- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #49.541
Evet teyzesi maşallah. babasına çekmiş sanırım :)Masallah canim bebegin iri ozaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet teyzesi maşallah. babasına çekmiş sanırım :)Masallah canim bebegin iri ozaman
Kızlar bu pamukçuğu dilinden nasıl sileceğim ya izin vermiyor
superselma otokoltuğunda gidiyor ama emzirirken kenera çektik kucağıma aldım arka koltukta oturarak emzirdim. Senin yöntem de çok iyiymiş :)
Huggies 4 kullanıyorum canım.
Cnm valla biz de gezmeyi seviyoruz çıkarıyoruz bazı günler uyuyohiç bizi uzmuyo bazen de aglamaktan kriz geciriyo resmen
Biz bugun prima 3 numaraya gectik bebisim 5600 gr.Kac numara bez kullaniyorsunuz kizlar ???
Evet nevsehire cok yakın. Kayseri tam yasanacak memleket ama gezmelik yerlere uzak..Kayseriye gelmistim bikere nevsehire yakin demi orayi gezerken kayseriye de gitmistik cok fazla gezemedik ama begenmistim orayi
Kaç kilo doğmuştu bebeğin cnmBiz bugun prima 3 numaraya gectik bebisim 5600 gr.
Ben karadenizi de düşündum ama pek bilmiyorum oralari uzak mi olur nereye gidilir hic bi fikrim yok. Sen arastirdin miKendi arabanizlami gitceksiniz canim biraz uzun tabi yol.Kusadasinda oturuyorum bende ama cok sıkıldim burda karadenize gitmek istiyorum oda uzun yol ucakla daha rahat olur. Bebegimin duzeni bozulurmu diyede korkuyorum ama bizimde cok ihtiyacimiz var zaten kış gelince okadar cıkamicaz soguktu cocuk hasta olur diye. Otel dwgilde belki bi ev kiralariz diye dusunuyorum ben ama bakalim
Gecmis olsun canim mastit agrisi cok kotu diyolarKızlar dün yüne mastit oldum bi Ağrı bi Sancı gece 11 de 3 gündür yatılı misafirim vardı , hiçbirşey olmadı onlar gidince başladıo sancıyka dicloflam diye bir Ağrı kesici içmiştim tabi bebişi emzirdiğimden şu an 3.5 saattir baya derin uyuyor :))) bu arada benim bebeğim dönmeye başladı 4 gündür , bildiğiniz 10 dk içinde 90 derece Dönüyor uyku esnasında ...
Dün yatak odamı toparlerken İncili Boncuklu kolyelerim vardı , dikkati dağılsın diye bir kaç kez göstermiştim , sabahtan beri yeni oyuncaklarınız kolyelerimiz :))) bir tanesinide sallanan ana kucağına Astım :))) baya heyecanlanıyor
Ikinci bebise sakla canimOo ben cok gec kalmisim desene benim bebis 82 gunluk ve 2 numara kullaniyoruz bu ara artik kucuk geliyo gibi gelmisti o yuzden bide size sorayim dedim demek ki gercekten kucuk geliyormus bu arada bi surude bezimiz varr uc paket siparis etmistim iki paket var dahaa
Evet ya evde uyutmak gercekten cok daha zor. Disarinin gurultusu ninni geliyo heralde bebislere. Evde odasina girsem uyanir. Disarda uyuduysa arabanin kapi carpmasina bile uyanmiyo. Ama uyumadiysaa bahsetmek bile istemiyorum :)Biz de öyleyiz kızlar. 40 çıkmadan geldik annemin yanına yazlığa. Şua anda deniz kıyısındayız, akşamları da çay bahçesindeyim. Evde çıta pıta uyanan çocuk, sokakta saatlerce uyuyor. İstanbula dönünce yalnızım bakalım nasıl olacak. Evdeysek mutlaka klima altındayız gece gündüz, 25 derece sabitledim, erkek çocuk hiç sıcak sevmiyor gerçekten.
Biz de öyleyiz kızlar. 40 çıkmadan geldik annemin yanına yazlığa. Şua anda deniz kıyısındayız, akşamları da çay bahçesindeyim. Evde çıta pıta uyanan çocuk, sokakta saatlerce uyuyor. İstanbula dönünce yalnızım bakalım nasıl olacak. Evdeysek mutlaka klima altındayız gece gündüz, 25 derece sabitledim, erkek çocuk hiç sıcak sevmiyor gerçekten.
3770 dogduKaç kilo doğmuştu bebeğin cnm
Ben karadenizi de düşündum ama pek bilmiyorum oralari uzak mi olur nereye gidilir hic bi fikrim yok. Sen arastirdin mi
3770 dogdu