2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlarr bugün bebeğimle parkta salıncağa bindik nasıl kahkahalar artı yaa nasıl mutlu oldumm kızım büyüyo ayy çok mutluyum :)

Ben de çok severim Salıncağı

Kızım bütün hafta sonu babasına gülücükler attı, sevgi gösterileri, nazlar yaptı. Sürekli konuştu. Neden bana yapmuyor bunları da babasına yapıyor anlamıyorum. Kıskanmaya başladım :) Annesi olarak en çok gülücüğü ben hak ettiğimi düşünüyorum. Bütün bakımını ben yapıyorum. Üstünü altını ben değiştirip ben uyutuyorum. Sizde durum nasıl?

Ay maşallah. Yattığı şey ne? çok rahata benziyor.
Canım pudra zararlı diyorlar. Bilgin varmı?

Kızlar babaci olur derler ama benimkilerin hepsi babaci
Çünkü baba sakin, endişesi az, gece uykuyu almış
Ben de bunu kullaniyorum
Seni özlemiş seni istiyor diyerek verip ya dinleniyirum ya işime bakıyorum
Acayip yılışıyor

Bizde tam tersi babasindan korkuyo sanki kirli sakali var o yuzden mi diye dusunuyorum. Bide sadece aksamlari goruyo ya acaba unutuyo mu ki aksama kdr

Benimki babaannesini unutmuyo ki 2 güne bir görüyor
Dediğin gibi sakal farklı geliyor olabilir

Oda 20 m2 canım, klima 12000 btu. Ancak tüm ön bölüm cam ve bütün gün güneş alıyor, onun etkisi sanırım. Klimasız durulmuyor

Bizim Odamiz güney Doğu yönlü. 2 yönde de pencere var ve pencereler ahşap üstelik çift değil tek cam, yalıtım az olur diye güneşlik perdeleri gündüz de kapalı tutuyorum
Biz de öğleden sonra açıyoruz akşam 21. 30 gibi yatmadann kapatıyoruz

9ay 9ay arabanin markası pierre Cardin

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: 9ay
@GlnU bizim kumlar arttı. Havuzu beklemeden oynuyor oğlum :)

Kızım dalları seyrediyor
Heyecanlaniyor :)
Simdi canim içeri girip emzirmek istemiyor ama napalım

Kızlar bebegimle az ilgilendim bugün boynu koltukalti pişmiş eltim geldi pudraladi Utalk pudrayla ilk defa pudralandi kızım
Pudra yerine buğday nişastasını tavsiye ederim. Hem doğal hem de çok etkili

Kizlar sadece anne sutu veren varmi? Ve aylik kac kilo alio sizinkiler? Merak ediyorum acaba benimki normal mi diye. Ve anne sutuyle beslenen bebekler belirli bi aydan sonra yavasliomus kilo alimi

Ben sadece anne sutu veriyorum ilk 1 hafta mama kullandik 3550 dogdu 2.5 aylik olduk 6.5 kiloyuz ama evet 4 ayda yavasliyomus sanirim bakicaz

Ay o emzirme onlugune ben biturlu alisamadim. Bikere denedim disarda sanki herkes bana bakiomus gibi geldi bana. Rahat edemedim kendi kendime evham yaptim :KK43:

Emzirme onlugu candir eger disari cikarken unutursam ciplak gibi hissediyorum kendimi.biraz daha kuytu koselere gidiyorum tabi kafede falan otururken mesela

Şu onlugu nasıl kullanıyorsun cnm ben denedim.tam bir faciaydi bebegi altına koydum ustumu açayım dedim o arada yaka kısmı aşağı indi bebeğim cekistirdi bas bas bağırdı :/

Canim once onlugu geciriyorum boynumdan sonra memeyi hazirliyorum aciyorum sonra oglumu kucagima alip memeye yapistiriyorum yoksa benimkide cekiyo

Bizim Odamiz güney Doğu yönlü. 2 yönde de pencere var ve pencereler ahşap üstelik çift değil tek cam, yalıtım az olur diye güneşlik perdeleri gündüz de kapalı tutuyorum
Biz de öğleden sonra açıyoruz akşam 21. 30 gibi yatmadann kapatıyoruz
Yok canım kapatamıyorum, ben de dayanamıyorum sıcağa. 189 fatura geldi. Bir de perdeyi zebra yaptırmış annem, güneşlik yok. Bu arada 21:30 da mı yatıyorsunuz, senin eşin miydi erken yatmacı :)

Yok canım kapatamıyorum, ben de dayanamıyorum sıcağa. 189 fatura geldi. Bir de perdeyi zebra yaptırmış annem, güneşlik yok. Bu arada 21:30 da mı yatıyorsunuz, senin eşin miydi erken yatmacı :)

Evet benimki o, şimdi salonda çocuklarla uyuyor 2saattir.
Ben de uzaniyorum ama yorgunluktan uyuyamiyorum. Kalkip mutfağı toplayıp yaticam

Mouse Mouse canım hakkında hayırlısı olsun
Anlaşmalı mı bosaniyorsun yoksa terk mi ettin?

