- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #49.421
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm sabrının mükafatını Rabbim verecektir. Çocuklarından yüzün gülsün inşallah :) eşine ben bile sinir oluyorum valla. Benim eşim de evlendiğimiz ilk zamanlarda hiç yardım etmez kalkıp bi bardak su almaz pijamasını çıkardığı gibi yerde bırakırdı. Dırdır etmedim. Şöyle yap demek yerine yemek filan yaparken domatesleri doğrar mısın vs şeklinde yardım istedim. Ama onun için en büyük etki peygamberimizin hayatını okuduğunda oldu. Eşlerine yardım ediyor olması. Şimdi görenler vaaay ne oldu sana biraz kılıbık mı oldun diyorlar da ben bi sünneti yerine getiriyorum diyor :) çok şükür. Çalışan bayan için yardım etmeyen koca çok zor. Çok sinir bozucu.Canım ilk kızımda hamak kurmuştuk bi tarafini yürüyüş bandınin elle tutma yerine Diğer tarafını kalorifer petegine baglamıştık. Ille elde sallanmak isteyince de çarşaf bağlıyordum yürüyüş bandınin koluna. Bandına da dolu damacanalar koyuyorduk devrilmesin diye.
Bi iple de oturduğumuz yerden sallardik.
Yalnız büyütmek çok zor
Ki ben o kadar da yalnız değildim.
Kızım 1buçuk yaşındayken karşı komsum ve yan komşum ikisi de doğum yaptı ve işi bıraktı. Üçümüz bir sene ayrılmadık. Sırayla birbirimizde kahvaltı hazırlıyorduk. Ve biraradayken temizlik yapıyorduk. Onların bebekleri daha şanslıydı benim kızım da mutlu oluyordu. Sonra taşındık yeni apartmanda yine cocuklu komşularımdan bi grup olduk.
Apartmanda 58daire olunca seçenek çok oluyordu :) oğlum bebekken hiç yalnız kalmadık karşı komsumdan 2ay sonra doğurduğum için beraber büyüttük 2yaşına kadar. Ve yine yine taşındık. Burda çok rahatım çocuklar kuzenleriyle mutlu oluyorlar bari.
Beni eşim tüketiyor hergün evi supürup silip toz alayim istiyo bi de üstüne tabledot yemekler istiyo..
Bi de hemen zayiflamami bekliyo
Ben mutfak işini yaparsam ve çamaşır biriktirmezsem şükrediyorum.
Kendimi hafdinden fazla yormami bekliyor
Ben de ufak bebekliyken bu kadarim diyorum, sallamiyorum, uyuz oluyo, dırdırı beni tüketiyor.
Her evde kadın söylenir bizde adam..
Gene uçtum konu nerden nereye gidiyo
Apartmanın etrafında sür arabayi 60cm lik bi yol varsa.
Ben bazen kalın bi bez ve yastık alır evin önünde bi küçük ağacın altında otururdum bebegimle ev üstüme gelirdi. O ağacı seyrederdi. Büyüyünce pikniklere dönüştü.
Canımm sabrının mükafatını Rabbim verecektir. Çocuklarından yüzün gülsün inşallah :) eşine ben bile sinir oluyorum valla. Benim eşim de evlendiğimiz ilk zamanlarda hiç yardım etmez kalkıp bi bardak su almaz pijamasını çıkardığı gibi yerde bırakırdı. Dırdır etmedim. Şöyle yap demek yerine yemek filan yaparken domatesleri doğrar mısın vs şeklinde yardım istedim. Ama onun için en büyük etki peygamberimizin hayatını okuduğunda oldu. Eşlerine yardım ediyor olması. Şimdi görenler vaaay ne oldu sana biraz kılıbık mı oldun diyorlar da ben bi sünneti yerine getiriyorum diyor :) çok şükür. Çalışan bayan için yardım etmeyen koca çok zor. Çok sinir bozucu.
