2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ne guzel canim Allah mutlulugunuzu bozmasin. Ben ise bazen esimin ailesi yuzunden cok huzursuz oluyorum ve esime yansitiyorum.
Sen belli ki mutlulugunu sadece esinle yasiosun:).
Keske bende oyle yapabilsem

Canim esime yansittim da noldu ya da ailesini sikayet edip dursam ne fayda ona da bi faydasi yoook bana da bi faydasi yok onlar mutlu mesut yasamaya devam ederken onlar umursamazken sebep olduklari şeylere, bizim huzurumuz mu bozulsun

Kimse kimseyi ailesi yuzunden ya da baska kisiler yuzunden uzmesin evlilikler de mutlu olsun

Canim esime yansittim da noldu ya da ailesini sikayet edip dursam ne fayda ona da bi faydasi yoook bana da bi faydasi yok onlar mutlu mesut yasamaya devam ederken onlar umursamazken sebep olduklari şeylere, bizim huzurumuz mu bozulsun

Kimse kimseyi ailesi yuzunden ya da baska kisiler yuzunden uzmesin evlilikler de mutlu olsun
Ay ne kadar pozitifsin. Denicem bende insallah yapabilirim :)

Kizlar bebeginizin yatagi nasil yastik kullaniyormusunuz yastigi hic sevmiyor. Dümdüz yatakta yatio yuzunu ya sağaya sola tam çevirip yatioboynu aciyacak die korkuyorum. Sürekli hapsiriyo. Yemesi iyi ateşi yok... birde yatağında sadece gece yatio gündüz napacagimi şaşırıyorum. Salincak hangisini öneriyorsunuz
Zaten dogrusu yastiksiz uyumasi canim yastik su anda onun omurga gelisimi icin iyi degil. Cunku boyunlari bizimki gibi uzun degil kisa. Ayrica bogulma riskinden dolayi 1 yasina kadar tavsiye edilmiyor.

Zaten dogrusu yastiksiz uyumasi canim yastik su anda onun omurga gelisimi icin iyi degil. Cunku boyunlari bizimki gibi uzun degil kisa. Ayrica bogulma riskinden dolayi 1 yasina kadar tavsiye edilmiyor.
Bize tam tersi doktorumuz normal bir Bebeğin 1. Aydan sonra yastık kullanması gerektiğini söylemişti , bizde Reflü olduğundan biz mecburen kullanıyoruz...tabi öyle yüksek yastık değil , bebek yastıkları incecik oluyor zaten

Gunduz ne siklikta emiyo mesela?
Yarın dikkat edeyim ama gündüz 2.5-3 saatte bir, öğleden sonra daha sık 1.5-2 saatte bir gibi.

9ay 9ay canım cok şükür ilk günler ne mücadeleler verdik sadece anne sütü aldınlar diye inşallah uzuuuuun bi zaman daha emerler benim hedef 1,5 yaş kısmetse. Ben gecen gün saydım dısarda rahat edeyim diye benim sıpa istemiyo artık biberonu emmedi çöpe gitti süt
Evet canım şükürler olsun. Ne güzel ya tamamen unutmuş. Süt=meme olmuş. En son 20 günlüktü biberon verdiğimde. İnşallah ben de gittiği kadar emzirmek istiyorum. 2 yıl istiyorum. İnşallah yapabiliriz.

Of kızlar ben aşırı yoruldum bugün de. Boynum, sırtım tutuldu. Bütün gün 1-2 gülücük alabildim. Yine bütün gülücükleri konuşmalar babaya gitti. :(

Bebekleri daha büyük arkadaşlar hep Bi tarafın kuruduğunu söylüyorlar Bn de öyle olsun istemiyorum
az geldiği için az emiyor belki de öyle öyle azalıyor. Sağmak işe yarayabilir. Ben yatırdıktan 2 saat sonra sağıp yattım. Sağ tarafı 10 dk sağdım, kediciği 20 dk. İnşallah işe yarar. Kurumasın tabi. İki ile beraber ancak oluyor.

Anne tipi oluşuyor:)

Benim kız da bugün babaanneye halaya yengeye bi kıkırdadı ki...

Hakikaten genç kız tipinden çıktım. Selülit ve çatlaklarımla tam bir anneyim artık :)
Herhalde sürekli bizle birlikte oldukları için yabancı yüzler görünce heycanlanıyorlar.

Ben de dik duramıyorum..
Korse aldım şimdi internetten. İşe yararsa haber veririm canım. Şöyle birinin gelip omuzlarımı geriye çekmesini istiyordum, Bu korse bunu yapıyor :)

Aslinda hic dizi izlemem de hani dizilerdeki aski yasiyoruz falan derler ya ordan yola cikarak soyledim sadece bi sene boyunca harika bi evliligim vardi simdi yine oyle bi sorunumuz yok cok sukur sadece cok siradan ne biliym iste
hepimizin sıradanlaşıyor canım. Arada heyecan katmak bizim elimizde.

Canım dışarıda gezdir, ben bebeğimi be zaman dışarı çıkarsam süper uyuyor :) kolay gelsin .
akşam üstü pikniğe gittik canım 5er dk 5er dk uyudu. Aralarda ağladı. Pek işe yaramadı yani. Arabayla bir yerlere gitsek saatlerce uyur :)

Kızlar bugün kuzenim geldi. 2çocuk annesi kpssye başvurmuş hem oturduk hem plan yaptık ona. Hem de biraz matematik çalıştırdım.
" Sen niye atanmaya çalışmıyorsun?" diye sordu bana.
Çocuklarim var dedim
"Atanirsam annem benimle gelecek ve çocuklara bakacak" dedi.

Işte ana var annecik var. "Bizim annemiz bizim de bir çocuğumuz gibi napalim" dedim.
Teyzem annemden 1buçuk yaş küçük. O da çocuk yaşta 16sında gelin olmuş. Işte annemin kişiliği mi kaderi mi imtihani mi bilemem.
Annem bakıma muhtaç. Teyzem parayla çocuk bakıyor, severek harika bakıyor.

Bu da bizim imtihanimiz..

Bırakmıyorum zaten canım uyku açılmasın diye uğraşıyorum ama uyumuyor. 10 dk uyudu uyandı. Senin bebiş kaç günlük?
88günlük canim ama dönem dönem cok degisiyo benimki hala dalamiyo tam hep bi çakal uykusu anca biraz ugrasirsam uyandigi gibi sallıyorum tekrar. Seninki kac gunluk?

Once onlugu takip sonra memeyi hazirliyorum, en sonda oglumu altina sokuyorum. Benim gogsum cok iri oldugu icin mutlaka burnunu kapadimmi diye kontrol etme ihtiyaci hissediyorum. O yuzden yakayi hafif asagi indiriyorum. Zaten kimse donup bakmiyor, esim ya da bir arkadasim yanimdaysa onlar da yardimci oluyor.
Oğlunu alta sokarken meme açılmıyor mu bende açılıyor :)

Back
X