Kızlar peki bebeği kafasını bir sağa bir sola çeviren var mı? Mesela önüne geçiyorum. Kafasını bir sağa bir sola çeviriyor ve arada beni es geçiyor. Yani bana hiç bakmıyor.Canım istediğinde göz teması kuruyor Sanırım benimle konuşmak istemediğinde başka yerleri görmek için çeviriyor. Bazen yatakta da yapıyor bunu.
PembeLokum
salya bol bol var canım. Hem de 1 aylıktan beri.
superselma
Canım bebeğim doğduğundan beri olan en zor günüm bugündü.
Ağlamasının nasıl olduğunu tam anlayamıyorum. Gözlerini sıkıca kapatıyor. Eğer bir şekilde açmasını sağlayıp o an dikkatini çekersem susuyor. Mesela ellerimi kuvvetlice çırpıyorum, gözünü aralıyor, o an bizim şu siyah beyaz kartları gösteriyorum ve ağlamayı kesip onlara bakmaya başlıyor. Bir yeri acısa her halde bu şekilde susmaz diye düşünüyorum.
Sadece verem aşısını oldu ve onun yerinde hiç bir şey yok.
Biraz gazı vardı ama böyle ağlatacak kadar değil. Kendi kendine çıkarabildi.
Ayaklarında çorap yoktu ama baktım buz gibi olmuş giydirdim.
Dün kv ve kp gittiler. Acaba evdeki hareketi mi aradı? Bu kadar küçük bebek anlar mı ondan? Dün birileri vardı bugün yok gibi düşünebilir mi?
Bir de benimle çok az konuşuyor. Kv ile yarım saat sohbet ederdi. O sorardı o da cevap verirdi. Neden benimle konuşmuyor olabilir? Sadece çok sıkıştırırsam, mesela altını değiştiriyorum ve çok uzadı ağladı ağlayacak bildiği kelimeleri sayıyor peş peş agu agu agu diyor mesela