Bişi yapmamıştım dün akşam hiç görmediğim kadr doldurdu bezibi çay kaşığı z. yağı ver canm akşamına doldurur bezi. :)
kizlar, bebegim 3 aylikken is donecegim ve ama anne sutuyle beslemeye devam edecegim. Avent pompa ve biberon kullanacagim. Acaba yeni dogan biberon basligiyla mi devam etsem yoksa 3+ olanlardan mi alsam?? Kolayca sut alip memeden sogumasini istemiyorum cunku.
kizlar, bebegim 3 aylikken is donecegim ve ama anne sutuyle beslemeye devam edecegim. Avent pompa ve biberon kullanacagim. Acaba yeni dogan biberon basligiyla mi devam etsem yoksa 3+ olanlardan mi alsam?? Kolayca sut alip memeden sogumasini istemiyorum cunku.
aynen bazen pes edesim geliyo kafayı yiycem sanıyorum o ağlıyo brn ağlıyorum zaten panik atak hastasıyım tansiyonum fırlıyo normal beşikte uyumuyo ya illa sefil olacak battaniyenin içinde dört büklüm oluyo susuyo brnde arıyorum ama bulamadm beşiğin içine beşik kurdum ama oda esnedi olmadı :) geçse biran önceCanım ilk kızımda hamak kurmuştuk bi tarafini yürüyüş bandınin elle tutma yerine Diğer tarafını kalorifer petegine baglamıştık. Ille elde sallanmak isteyince de çarşaf bağlıyordum yürüyüş bandınin koluna. Bandına da dolu damacanalar koyuyorduk devrilmesin diye.
Bi iple de oturduğumuz yerden sallardik.
Yalnız büyütmek çok zor
Ki ben o kadar da yalnız değildim.
Kızım 1buçuk yaşındayken karşı komsum ve yan komşum ikisi de doğum yaptı ve işi bıraktı. Üçümüz bir sene ayrılmadık. Sırayla birbirimizde kahvaltı hazırlıyorduk. Ve biraradayken temizlik yapıyorduk. Onların bebekleri daha şanslıydı benim kızım da mutlu oluyordu. Sonra taşındık yeni apartmanda yine cocuklu komşularımdan bi grup olduk.
Apartmanda 58daire olunca seçenek çok oluyordu :) oğlum bebekken hiç yalnız kalmadık karşı komsumdan 2ay sonra doğurduğum için beraber büyüttük 2yaşına kadar. Ve yine yine taşındık. Burda çok rahatım çocuklar kuzenleriyle mutlu oluyorlar bari.
Beni eşim tüketiyor hergün evi supürup silip toz alayim istiyo bi de üstüne tabledot yemekler istiyo..
Bi de hemen zayiflamami bekliyo
Ben mutfak işini yaparsam ve çamaşır biriktirmezsem şükrediyorum.
Kendimi hafdinden fazla yormami bekliyor
Ben de ufak bebekliyken bu kadarim diyorum, sallamiyorum, uyuz oluyo, dırdırı beni tüketiyor.
Her evde kadın söylenir bizde adam..
Gene uçtum konu nerden nereye gidiyo
Apartmanın etrafında sür arabayi 60cm lik bi yol varsa.
Ben bazen kalın bi bez ve yastık alır evin önünde bi küçük ağacın altında otururdum bebegimle ev üstüme gelirdi. O ağacı seyrederdi. Büyüyünce pikniklere dönüştü.
iyi bASRİ KABIZLIK ZOR YAABişi yapmamıştım dün akşam hiç görmediğim kadr doldurdu bezi![]()
![]()
Canim benim kendi isim, sabah 8de cikip alsam ustu 4-5 gibi gelecegim. Haftanin 3 gunu gidecegim ise, 4 gunu evdeyim. Memeyi unutmaz diye umuyorum. Sirf memeden kopmasin diye 6aylik olana kadar 3 gun gidecegim ise.Akşam, gece ve sabah emmeye alışırsa memeyi unutmaz beraber gider merak etme. Süt iznin olacak mı? Evin yakınsa gündüz de emzirirsin.
