2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar merhaba. Biz de Haziran 31 doğumluyuz, temmuza ramak kalmıştı:)
Benim bebeğim gece uykusuna alıştı iyice ve uyandırıp emziremiyorum. Çok böyle mıncıklasam en fazla 5 dk emip geri dalıyor. Sizce 4-5 saat aralıksız uyuması normal mi, bu durumda olan var mı?
Bir de bizim elimiz hiç durmuyor Yüzünden geçtim, Gözünü felan çizecek diye korkuyorum. O yüzden hala eldiven takıyoruz. Çıkarıyorum bazen havalandırayım diye hemen üşüyo geri takıyorum. Ne yapmalıyım? Alıştı mı eldivene acaba o yüzden mi hemen üşüyor elleri?
Bir de birkaç sayfa önce mama konusunda birkaç yorum gördüm, ilk hafta benim de sütüm azdı doktorum evolvia önerdi, kolay sindiriliyor ve çok gaz yapan bir mama değil demişti. Aklınızda bulunsun.

emy0364 emy0364 mama kullanmiyoruz canim kayisi yedim insallah ise yarar nurse hurveys diye bi surup kullaniyoruz doktorumuz bunu verdi ama hic ise yaramiyor gibi biogaia dan fayda gordunuz mu siz gaz icinde diyorum ayni zamanda cok gazli bi bebek benim kizim bide fiaytini 40 tl diye gormustum oyle mi
Nurse harvey gaz için canım , biagai Bağırsak düzenleyici bir ilaç , özellikle sezeryanla Doğan beneklere ilk 15 gün veriliyor , ben 3-4 kez kullandım 3-4 saat içinde verim aldım canım ..3. Gününe kadar yapmazsa , 3. Günün Akşamında veriyorum 5 damla... Bu arada canım nurse harleyi çok verme, ben 1 Çay kaşığı verdiğimde bile saatlerce uyuyor , bence bebeklerde kafa yapan bir ilaç , ben nurse harleyi denk zorunda kalmadıkça kullanmıyorum

Dun hemen gidip aldim sma. Allahtan sorun cikarmadi icti.üfffff koca 3 ayi aptamille gecirmisiz :KK43:( benim de en korktugum seylerdn biridir secici bir cocuk olmasi. 4. Aydan sonra ek gidaya mi gececeksiniz?
Bebeğinin reddetmeme e sevindim canım , İNGİLTERE de genelde aptamil kullanıyorlarmış , ama bence İNGİLTERE deki aptamille buradaki aptamil Arasında Farklılıklar vardır, mama seçimi de zor bir iş , ben birazda sütümü bırakmasın diye sma ya geri döndüm , ben 4. Ayda ek gıdaya geçmeyi düşünüyordum ama Arkadaşlarım Kafamı karıştırıyor o meyve sularının pürelerin tadını aldıktan sonra memeyi istemiyor hep sütten kesildik diyorlar 5.-6. Ayda , kafam o yönden de Karışık

Benim bebeğim gece uykusuna alıştı iyice ve uyandırıp emziremiyorum. Çok böyle mıncıklasam en fazla 5 dk emip geri dalıyor. Sizce 4-5 saat aralıksız uyuması normal mi, bu durumda olan var mı?
Bir de bizim elimiz hiç durmuyor Yüzünden geçtim, Gözünü felan çizecek diye korkuyorum. O yüzden hala eldiven takıyoruz. Çıkarıyorum bazen havalandırayım diye hemen üşüyo geri takıyorum. Ne yapmalıyım? Alıştı mı eldivene acaba o yüzden mi hemen üşüyor elleri?
Bir de birkaç sayfa önce mama konusunda birkaç yorum gördüm, ilk hafta benim de sütüm azdı doktorum evolvia önerdi, kolay sindiriliyor ve çok gaz yapan bir mama değil demişti. Aklınızda bulunsun.
Haziran ayı 30 gün Can'ım.

Selam kızlar...
16 günlük kızım uykusunda çok inliyor ıkınıyor aslında tuvletini yapmasında da sıkıntı yok ama çok zorlanıyo gibi sesler çıkarıyor normal mi? Sizler de yaşadınız mı? Korkmaya başladık cvp verirseniz çok sevinirim

Ben huggies kullaniyorum memnunum canim 3 numaradayiz. Ilk 2 numara daha iyiydi ama buda idare eder. Komili kullandim bide ona nazaran huggies daha iyi gibi..
Canim bende aynilarini denedim huggies cok guzel kesinlikle ama komiliyide begendim.molfix ve primaya gore daha iyi bence.huggies emiciligi gayet iyi

Bebeğinin reddetmeme e sevindim canım , İNGİLTERE de genelde aptamil kullanıyorlarmış , ama bence İNGİLTERE deki aptamille buradaki aptamil Arasında Farklılıklar vardır, mama seçimi de zor bir iş , ben birazda sütümü bırakmasın diye sma ya geri döndüm , ben 4. Ayda ek gıdaya geçmeyi düşünüyordum ama Arkadaşlarım Kafamı karıştırıyor o meyve sularının pürelerin tadını aldıktan sonra memeyi istemiyor hep sütten kesildik diyorlar 5.-6. Ayda , kafam o yönden de Karışık
Benimki kafayı bulmazsa hiç emmiyo cnm nurse hurveyi bazen günde 3 kez vermek zorunda kalıyorum uyanık haliyle memeyi hiç istemiyo artık superselma superselma

Oglum resmen diş çıkarıyor mahvolduk saatlerce ağladı disini kasidi ağrı kesici jel surdum CalPol verdim zorla uyuttum niye böyle erken oldu ya biz şimdi aylarca diş acısı mi cekicez anlamadım ben :(

Canım meme ararken yapar o hareketi, sen eline kaşıdiginda rahatlar burnu kasiniyordur.
Ben de gak meme guk meme yapıyorum ama iki veya 3 saat aynı memeyi veriyorum sonra diğeri solunda diğerine geçiyorum. Benimki bazen emmek istemiyor o zaman altı temizse gazı da çıkmış ise tekrar verince yine almaz ayağında hafif sallıyor veya kucağında gezdik uyuyorum.
Aslında artık uyku ve oyalanmala 3 saat arayla emmeli. Bizimki 2saat dursa keşke. Benim diğerleri çok ses de yapıyor. Ben de uyuyana yorum. Gündüz uyumaya doyurmak kadar süt birikmiş. Uyuşma çalışıyorum sürekli. Bi kaç gündür böyle.

Saç dökülmesi normal lohusalikta ve sonrasinda
3 saat mi imkansiz.. ben 1 saat zor oyaliyorum. O da yeni yeni. Eskiden 15 dk oldu mu tekrar meme isterdi. Simdi buna sukrediyorum.

Canım benimkinin de ilk uykusu 4 5 saat sürüyor. Burada bebeği daha fazla uyuyan arkadaşlar da var. Uyandırmıyoruz. Ağlarsa o zaman emziriyorum ben. Eldivenini çıkar artık. Ben de çiziyor diye çıkarmıyordum ilk günlerden çıkaran arkadaşları okuyunca çıkardım ben de. Alıştı artık eskisi gibi canını yakmıyor. Eller ve ayaklar daha soğuk olur zaten. Elleri üşüyor değil yani canım. Bu sıcakta üşür mü eller :):) kış olunca evin içinde eldiven mi takacağız hayır :)

Hoşgeldiniz.. Tırnaklarını sık sık kesersen veya torpulersen gözüne bi şey olmaz umarım. Biz hiç takmadik elini tanısin diye
Gece ben uyanirsam bazen uykusunda 5dk emziriyorum. O uyanmıyor. Baştan beri öyle. Yanımda yatıyor zaten.

Selam kızlar...
16 günlük kızım uykusunda çok inliyor ıkınıyor aslında tuvletini yapmasında da sıkıntı yok ama çok zorlanıyo gibi sesler çıkarıyor normal mi? Sizler de yaşadınız mı? Korkmaya başladık cvp verirseniz çok sevinirim

Normal canım. Gazını çıkarmayı öğreniyor uğraşarak
Korkma

Benimki kafayı bulmazsa hiç emmiyo cnm nurse hurveyi bazen günde 3 kez vermek zorunda kalıyorum uyanık haliyle memeyi hiç istemiyo artık superselma superselma

Ay benim ilk kızım öyleydi. Erken çıkardı. Aynen nurse harvey verirdim, uyutup emzirirdim.
Az sabret sonra memeci oluyor merak etme

Oglum resmen diş çıkarıyor mahvolduk saatlerce ağladı disini kasidi ağrı kesici jel surdum CalPol verdim zorla uyuttum niye böyle erken oldu ya biz şimdi aylarca diş acısı mi cekicez anlamadım ben :KK43:

3 saat mi imkansiz.. ben 1 saat zor oyaliyorum. O da yeni yeni. Eskiden 15 dk oldu mu tekrar meme isterdi. Simdi buna sukrediyorum.

Canım uykuyla beraber. Benimki de onla ilgilenen kucakta gezdiren olmazsa ve uyumazsa sık sık istiyor. Ben de o surede hep ayni memeyi veriyorum emzik niyetine. Emzik olsa acikana kadar durur ama vermek istemiyorum. 2-3saat sonra diğer memeyi veriyorum.

Art
2. Aydan itibaren 7 saat bile uyuyabilirlermiş gec çok normalmiş. Daha bu sabah okudum. O minicik emmelerle idare ediyorlar. eldivenleri artık çıkarmalısın canım, bebek elinden üşümez zaten. çıt çıt ile kesemiyorsanız ince manikür makasıyla da çok kolay oluyor.

Tırnaklarını törpülesem de çiziyor orasını burasını ama artık çıkması gerekiyorsa çıkarırım eldivenleri. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

Kızlar acayip bir gün geçiriyorum. Önce sabah kaka yaptı ve bez sızdırdığı için üstü battı. Altını açtım, değiştirdim o esnada kustu ve tekrar değiştirmek zorunda kaldım. O esnada çişini yaptı ve daha altını kapatmamıştım :) Nedense bu böyle devam ediyor ne zaman altını açsam bir şeyler yapıyor :)

ayrıca üstünü değiştirtmiyor, altını açtırtmıyor, banyo zaten ayrı bir macera. Büyüdükçe çok uslu bir kızım oldu teyzeleri :)

Back
X