- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #48.561
Denedim ama almıyo öyle bi ağlıyoki duymuyo bile hepsini denedmKolik muziklerini denedinmi netten bir araştır derim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim ama almıyo öyle bi ağlıyoki duymuyo bile hepsini denedmKolik muziklerini denedinmi netten bir araştır derim.
Yok tatlım asidi almıyorumİnternette ben de okunuştum ama veremedim :/ dün sabah yapmıştı ondan sonra ıkın ıkın yazık bu sabah yaptı anca :/ bazı günler böyle oluyor. Ben de vereyim bari. 1 çay kaşığı mı? Asidini alıyor musun
Ben verdim faydasınıgördüm tatlım
Ben ilahi dinliynce ağlıyorum yaaBalkizin_Annesi
benim buyuk oglumda da kolik yasadik. simdi ufaklikta da yasiyoruz. buyuk oglumu ummi sinan besteleri ile uyutuyordum; kucugu de ayni sekilde sakinlesiyor. zaten birinin adi Sems, otekinin Kays.
senfoni ile ilahiler var; itri ve bach gibi. hem sana hem bebege de sukunet asilayacaktir. aksam saatlerinde bebegi yatirdigin odada ac, beraber dinleyin. sakinlestigini sen de gozlemleyeceksin.
Ne veriyosunuz hakiki zeytinyağımıYok tatlım asidi almıyorum
İki üç çay kaşığı veriyorum işte
Çok abartmamak kaydıyla 4 kaşıkta versem birşey olmaz bence doğal yağ
Tüm dertlere deva ne zararı olabilir ki
Evet Can'ım kaka yapamadığı çok ıkındığı Zaman'larNe veriyosunuz hakiki zeytinyağımı
Bugün birimde aşımız vardıKızlarrr bugün kızımı iki aylık aşıya götürdüm aslında 3ü olması lazımdı ama diğeri geç.olduğu için buda geç.oldu ama çok ağladı kuzum o ağladı ben ağladım babamızda odadan kaçtı hem tuttum hem ağladım![]()
Evet yaa ooo bizim baba kaçtı ilk aşıda tuttu bacaklarda kaçtı bende hem tuttum hem ağladım. İnşallah bugünü sağ salim atlatırız arkadaşım zor bi gece bekliyo bizi :/Bugün birimde aşımız vardı
3 tane aşı yaptılar değil mi ?
Bizimkide ağladı ben babasına tutturdum yanaşmadım hiç kucağa alınca sustu ama
Gözyaşı vardı yanağında![]()
Kötü düşünme ki kötü olmasın Can'ımEvet yaa ooo bizim baba kaçtı ilk aşıda tuttu bacaklarda kaçtı bende hem tuttum hem ağladım. İnşallah bugünü sağ salim atlatırız arkadaşım zor bi gece bekliyo bizi :/
Yok tatlım asidi almıyorum
Tamam Can'ım sağolasınYağdan sonra azıcık su ver canım
Gerçekten zeytinyağı harika bi nimet
Benimkide aynı ya ben karnını doyurdum devam ediyor uykusunaKızlar bebeğim 2.5 saattir uyuyor. Dün de öğlen uykusunu uzun uyumuştu. Uyandırmam lazım mı?
İşe yarar canım mutlaka. Çünkü ben kendim kabız olunca içiyorum işe yarıyor:):)Denicem bende insallah daha iyi gelir
Yok tatlım asidi almıyorum
Ben sadece verem aşısını yaptırdım hepsi birden ağır diye. Onda da babası tuttu başında ben Adem Güneş önerisiyle tutmadım. Ama aşıyı yanlış ve fazla doz yaptıkları için diğerlerine hiç götüresim yok. İyi bir doktor bulana kadar götürmeyeceğim. Ateşini kontrol et canım. Biraz çıkabilir. Doktor kaça kadar bekleyeceğini ve hangi ilacı vereceğini söyledi mi?Evet yaa ooo bizim baba kaçtı ilk aşıda tuttu bacaklarda kaçtı bende hem tuttum hem ağladım. İnşallah bugünü sağ salim atlatırız arkadaşım zor bi gece bekliyo bizi :/
Ya ben çok üzülüyorumBugün birimde aşımız vardı
3 tane aşı yaptılar değil mi ?
Bizimkide ağladı ben babasına tutturdum yanaşmadım hiç kucağa alınca sustu ama
Gözyaşı vardı yanağında![]()
Kaç saat sonra doyurdun. Uyanır benimki ya. Şimdiye kadar hiç uykusuna karışmadım. Annem uyandır diyor. Ne yapacağım?Benimkide aynı ya ben karnını doyurdum devam ediyor uykusuna