Canim bebegin tek seferde kac cc iciyor peki?? Kacar ml halinde sagmaliyim sutumu??3+ ile devam etmelisin bence. Cunku yenidogan alirsan delik kucuk oldugu icin yorulur ve sutu bitiremez uyur buda az gida almasi demek. Neden aldigi enerjiyi gereksiz yere cenesine harcasin. Artik biberonlar eskisi gibi degil anne memesi gibi.hatta meme daha kolay onlar icin sikinca meneyi gorursun kac delikten sut gelio :) ama biberon tek delikli
.oglum memeyi 10 dk bosaltiyo biberonu 20 dk cekio.yeni biberonlar daha zor .ben 3 aydir hem emziriom hemde biberonla besliom
Kızlar bebeğimi bazen böyle sırtüstü yattığım yerden dizlerimde hafif sallayıp uyutuyorum
Cok uykusu gelince kabul etmiyor ama ille meme..
Avent yenidoğan biberondan o kadar az süt geliyor ki biz ilk günden beri biberon kullanıyoz hiç niyeti yok memeyi bırakmaya valla ki sütümü sağıp vermek daha çok işime geliyor benim çünkü memede uyuyunca sinir oluyom :) 3+ aldım ben yakında değiştiricem biberonların emziklerini.kizlar, bebegim 3 aylikken is donecegim ve ama anne sutuyle beslemeye devam edecegim. Avent pompa ve biberon kullanacagim. Acaba yeni dogan biberon basligiyla mi devam etsem yoksa 3+ olanlardan mi alsam?? Kolayca sut alip memeden sogumasini istemiyorum cunku.
Ya Bn daha başvurmadım Bi de orda çalışıyom ha :)Kızlar doğum paramı dün pttden çektim.
600tl , üçüncü çocuk
Bugün bebeğimin uyku günü yine
Sürekli memede uyumak istiyor
Bi ara odaları hızla topladım çorba yaptım.
Mutfak ve yatak odam iş dolu.
Çocuklar eşimle bahcedelerdi çamur olmuşlar şimdi banyodalar.
Eşim kp ile dışarda oturuyor.
Öğlene makarnaya talim böyle olunca..
Maşallah kızınaKızlar bebeğimi bazen böyle sırtüstü yattığım yerden dizlerimde hafif sallayıp uyutuyorum
Cok uykusu gelince kabul etmiyor ama ille meme..
benim kizim da 2 gun yapmiyo 3. gun yapiyo.dunden onceki gun yapti birazi koyu birazi sivi geldi.mamasinin icine zeytin yagi koyuyorum her seferinde.ama gecikiyo yinede.cay kasigiyla verince midesi bulaniyo.bende mamaya koyuyorumBişi yapmamıştım dün akşam hiç görmediğim kadr doldurdu bezi![]()
![]()
benim kizim da 2 gun yapmiyo 3. gun yapiyo.dunden onceki gun yapti birazi koyu birazi sivi geldi.mamasinin icine zeytin yagi koyuyorum her seferinde.ama gecikiyo yinede.cay kasigiyla verince midesi bulaniyo.bende mamaya koyuyorumBişi yapmamıştım dün akşam hiç görmediğim kadr doldurdu bezi![]()
![]()
aynen bazen pes edesim geliyo kafayı yiycem sanıyorum o ağlıyo brn ağlıyorum zaten panik atak hastasıyım tansiyonum fırlıyo normal beşikte uyumuyo ya illa sefil olacak battaniyenin içinde dört büklüm oluyo susuyo brnde arıyorum ama bulamadm beşiğin içine beşik kurdum ama oda esnedi olmadı :) geçse biran önce