sinirim bozuldu bana yapilmis gibi hissettim canim cok gecmis olsun unutmak kolay degil ama aklina getirmemeye calis. Gercektende herkesin kucagina vermemek gerekiyo iyice anlamis olduk
Vermeyenler cok dogru yapiyomus onu anladim.
Ya canım ben kimseye elletmiyorum. Verirken de şaka ile karışık beni sarsmayın ben çok narinim beni öpmeyin falan diyorum. Merak etme unutmuştur o. Sarsması çok tehlikeli. Boş ver ayıbı mayıbı verme kimsenin eline
En dogrusunu yapiyosun valla bu isin ayibi yok.
Ya aynisini anneannem yapti delirdim bende. Artik ellemiyor nasil kizdiysam
Iyi yapmissin bastan tavri belli etmek lazim:)
Allah bildiği gibi yapsın o beyinsizi çok üzüldüm Can'ım ne geçiyordu aklından acaba inanılacak gibi değil
Iste seviyo aklinca. O nasil sevmekse.
Kıyamam yaa çok üzüldüm:KK43:
Sagol canim allah bebislerimizi bu insanlardan korusun..

Back
X