Canım lutfen kendine dikkat et
Psikolog desteği al
Lohusaliktan yeni çıktın zaten
Çok hassassın hiç sevmesen çocuk yapmazdın değil nki
Ben hi yuvanin yıkılmasıni istemem ama hıç umudun yoksa arkana dönme

Kadınlar Anne olunca hemen büyüsün istenir
Ama erkekler bazen dede olunca büyürler

Benim kızım her tartistigimizda kavga ediyoruz sanıyor ve ağlıyor ben sizi bir arada istiyorum diyor
Gün grlecek o emek verdiğin, uğruna hayatını altüst ettiğin kızın sabretseydin diyecek yakinlarimdan biliyorum..
Buna da kendini hazirlaman gerekebilir.

Olmuyirsa olmaz, ama muhakkak psikolojik destek al canım
Allah kolaylaştırsin işini

Takı iadesi davası açabilirsiniz takılar için
Tazminat ve velayet davaları da var boşanma dışında
Davslar birlestirulebilir
Terk ettim Can'ım
Gel konuşalım diyip direnmesine rağmen tek bi değişme yok
Bugün kızımı görmeye geldi aldı gitti eve
Sonra benimle konuşmazsan getirmeyeceğim kızı dedi
Baktı ben ciddiyim özür dileyip getirdi kızımı
Tedavi olacağım kızım için diyor
Olsun evet kendi için kızım için tedavi olsun
Benim için olmasın
Çünkü bende bitti artık
Stres içinde yaşamaktan
Sürekli eleştirilmekten bıktım
Ünv mezunu kadınım
Ama eleştirileri yüzünden pısıldığımı hissediyordum
Özgüvenim gitti
Kızım büyüyünce belki sabretseydin diyecek
Devam edersem belki de neden boşanmadın diyecek
Ben ne yaparsam şu saatten sonra kızım için yapacağım
Büyüyünce ona bunu anlatacağım
Hala da beni suçlarsa o güzel canı sağolsun
Şuan para takı düşünecek psikolojide değilim
Hepsi boşmuş anladım huzuru olmayınca insanın

Evet benimki o, şimdi salonda çocuklarla uyuyor 2saattir.
Ben de uzaniyorum ama yorgunluktan uyuyamiyorum. Kalkip mutfağı toplayıp yaticam

Esin ve cocuklarin 21.30da mi yatiyor cnm:KK57: ben halen daha kizim uyusun diye ugrasiyorum

Benim esim geceleri calisiyor o nedenle sabah yatiyor ogleden sonra uyaniyor ben de bebis ne zaman yatarsa yatiyorum ne zaman kalkarsa kalkiyorum

Benim bebegim su an kac kilo tam bilmiyorum haftaya cmt kontrolumuz ama tahminim 5.5 kg civari.. Hala 2 numara kullaniyorum tam geliyor. Yarim paket bezim kaldi, bitince 3 numaraya gececegim ben de.
Evet 2 bize de tam geliyodu ama elimizde 2ler bitti 3 paketini actik o da oldu yani tam zamaninda bitirmisiz :)

Cnm 2. Ayında 1 kilo aldı. Dışarıya ilgisi artıp az emince yavaşlıyormuş. Bakalım :)

emy0364 emy0364 cnm benim de bir memem düğüm düğüm oldu yine. Sağdım diğerinin yarısı kadar çıktı. Sen Nasıl açmıştın? Bir de 90 cc'yi kaç saat bekleme ile sağdın? Bence mama vermene gerek yok senin
Sıcak su torbaskyla yapışık ikiz gibi dolaştım canım , ilkinde hamama gittim Saunada buhar banyosunda toplamda 3 saat durdum , 4 litre su içmişim o aşamada :))) 1 saat falanda yüzdüm , yarım saatte hamam Bölümü'nde vakit geçirdim ,bu aşamada 2 kez sütümü sağdım hamam da :))) eşimle bebek otelde beklediler 6 saat falan durmuşum toplamda, dün bir kere sıcak su torbası yapmam yeterli geldi ... İlki ateşli olmuştu maalesef , 5 günde antibiyotik kullandım, canım bizim Sıkıntımız Yağlı sütü çekmiyor , sağdığım zamanda çok az çıkıyor , az önce bile uyur uyanık vaziyetteydi mememi verdim ağzında geveliyor, diliyle oynuyor , oysa saat 7:30 da yemişti, 9:30 da uyudu 1:30 da uyandı , 6 saat olmuş yemeyeli, aç aslında niye böyle yapıyor bilmiyorum , bir memeyş emdikten sonra mecburen mama verdim, şimdi sağdım sütümü , emdiği memeden 10 Cc kadar diğerinden de 50 Cc çıktı , iki memeyi sağdığımda genelde 60-70 Cc çıkıyor toplamda , sağ meme 40- sol meme 20-30 Cc , 2 gündür Mısır yediğimden 30 Cc civarı arttı ... Bugun mamayı kaşıkla verdik , çok sinirlendi gündüz, mememi de almak istemedi , 2 defa aç aç uyudu, aç olduğunda 20 dk uyuyabildi, Saat 12 de 2 mememide kendiliğinden emmişti , 1 saate yakın Sürüyor 2 memeyi emmesi , tabi sürekli emiyor arada kestiriyor :)) bende çok istiyorum sadece anne sütü vermeyi ama aşırı inatçı bir kızım var, bazen mümkünatı yok almıyor memeyş, sürekli de sağamıyorum, ÇOĞU zaman tekim , 3 gündür ablam buradaydı kızıyla ve Eşiyle beraber , annem hep yeğenimle ilgilendi, şu boğulma olayını yaşadığımızdan beri kucağına hala alamıyor annem , o Yüzden gelmiyor zaten , günde 2-3 defa bağıra çağıra mememi veriyorum bi yarım saat cebelleşiyotyz , ablamda diyor biberonu çok çabuk farketmiş diye, ablamda hep mama destekli gitti hatta ÇOĞU öğün sadece mama verdi , ablamın Göğüs uçları çok kanıyordu, Yeğenim kusarken kanlı kusuyordu , Yeğenim 5. Ayda anlamış , bizim ki daha 40 ı çıkmadan idrak etti ...

Son düzenleme:
Şu onlugu nasıl kullanıyorsun cnm ben denedim.tam bir faciaydi bebegi altına koydum ustumu açayım dedim o arada yaka kısmı aşağı indi bebeğim cekistirdi bas bas bağırdı :/
Once onlugu takip sonra memeyi hazirliyorum, en sonda oglumu altina sokuyorum. Benim gogsum cok iri oldugu icin mutlaka burnunu kapadimmi diye kontrol etme ihtiyaci hissediyorum. O yuzden yakayi hafif asagi indiriyorum. Zaten kimse donup bakmiyor, esim ya da bir arkadasim yanimdaysa onlar da yardimci oluyor.

Ben sadece anne sutu veriyorum ilk 1 hafta mama kullandik 3550 dogdu 2.5 aylik olduk 6.5 kiloyuz ama evet 4 ayda yavasliyomus sanirim bakicaz

Emzirme onlugu candir eger disari cikarken unutursam ciplak gibi hissediyorum kendimi.biraz daha kuytu koselere gidiyorum tabi kafede falan otururken mesela

Canim once onlugu geciriyorum boynumdan sonra memeyi hazirliyorum aciyorum sonra oglumu kucagima alip memeye yapistiriyorum yoksa benimkide cekiyo
Ne guzel ben bi alisamadim emzirme onlugune ya :(

Terk ettim Can'ım
Gel konuşalım diyip direnmesine rağmen tek bi değişme yok
Bugün kızımı görmeye geldi aldı gitti eve
Sonra benimle konuşmazsan getirmeyeceğim kızı dedi
Baktı ben ciddiyim özür dileyip getirdi kızımı
Tedavi olacağım kızım için diyor
Olsun evet kendi için kızım için tedavi olsun
Benim için olmasın
Çünkü bende bitti artık
Stres içinde yaşamaktan
Sürekli eleştirilmekten bıktım
Ünv mezunu kadınım
Ama eleştirileri yüzünden pısıldığımı hissediyordum
Özgüvenim gitti
Kızım büyüyünce belki sabretseydin diyecek
Devam edersem belki de neden boşanmadın diyecek
Ben ne yaparsam şu saatten sonra kızım için yapacağım
Büyüyünce ona bunu anlatacağım
Hala da beni suçlarsa o güzel canı sağolsun
Şuan para takı düşünecek psikolojide değilim
Hepsi boşmuş anladım huzuru olmayınca insanın
Üzülme güzelim, herşey insan için ve herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Sen zaten ölçüp biçip bu kararı vermişsindir. Çok yalın arkadaşlarımdan biri yedi aylık hamileyken terketti eşini, dışarda kahvaltı ediyorduk bir saat sonra evdeydik, 2 saat sonra evde kendisine ait ne varsa toplamıştık. Hasta insanla ömür geçmez. Annemle babam ben 12 yaşımdayken ayrıldı, babam iyi bir insandır ama aklım erdiğinde ilk lafım "anne 12 sene niye evli kaldın" oldu. Koca olacak, baba olacak bir erkek değil çünkü. Çok daha erken ayrılsaydı, daha farklı daha mutlu olurdu annem. Ailenden destek al, aman tahrik edici olma eşine karşı, Allah korusun neler görüyoruz şiddet falan. Sen zaten en iyisini bilirsin. Çocuğun biraz büyüyünce işe de başlarsın, yeni ve güzel bir şansı her kadın hak eder. Direkt kişiliğin özgüvenin üzerine oynuyorsa, sonunda sinir hastası olursun inan, o yatacağına sen hastanelik olırsun. Allah yardımcın olsun, her şartta hakkında hayırlısı olsun.

Ya kızlar biz 2 dk bile ağlamadan dışarı çıkamıyoruz :( çok sıkıldım. Yakınımda Kocaman bir park var gölet Kuğular ördekler gidip bir kahve içmek istiyorum ama yok.

Back
X