2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Oo ben cok gec kalmisim desene benim bebis 82 gunluk ve 2 numara kullaniyoruz bu ara artik kucuk geliyo gibi gelmisti o yuzden bide size sorayim dedim demek ki gercekten kucuk geliyormus bu arada bi surude bezimiz varr uc paket siparis etmistim iki paket var dahaa
Bizde ilk doğmadan önce 1 ve 2 numara molfix almıştık , molfix 1 numara yı 1 paket kullandık pişik yaptı , 2 numarayıda açmıştım 10-15 tane hastaneye 1 numara denk gelmeZse diye koymuştum , elimde patladı maalesef , sızdırıyorsa bebeği sıkıyorsa geç canım 3 numaraya , açamadıysam paketleri yeni Doğan birisine hediye edersin

Bende hic bilmiyorum canim ama yaylalarini merak ediyorum bide trabzon uzun gölü. Bizede uzak cok kusadasindayim ben anca ucakla olur. Kendi rabamla gidersem ege bolgesini cikmam heralde. Sen kayseridesin daha yakin olur

Nazar mı değdi acaba sana?

2numara canbebe yeni çıkan sızdırmazlı. 5kiloya yakın bebeğim

Canım erken kalkan yol alır demişler. Oğlum sağolsun 2 yıldır ortalama 5 buçuk ta uyanıyor uz . Öğlen uyumaya ihtiyaç duyuyorum. Ama böyle iş veya misafir olunca uyuyamiyorum. Aksam 20.30 da yatma hazırlığı başlıyor 21deuyuyorum. Dinleninnce uyaniyorumbevi çocukları kontrol edip, gece tekrar uyuyorum sonra.

Bebek annenin yoğunluğunu kabul ediyor
Nerdeysem yanımda oluyor ama durmazsa kızım ve eşim biri oğlumla biri bebekle ilgileniyor yine durmazsa eşim ya da kızım işe bakiyor ben bebeğe..

Şimdi eşim kızım evde okullar başlayınca ne yapacam iki afacanla bakalım

Hep diyorum ya 3 çocuk ilk çocuktan kolay geliyor bana

Havuz suyu zarar veriyor da deniz isiligi geçiriyor

Fazla sütten mastit olmasın :)

@history1985 biraz da anne babaya göre degisiyordur
Anne veya baba gezmek istemezse veya gezmekten korkarsa alışmaz
Ne güzel dışarda buyumeli bence. Biz ön bahçeyi duzenleyemedik
Gelecek yaza insallha
Bizde 6:30-7:00 gibi uyanıyoruz , sabah gülücükleri olmasa uyanmam kucağımda tekrar uyuturum :))) sabah uyanınca 12 ye kadar en fazla yarım satılıyor hep ilgi istiyor , onu gezdirelim pohpohlayalım konuşalım , pek bi iş yapamıyorum , birde çok hantallaştım resmen , evlendiğimden bu yana 20 kilo aldım , kilolarda yoruyor galiba :)))
Ya canım dün gece sağ mememi 1 saat emdi ,çekmeye çalıştım ama nafile , ayarı yok Kızımın ya hiç emmek istemez yada böyle 1 saatbırakmaz , zaten zorla çektim mememi :))) yatım saat sonra ağrımaya başladı :(

Bizde ilk doğmadan önce 1 ve 2 numara molfix almıştık , molfix 1 numara yı 1 paket kullandık pişik yaptı , 2 numarayıda açmıştım 10-15 tane hastaneye 1 numara denk gelmeZse diye koymuştum , elimde patladı maalesef , sızdırıyorsa bebeği sıkıyorsa geç canım 3 numaraya , açamadıysam paketleri yeni Doğan birisine hediye edersin
Cekmeceye duzleyeyim diye hepsini actim

Bizde 6:30-7:00 gibi uyanıyoruz , sabah gülücükleri olmasa uyanmam kucağımda tekrar uyuturum :))) sabah uyanınca 12 ye kadar en fazla yarım satılıyor hep ilgi istiyor , onu gezdirelim pohpohlayalım konuşalım , pek bi iş yapamıyorum , birde çok hantallaştım resmen , evlendiğimden bu yana 20 kilo aldım , kilolarda yoruyor galiba :)))
Ya canım dün gece sağ mememi 1 saat emdi ,çekmeye çalıştım ama nafile , ayarı yok Kızımın ya hiç emmek istemez yada böyle 1 saatbırakmaz , zaten zorla çektim mememi :))) yatım saat sonra ağrımaya başladı :KK43:

Canım ben ilk kızımı pusetiyle tezgaha veya masaya koyardım ona bakarak onunla konuşarak işimi yapardım. Sonra araba aldık evde arabasında gezdirdim. Hala aynı araba ve sağlam. Yagmurlugunu evde çıkarıyorum. Dışarda kullanırsam fırçayla tekerleri yıkayıp kurulayıp kullanıyorum. Arabamiz çok kaba değil. Benim oglumun erken uyanıp acikmasiyla eşimin düzenli yemesi de etkiliyor olabilir. 8de ya da en geç 9da kahvaltı ediyoruz tatil de olsa. Yemeği öğleden önce yapmak zorundayım. Akşamdan kalanı yemez. Öğleden kalani yer.

6saattir uyumayan bebegimi sizin gazinizla disari cikariyorum sahile bakalim uyucakmi???

Hadi insallah

K Kelebekkizzz olmazsa hastaneye ver sen de

Bi tanıdık akraba da çıkabilir
Biz hala 2numaradayiz boyu uzayınca sıkmıyor

Canim senin bilgin vardir. Malum otel tatili yapcaz biz. Bebegi tum gun disarda tutmak olmaz demi plajda veya havuz kenarinda? Oglen sicaginda bunalirmiki? Yoksa sadece sabah ve ikindilerimi ciksam plaja ve havuza
müdahale etmiş olmayım ama naçizane fikrim sabah girin öğlen zten çok sıcak ve deniz bulanmış oluyo artık.

Kızım bütün hafta sonu babasına gülücükler attı, sevgi gösterileri, nazlar yaptı. Sürekli konuştu. Neden bana yapmuyor bunları da babasına yapıyor anlamıyorum. Kıskanmaya başladım :) Annesi olarak en çok gülücüğü ben hak ettiğimi düşünüyorum. Bütün bakımını ben yapıyorum. Üstünü altını ben değiştirip ben uyutuyorum. Sizde durum nasıl?

@GlnU bizim kumlar arttı. Havuzu beklemeden oynuyor oğlum :)

Kızım dalları seyrediyor
Heyecanlaniyor :)
Simdi canim içeri girip emzirmek istemiyor ama napalım

Kızlar bebegimle az ilgilendim bugün boynu koltukalti pişmiş eltim geldi pudraladi Utalk pudrayla ilk defa pudralandi kızım

Ay maşallah. Yattığı şey ne? çok rahata benziyor.
Canım pudra zararlı diyorlar. Bilgin varmı?

@GlnU bizim kumlar arttı. Havuzu beklemeden oynuyor oğlum :)

Kızım dalları seyrediyor
Heyecanlaniyor :)
Simdi canim içeri girip emzirmek istemiyor ama napalım

Kızlar bebegimle az ilgilendim bugün boynu koltukalti pişmiş eltim geldi pudraladi Utalk pudrayla ilk defa pudralandi kızım
Tontiliye bak hele :) maşallah Sübhânallah Allah'ım nazarlardan kem gözlerden korusun

Ben karadenizi de düşündum ama pek bilmiyorum oralari uzak mi olur nereye gidilir hic bi fikrim yok. Sen arastirdin mi
Karadeniz çok yorucu olur canım , hele turları bebekle hiç tavsiye etmem , Paso yayla geziyorsun gÜnün yüzde sekseni arabada geçer, samsunda okudum üniversiteyi kesinlikle gezilecek yerler ama şimdi çok erken bence , biz 3-4 günlüğüne Bodrum yapacak gibiyiz , 6 saat uzaklıkta bebekle 7/8 olur heralde ... Şu süreç geçsin , iş yükü çok arttı eşimin , ohalden önce hallederler inşaallah

Gecmis olsun canim mastit agrisi cok kotu diyolar :KK43: tikaniklik icin bisey yapiyo musun masaj vs? Yoksa kendi kendine mi geciyo?
Boncuklu kolyeleri memede dikkati cabuk dagilan bebekler icin de tavsiye ediyolardi takinca ona bakip bakip emiyo :) zaten onlara en guzel oyuncaklar anne incik boncuklari ve mutfak esyalari.
Canım benim bebeğim tembel galiba biraz birde Nazlı baya , don sütü çekmiyor , zaten ilk 15 gün onun cerrmesini çektik , 2 hafta önce Arkadaşımın bebeğiyle geldi bizimkinden 2 hafta büyük , mememe tuttum vakum gibi çekiyor , bizimki diliyle oynuyor resmen ... 3 gündür de yatılı misafirim vardı emzirmekten sonra chicconun salıncağına koyup kalan sütü sağıyordum onu yapamadım , sucak su torbası çok iyi geliyor hatta mememin altına koyup uyuyorum , sÜrekli emziremiyorum çünkü gündüzleri ÇOĞU zaman tek memeyi emiyor ... Lesitin diye birşey varmış almak istedim eşim izin vermedi , Migros'ta bulamadım Carrefour da evime ters yerde ...

Açık hava rahatlıyor bebisleri alıştırmak iyi oluyor.
Klimayi 28e getirince Üşüyorum. Oda 16m2, klima 12lik. 9luk mu alsaydik acaba. 29genelde bazen 29.5 veya 30da tutuyorum klimayi. Baymak aldık. Fatura da az geldi. Geçen ay 36 günlük 110 bu ay 20 günlük 60tl geldi.

Odaniz kaç m2? Klima kaclik?
Annemlerin ev geçen hafta 29 dereceydi , kızım çok huysuzlandı sıcak geldi baya , brnim evin kuzey - doğu cepheye BAKIYOR 26-27 derece genelde , akşamları 25 e Düşüyor , gündüz Şort akşamları ince uzun kapalı pantolonlardan giydiriyorum

Ben üniversitede öğrenciyken okulla ankaradan samsuna gitmiştik. Samsunda ögretmenevinde kalmıştık. 5dkda sahildeydik, yakın olması güzeldi.

Bi kere de samsun uzerinden kıyıdan trabzona gitmiştik.
Rizeyi ve artvini çok merak ediyorum
Samsun Güzeldir Karadeniz'in incisidir :)) K kubis-55 vardı Oral'ı galiba :)

Back
X