2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Eşime sordum canım da eşin çalışıyor mu sigortalı mı emekli sandığımı vs sormuşlar. Alabiliyormuşum yani çocuk parasını.
Bi dogum yardimi var bide sut parasi dogum yardimi herkese veriliyo ama sut parasi sadece sigortali ailelere veriliyo. Esin calisansa verilir. Bide dogum parasi var o dogum raporlu olan calisanlara veriliyo :)

Adem Güneş i takip eden var mı? Adem Günes in tavsiyeleriyle cocuk buyutmus birini bulsak super olr iyi mi olmus kotu mu :)

@9ay sen takip ediyorsun mesela, 4 yasa kadar cocukla ayni yatakta yatmaya ne diyorsun? Annelerin calismasini pek desteklemiyor ne diyorsun?
Eğer maddi olarak ihtiyaç yoksa bence evlat daha değerli. Onun geleceğine yatırım diyerek kişiliğinden çocukluğundan çalıyoruz çoğu zaman. Maddiyat bir şekilde halledilir. Şu an bir insanın temelleri atılıyor tuğla tuğla öreceğiz. İlerleyen zamanda geriye dönemeyeceğiz :)
2 yaşa kadar aynı yatakta 4 yaşa kadar aynı odada diyor.

3300gr dogdu 10haziranda en son 5kiloydu tam 10agustosda simdi kactir bilmiyorum. Evde tartiyorum ama tabi dogru sonuc vermio her seferinde baska cikio kilosu
Hastanaeden -200 ciksn gne guzel aliyo kiloyu bnce. Ayda bi kilo iste :) biz 3900 dgduk ilk ay ck aldi doktor kizdi bize az emzir diye

28 haziran sogumlu benim oglum, pazar gunu 2 aylik olacak. 2970gr 49cm dogdu, 27 temmuzda 4350 gr 54.8 cm olmustu.. Kontrolumuz cumartesi kac gr ve cm oldu bilmiyorum ama evde tarttigim kadariyla sanirim 5500-5800gr arasi.. 62 cm kiyafetler ya tam oluyor ya da kucuk sanirim boyu da 60-62 cm arasi oldu.
Sadece anne sutu aliyor ama cok hizli buyudu sanki.

Kızlar benim ilk kızım 90günlükken5400grdi
Şimdi normal kilofa zayıf değil
Boyu da orta. Eşim ve ben de ortayiz

Sma kilo aldırmıyor canım , 2810 gr doğduk 68 günlüğüz galiba,4800 kg kilomuz

Canim Adem Günesin radyo programi vardi Cocuk Deyip Gecmeyin diye hala varmi bilmiyorum hatta bende kitabida var. Radyo parogramindan derlenmis kitabin adida ayni. Canli yayinda ariyolarda desiklerini uygulayan insanlar tesekkur ediyolardi sizin sayenizde coxugumun özgüveni tam 4yasinda kendi istegiyle odasina gecti artik diye. Sanirim sitesinde eski programlari var bi bak istersen. Bende napcagimisasirdim. Suanda ayni yatakta yatiyoruz hatta elele uyuyoruz genelde anne yani yaptirdim ben yataga bitisik cok rahat oluyo

Cnm valla ev isi hep eşimde ben pek birşeye karışmıyorum o hem evde hem dışarda koşturuyor ve cok yoruluyor biliyorum farkındayım ama bu asabiyet hali bazen beni ınanilmaz geriyor küçük şeyler büyüyor o da benim Asabi olduğumu söylüyor :) kV şu an bizde o gidince hala fikrim aynı olursa bo süre uzaklasmayi düşünüyorum yapabilir miyim bilmiyorum :KK43:

Bi süre neyden uzaklasacaksin anlamadim

Ay ben güneşe baktirdim bir kaç defa :KK43: ciddi olamazsın nolacak :KK43:

Bi daha baktirma güneşe.
Göz, sinir ve beyin hücreleri yenilenmez.
Umarım direk ve uzun süre bakmamistir.
Ilerde tavuk karası gibi göz hastalıkları çıkabilir.
Bol balık tüket canım sütünden geçsin omega3, diğer hücreleri uzum ömürlü olsun bari.

Benim babam küçük çocukken güneşe çok bakarmış gözlerini kısarak. Şimdi %5görüyor o da gündüz. 24 yaşında %40 görüyormuş. Akşam görmüyor. O haliyle üniversite bile okumuş

Bnmki var cnm 4.300

Eğer maddi olarak ihtiyaç yoksa bence evlat daha değerli. Onun geleceğine yatırım diyerek kişiliğinden çocukluğundan çalıyoruz çoğu zaman. Maddiyat bir şekilde halledilir. Şu an bir insanın temelleri atılıyor tuğla tuğla öreceğiz. İlerleyen zamanda geriye dönemeyeceğiz :)
2 yaşa kadar aynı yatakta 4 yaşa kadar aynı odada diyor.

Aa bizden zayıfmışsınız boşver kilo sağlık demek değil ki

:) bence o saatten sonra hayatta kendi odasına gönderemezsin o çocuğu

Bebeğe 9aylık olduktancsonra disiplin eğitimine başlanıyor. Yanında yatırırken tüm gün şımartmiyorsun. Disiplin oturuyor. Disiplin eksik kalırsa odasına biraz geç gider ama gider yani

Son düzenleme:
Cnm valla ev isi hep eşimde ben pek birşeye karışmıyorum o hem evde hem dışarda koşturuyor ve cok yoruluyor biliyorum farkındayım ama bu asabiyet hali bazen beni ınanilmaz geriyor küçük şeyler büyüyor o da benim Asabi olduğumu söylüyor :) kV şu an bizde o gidince hala fikrim aynı olursa bo süre uzaklasmayi düşünüyorum yapabilir miyim bilmiyorum :KK43:
benim de aynı çocuk uyrken ses yaptığında adamaa kızıyorum abartıyorum heraşde ama benm bebeğim kolik akşam t:bicak::KK61:utturmadan uyutmaya çalışıyorum napıyım.​

Birazda olsun emzirmeye baslamistim ama bezde turuncu lekeler yuzunden sagmaya dondum. Sizler iyisinizdir umarim.
Istahsizlik var kasinin arasinda kabartilar oluyo sut alerjisinden supheleniyorum. Karsilasan var mi acaba.
Surek li 20 cc 10 cc falan yiyor sik sik bide. Doktora gittim tuhaf insan hayati tehlikeye sokarsin diyor. