- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #50.021
Kızlar benim kızım da 3haziranda doğdu.
2900grdi. 70günlükken giysili 5550gr 58cm geldi. Şu aralar pek kilo aldığını sanmıyorum. Biraz genetik bence.
Boylar kaç cm?
Canım seninki çalışmak değil sesli okumak gibi olabilir. Hem bebeğinin beyni de senin sesli okumalarindan gelişir.
Babanla ortak vekalet alırsınız duruşmalara baban gider. O şartı sür babana. Ben savunmaları, dilekçeleri hazırlarım uyaptan takip ederim, duruşmalara sen gidersin, dersin. Ya da çoğuna o gitmeli yani.
Müvekkillere de bunu açıklarsın.
Baban kabul etmezse, edene kadar tekrarlarsın.
Zaten bebeğin 6 aylık olunca bu kadar bağımlı olmayacak.
Sen ihtiyaçlarını daha iyi anlarsın hem de ek gıda ve oyuncaklar artık yardımcın olur.
Bi de birisi sormuştu
Bence flaş 3-4sene olmamalı
Bebeğe kitap okumaliyiz
Ya da okuduklarimizi sesli okumaliyiz
2900grdi. 70günlükken giysili 5550gr 58cm geldi. Şu aralar pek kilo aldığını sanmıyorum. Biraz genetik bence.
Boylar kaç cm?
Cnm senin kizin da mo 6 haziranda dogmustu?
Canım seninki çalışmak değil sesli okumak gibi olabilir. Hem bebeğinin beyni de senin sesli okumalarindan gelişir.
Babanla ortak vekalet alırsınız duruşmalara baban gider. O şartı sür babana. Ben savunmaları, dilekçeleri hazırlarım uyaptan takip ederim, duruşmalara sen gidersin, dersin. Ya da çoğuna o gitmeli yani.
Müvekkillere de bunu açıklarsın.
Baban kabul etmezse, edene kadar tekrarlarsın.
Zaten bebeğin 6 aylık olunca bu kadar bağımlı olmayacak.
Sen ihtiyaçlarını daha iyi anlarsın hem de ek gıda ve oyuncaklar artık yardımcın olur.
Dogum kilosuda onemli diyip gecistiriyorum ozmn konuyu :). Saka biyana seninkinin kilosu da normal ki. Ben sadece diger 7-8 kilo olan bebeklere imrendim bi an
6 sına gün almıştık ama 4ünde suyum geldi :)
Bi de birisi sormuştu
Bence flaş 3-4sene olmamalı
Bebeğe kitap okumaliyiz
Ya da okuduklarimizi sesli okumaliyiz
Son düzenleme: