2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İnternette ben de okunuştum ama veremedim :/ dün sabah yapmıştı ondan sonra ıkın ıkın yazık bu sabah yaptı anca :/ bazı günler böyle oluyor. Ben de vereyim bari. 1 çay kaşığı mı? Asidini alıyor musun
Yok tatlım asidi almıyorum
İki üç çay kaşığı veriyorum işte
Çok abartmamak kaydıyla 4 kaşıkta versem birşey olmaz bence doğal yağ
Tüm dertlere deva ne zararı olabilir ki

Balkizin_Annesi Balkizin_Annesi
benim buyuk oglumda da kolik yasadik. simdi ufaklikta da yasiyoruz. buyuk oglumu ummi sinan besteleri ile uyutuyordum; kucugu de ayni sekilde sakinlesiyor. zaten birinin adi Sems, otekinin Kays.
:anne:

senfoni ile ilahiler var; itri ve bach gibi. hem sana hem bebege de sukunet asilayacaktir. aksam saatlerinde bebegi yatirdigin odada ac, beraber dinleyin. sakinlestigini sen de gozlemleyeceksin.
Ben ilahi dinliynce ağlıyorum yaa :(

Kızlarrr bugün kızımı iki aylık aşıya götürdüm aslında 3ü olması lazımdı ama diğeri geç.olduğu için buda geç.oldu ama çok ağladı kuzum o ağladı ben ağladım babamızda odadan kaçtı hem tuttum hem ağladım :(

Kızlarrr bugün kızımı iki aylık aşıya götürdüm aslında 3ü olması lazımdı ama diğeri geç.olduğu için buda geç.oldu ama çok ağladı kuzum o ağladı ben ağladım babamızda odadan kaçtı hem tuttum hem ağladım :KK43:
Bugün birimde aşımız vardı
3 tane aşı yaptılar değil mi ?
Bizimkide ağladı ben babasına tutturdum yanaşmadım hiç kucağa alınca sustu ama
Gözyaşı vardı yanağında :(

Gözyaşı vardı yanağında :KK43:
Evet yaa ooo bizim baba kaçtı ilk aşıda tuttu bacaklarda kaçtı bende hem tuttum hem ağladım. İnşallah bugünü sağ salim atlatırız arkadaşım zor bi gece bekliyo bizi :/

Evet yaa ooo bizim baba kaçtı ilk aşıda tuttu bacaklarda kaçtı bende hem tuttum hem ağladım. İnşallah bugünü sağ salim atlatırız arkadaşım zor bi gece bekliyo bizi :/
Kötü düşünme ki kötü olmasın Can'ım
Bakalım şimdilik bizde sıkıntı yok karnını doyurdu uyuyo kızım sık sık Ateş'ini kontrol ediyorum

Yok tatlım asidi almıyorum
İki üç çay kaşığı veriyorum işte
Çok abartmamak kaydıyla 4 kaşıkta versem birşey olmaz bence doğal yağ
Tüm dertlere deva ne zararı olabilir ki

Benim verdigim damlada yağ zaten. Bilac gün deniyim bakalim. Damlayi verdiğim saatlerde o ölçüde vereyim

Ben sadece verem aşısını yaptırdım hepsi birden ağır diye. Onda da babası tuttu başında ben Adem Güneş önerisiyle tutmadım. Ama aşıyı yanlış ve fazla doz yaptıkları için diğerlerine hiç götüresim yok. İyi bir doktor bulana kadar götürmeyeceğim. Ateşini kontrol et canım. Biraz çıkabilir. Doktor kaça kadar bekleyeceğini ve hangi ilacı vereceğini söyledi mi?

Gözyaşı vardı yanağında :KK43:
Ya ben çok üzülüyorum :(

Back
X