2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ebeveyn banyosu olmayan ve banyosunda pencere olan bir ev istiyorum :KK43: İstanbul'da hep yeni evler böyle. Bari kaliteli olsa. Tuvalet patates kızartması kokar mı ya :KK43: yatak odası böcek ilacı kokar mı :KK43:
Biz evi alali 2 sene oldu. Sifir bina guya... balik kokularindan wc kokularindan zor hamilelik gecirdim. Sen hamilesin cok etkileniyorsun dediler. Bi gun hamile halimle bende gittim toplantiya bu konuyu actim. Meger herkes rahatsizmis bu konudan. Ozellikle bizim cephedkiler neyseki simdilik balik kokusu duymuyorum. Sende bahset toplantida belki çözüm bulunur

Uyuması izin zihni meşgul olmalı uyanıkken. Gün içinde yaptıklarımız:
Evin içinde gezdirme, tabloları anlatma
Buz dolabındaki magnetlere bakma
Sabahları esneme egzersizleri
balkonda gezirdirme, bitkileri anlatma
eline çıngırak tutturma
ellere ayaklara üfleme
yüzümü saklayıp ce eee yapma
konuşma
kitap okuma (ben okuyorum o sayfalara bakıyor)
koluma yüüz koyun yatırıp sakinleştirme
bacakları güneşlendirme
yüzüne gözüne bakım yapma, ayaklara yağla masaj yapma
üstümüzde kırmızı tülbenti dalgalandırma (tam anlatamamdım ama altına yatıp tülbenti yüzümüze doğru indip kaldırıyorum havada)
Omuzda müzik dinleme (uyku öncesi sadece)
Misfir çağırıp onunla konuşmalarını isteme
babasıyla sohbet
marakas ile ritm tutma
şarkı, ninni söyleme
zeta kartları gösterme
duvara astığım kartların önünde geçip sevdikleri ile konuşmasına fırsat verme

Bunlar dışında 2-3 kere de tek başına ana kucağında ve aktivite halısında oynamasına izin veriyorum ki kendi kendimi eylemeyi de öğrensin. Ama hep gözümün önünde oluyor. Genelde o ne istiyorsa onu yapıyoruz. Hadi kitap okuyalım diyip yatıramıyorum yanıma tabiki. Ama baktım huzurla yanımda yatıyor, kitabı açıyorum, bakıyorsa okuyorum...
Kac gunluk oldu seninki bi de

Bu akşam aynı şeyi yaşadım saat 9 kızımı zor uyuttum kv geldi aa kızımı uyutmuşsun bn onunla oynayacam parka götürmeye geldim diyip uyandırdı yavrumu biraz sevdi 2-3 dakika geçmedi kızım çıldırdı uykusuzluktan sonra aldım zor bela uyuttum yavrumu :KK62::KK62:
Hiç sorma ya Dün besigindeki uyuyan çocuğu durtüyo hadi kalk bakalım artık diyo ben anlamiyorum ya bi de 6 çocuk buyutmus

Bu akşam aynı şeyi yaşadım saat 9 kızımı zor uyuttum kv geldi aa kızımı uyutmuşsun bn onunla oynayacam parka götürmeye geldim diyip uyandırdı yavrumu biraz sevdi 2-3 dakika geçmedi kızım çıldırdı uykusuzluktan sonra aldım zor bela uyuttum yavrumu :KK62::KK62:
Tam kurekle kovalamalik. Sinir oldum kaynanana. Karsima cikmasin :sopa:

Günaydınn...
20 günlük kızım var geceleri gazdan uyuyamıyoruz oğlum da hiç böyle sorunumuz olmamıştı o yüzden siz tecrübeli annelerime soruyorum hangi gaz damlasını alıyım ya da alıyım mı? Yatmadan önce resene kmyon veriyorum ama etkili olmuyor demek ki... Siz neler kullandınız?

Yarim kundak yapacaksin canim elleri bagli ayaklari serbest olacak. Onun da iki cesidi var bebegin elleri yanlarda veya gogsunde kavusmus sekilde. Baglayisa gore fark ediyor.
Yarim kundak yapacaksin canim elleri bagli ayaklari serbest olacak. Onun da iki cesidi var bebegin elleri yanlarda veya gogsunde kavusmus sekilde. Baglayisa gore fark ediyor.
Katılıyorum çok işe yarıyor,bebeklerin elleri kolları istemsiz hareket edip uyandırıyor kendini ,bende 2 aylık oğluma yapıorum daha çabuk uyuyo hemwnde uyanmıo

Günaydınn...
20 günlük kızım var geceleri gazdan uyuyamıyoruz oğlum da hiç böyle sorunumuz olmamıştı o yüzden siz tecrübeli annelerime soruyorum hangi gaz damlasını alıyım ya da alıyım mı? Yatmadan önce resene kmyon veriyorum ama etkili olmuyor demek ki... Siz neler kullandınız?
Zinco kullandım pek faydasını göremedim metsil damlaya geçtim daha iyi geldi bide biogia var ben daha tam kullanamadım ama iyi olduğunu duydum

Günaydınn...
Oğluma uzun süredir metsil veriyorum daha rahat çıkıyo gazı

Merhaba kizlar, kizima momfortbaby kanguru almayi dusunuyorum instagramda buldum sayfasini. Memnun olan varmi? Yada onerebileceginiz bi kanguru markasi?

Buarada benimde kv gil hic bebek gormemis gibi seviyolar cok tuhafim gidiyo. Hep kizimi alcam tatile goturcem seneye yok kizimi ben goturcem okula hep. Yok kizim kacip kacip bana gelcek vs vs diye hayaller kuruyo..
30+ derece bu aralar malum cok sicak, bende sifir kol badi giydiriorum benle her defasinda tartisio bu cocuk usuyecek diye. Bende her seferinde aciklama yapiyorum cok sicak binaliyo diye ama anlatamiyorum. En sonunda artik karismicam giyimine diyo bukez de benim giyimime karisio. Allah bizlere sabir versin ne diyim..

Merhaba kizlar, kizima momfortbaby kanguru almayi dusunuyorum instagramda buldum sayfasini. Memnun olan varmi? Yada onerebileceginiz bi kanguru markasi?

Buarada benimde kv gil hic bebek gormemis gibi seviyolar cok tuhafim gidiyo. Hep kizimi alcam tatile goturcem seneye yok kizimi ben goturcem okula hep. Yok kizim kacip kacip bana gelcek vs vs diye hayaller kuruyo..
30+ derece bu aralar malum cok sicak, bende sifir kol badi giydiriorum benle her defasinda tartisio bu cocuk usuyecek diye. Bende her seferinde aciklama yapiyorum cok sicak binaliyo diye ama anlatamiyorum. En sonunda artik karismicam giyimine diyo bukez de benim giyimime karisio. Allah bizlere sabir versin ne diyim..
Amin benim kv de de aynen öyle

Back
X