2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bu pamukçuğu dilinden nasıl sileceğim ya izin vermiyor

superselma superselma otokoltuğunda gidiyor ama emzirirken kenera çektik kucağıma aldım arka koltukta oturarak emzirdim. Senin yöntem de çok iyiymiş :)

Kızlar bu pamukçuğu dilinden nasıl sileceğim ya izin vermiyor

superselma superselma otokoltuğunda gidiyor ama emzirirken kenera çektik kucağıma aldım arka koltukta oturarak emzirdim. Senin yöntem de çok iyiymiş :)

Silmesen de olur canım
Bi kere sildim zor oldu
Rahatsız olmuyor bence
Geçer herhalde
Belki süt kalintisidir

• Beğen
Reactions: 9ay
R r0s3n bizim kumlar arttı. Havuzu beklemeden oynuyor oğlum :)

Kızım dalları seyrediyor
Heyecanlaniyor :)
Simdi canim içeri girip emzirmek istemiyor ama napalım

Kızlar bebegimle az ilgilendim bugün boynu koltukalti pişmiş eltim geldi pudraladi Utalk pudrayla ilk defa pudralandi kızım

Eklentiler

• 20160821_171358~2.webp
    20160821_171358~2.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
R r0s3n bizim kumlar arttı. Havuzu beklemeden oynuyor oğlum :)

Kızım dalları seyrediyor
Heyecanlaniyor :)
Simdi canim içeri girip emzirmek istemiyor ama napalım

Kızlar bebegimle az ilgilendim bugün boynu koltukalti pişmiş eltim geldi pudraladi Utalk pudrayla ilk defa pudralandi kızım
Cnm valla biz de gezmeyi seviyoruz çıkarıyoruz bazı günler uyuyohiç bizi uzmuyo bazen de aglamaktan kriz geciriyo resmen

Kendi arabanizlami gitceksiniz canim biraz uzun tabi yol.Kusadasinda oturuyorum bende ama cok sıkıldim burda karadenize gitmek istiyorum oda uzun yol ucakla daha rahat olur. Bebegimin duzeni bozulurmu diyede korkuyorum ama bizimde cok ihtiyacimiz var zaten kış gelince okadar cıkamicaz soguktu cocuk hasta olur diye. Otel dwgilde belki bi ev kiralariz diye dusunuyorum ben ama bakalim
Ben karadenizi de düşündum ama pek bilmiyorum oralari uzak mi olur nereye gidilir hic bi fikrim yok. Sen arastirdin mi

Kızlar dün yüne mastit oldum bi Ağrı bi Sancı gece 11 de 3 gündür yatılı misafirim vardı , hiçbirşey olmadı onlar gidince başladı :KK43: o sancıyka dicloflam diye bir Ağrı kesici içmiştim tabi bebişi emzirdiğimden şu an 3.5 saattir baya derin uyuyor :))) bu arada benim bebeğim dönmeye başladı 4 gündür , bildiğiniz 10 dk içinde 90 derece Dönüyor uyku esnasında ...
Dün yatak odamı toparlerken İncili Boncuklu kolyelerim vardı , dikkati dağılsın diye bir kaç kez göstermiştim , sabahtan beri yeni oyuncaklarınız kolyelerimiz :))) bir tanesinide sallanan ana kucağına Astım :))) baya heyecanlanıyor
Gecmis olsun canim mastit agrisi cok kotu diyolar :( tikaniklik icin bisey yapiyo musun masaj vs? Yoksa kendi kendine mi geciyo?
Boncuklu kolyeleri memede dikkati cabuk dagilan bebekler icin de tavsiye ediyolardi takinca ona bakip bakip emiyo :) zaten onlara en guzel oyuncaklar anne incik boncuklari ve mutfak esyalari.

Biz de öyleyiz kızlar. 40 çıkmadan geldik annemin yanına yazlığa. Şua anda deniz kıyısındayız, akşamları da çay bahçesindeyim. Evde çıta pıta uyanan çocuk, sokakta saatlerce uyuyor. İstanbula dönünce yalnızım bakalım nasıl olacak. Evdeysek mutlaka klima altındayız gece gündüz, 25 derece sabitledim, erkek çocuk hiç sıcak sevmiyor gerçekten.
Evet ya evde uyutmak gercekten cok daha zor. Disarinin gurultusu ninni geliyo heralde bebislere. Evde odasina girsem uyanir. Disarda uyuduysa arabanin kapi carpmasina bile uyanmiyo. Ama uyumadiysaa bahsetmek bile istemiyorum :)

Biz de öyleyiz kızlar. 40 çıkmadan geldik annemin yanına yazlığa. Şua anda deniz kıyısındayız, akşamları da çay bahçesindeyim. Evde çıta pıta uyanan çocuk, sokakta saatlerce uyuyor. İstanbula dönünce yalnızım bakalım nasıl olacak. Evdeysek mutlaka klima altındayız gece gündüz, 25 derece sabitledim, erkek çocuk hiç sıcak sevmiyor gerçekten.

Açık hava rahatlıyor bebisleri alıştırmak iyi oluyor.
Klimayi 28e getirince Üşüyorum. Oda 16m2, klima 12lik. 9luk mu alsaydik acaba. 29genelde bazen 29.5 veya 30da tutuyorum klimayi. Baymak aldık. Fatura da az geldi. Geçen ay 36 günlük 110 bu ay 20 günlük 60tl geldi.

Odaniz kaç m2? Klima kaclik?

Ben karadenizi de düşündum ama pek bilmiyorum oralari uzak mi olur nereye gidilir hic bi fikrim yok. Sen arastirdin mi

Ben üniversitede öğrenciyken okulla ankaradan samsuna gitmiştik. Samsunda ögretmenevinde kalmıştık. 5dkda sahildeydik, yakın olması güzeldi.

Bi kere de samsun uzerinden kıyıdan trabzona gitmiştik.
Rizeyi ve artvini çok merak ediyorum

Back
X