- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #48.941
Dun gittim sma aldim . Kabul etti itiraz etmedi bakalim simdilik.Bence gec değil cnm o daha kendinde degil yeni düzenine alışır bence sabret
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun gittim sma aldim . Kabul etti itiraz etmedi bakalim simdilik.Bence gec değil cnm o daha kendinde degil yeni düzenine alışır bence sabret
Canim 10.30 yine iyiymis benimki 12-1 arasi uyuyor bazen 1.30 fln. Sokamadik duzeneŞu uyku işini bir ayarlayamadım :/ akşam 10buçukta uyuması geç değil mi?
Gündüz bir kere uyuyor 4 saat kadar sonra gece uykusundan önce 15 dk filan kestirmeleri oluyor.
Bende yaaAy bayılıyorum sana valla şikayet etmeden het anın tadını cikariyosun seni gördükçe kendime kızıyorum :)
Canim başta sutum gelmeden once kullanmistim ama onla birlikte bussur takviye aldigim icin hangisi fayda etti bilmiyorum ama sutum arttikızlar bu kız beni çok yordu bugünn yaa humana iyi geceler çayını kullanan var mı kızlar bi cevap verin yaa
Yaşında falan ancak çıkıyormuşBenim de oğlum kel![]()
Bence de öyle ama eşime anlatamıyorum hemen acıktı galiba diyor kucağıma veriyor4 5ten sonra saat başı uyanıyor. Gerçi uyanmıyor belki mızırdanıyor. Bir yerde okumuştum bebekler sesli uyur her kıpırdanıp mızırdandıklarında ellemeyin kucağızına almayın gerekirse elinizle sıvazlayın. Uykusunu bölmeyin diye.
Benim doktorum Da kilo alımı böyle yavaş giderse 4.ayda kaşık mama tarifi vereceğini söylediMerhaba kizlar...bebegim 65 gunluk...ikinci ay kontrolünde 6 kilo çıktı.. 3570 doğmuştu.boyu ise 58 cm. hem emiyor hem mama veriyorum..120 cc veriyorum bebelac kullanıyorum.. doktorumuz 4.ayda ek gıdaya gececeğimizi söyledi. Sevindim şahsen.. mama vermekten iyidir heralde..ben şimdiden ne yedirebilirim diye bakmaya başladım bile..
Yatağın içinde çocuk arayarak açıyorum gözümü Bi bakıyorum beşikte oh diyorum halbuki yatakta da emzirmiyorum ki emzirme sandalyem var ama tik olmuş işteHahah ben hergece nerdeyse bunu yaşıyorum biliyo musun çok ilginç hatırlamıyorum hatta gece uyaninca emzirdim mi ben bunu azonce die bi müddet düşünüyorum geçen gece de bebeğim nefessiz kaldı oksurdu mu ne oldu hatırlamıyorum sadece pişpişladigimi hatırlıyorum eşim salondan koşarak geldi ne oldu die bişey yok die geri yolladım onu ama sabah diyorum ki kendi kendime neden geri yolladım eşimi belki önemli bişeydi çocuk allah korusun nefessiz mi kaldı noldu.valla tehlikeli zamanlar allahım yardim etsin
Bu soru sürekli kafami kurcaliyor. 50 gin olduk hala günlük pedi batiracaj kadar kanamam var. Bugun dahada renkliydi. Namaza basladim tekrar ama icim elvermiyor kılmıyorum cogu vakit. Tam olarak adet olup olmadigimi nasil anlaromki. Nette 60 günü bulur diyor ama bilemedim. Tabi bide bu yuzden birlikte olamadik henuz. Kimseyede soramiyorum
Benimkinde salya seklinde degil ama agzi tukuruk oluyo bazen kopuk seklinde. Normal canim bazi bebeklerde daha cok oluyoKızlar sizin de bebeğinizin salyası akıyor mu? Resmen köpük köpük akıyor ya baş edemiyorum
Uyumuyomu canim neden yoruyokızlar bu kız beni çok yordu bugünn yaa humana iyi geceler çayını kullanan var mı kızlar bi cevap verin yaa
Ben üzerimdeki çarşafi bebek şeklinde kucağımda tutuyorum istemdışı :)Yatağın içinde çocuk arayarak açıyorum gözümü Bi bakıyorum beşikte oh diyorum halbuki yatakta da emzirmiyorum ki emzirme sandalyem var ama tik olmuş işte
Canim bende senin gibiydim doktora gittim cok fazla akintim oluyodu bazen pembemsi bazen bitti tamam beyaz akinti diyodum ama cok fazla oluyodu ilac verdi kullandim azaldi baya. Bende 58.gundeyim suan. Bikac gundur azaldi ilacla beraber oda.Bu soru sürekli kafami kurcaliyor. 50 gin olduk hala günlük pedi batiracaj kadar kanamam var. Bugun dahada renkliydi. Namaza basladim tekrar ama icim elvermiyor kılmıyorum cogu vakit. Tam olarak adet olup olmadigimi nasil anlaromki. Nette 60 günü bulur diyor ama bilemedim. Tabi bide bu yuzden birlikte olamadik henuz. Kimseyede soramiyorum
Ben gunde 3 kereyi gecirmemeye calisiyorum. 60 ya da 90 cc hazirliyorum cok acsa 90 veriuorum. Toplamda 200-300 cc yi gecmiyor. Anne sutu ne kadar aliyor bilemiyorum emerken tabii, 2 haftafir boyle devam ediyorum haftaya belli olacak kilo alimi.
Benimkide burnunu sürtüyor niye bilmiyorum.
Kaş'larımızda oldu Konak coresatin diye bir kremle geçti ama kafaya sürülür mü bilmem doktor zeytinyağı Sürmeme kızmıştı
Bu arada benim kızım kel![]()
Benim de oğlum kel![]()
Kizlar benimkide ellerini cok emiyo ben birakiyorum emsin arada emzik veriyorum.bu aralar salyalari akmaya basladi benimkininde o da cok degil.
Ayin 11 de asi olmistuk bugun banyo yaptim sabah esimi uyandirdim saclari cok dokuluyodu eline agzina geliyordu saclari kestik.baya yorulduk yalniz cani yanar korkar diye diye 1 saatte kestik.sonra banyo yaptik ve tabi sonra ben banyoya heryerim sac olmus:)
Yanliz oglumun kafasinda baya konak varmis ben sactan fark edemiyomusum.konak icin bi oneriniz var mi kizlar.ne yapmak lazim?
Bide bezimiz sizdiriyor 2 gundur.kaka olayi derseniz beline cikiyor.hangi bezi kullaniyosunuz?
Ben canbebe kullaniyorum sizdiriyo molfix lastikleri iz yapiyo sleepy denemistik o alerji yapti poposu kizarmisti.geriye prima kaliyo onuda kullansammi bilemedim herkes bisey soyluyo.
Heyecanlanıyor :)Kizlar bide kartlari cikardim su siyah beyaz 0.3 ay kartlarindan cok ilgisini cekiyo baya inceliyo bende sesler cikattarak gosteriyorum gunde yarim saat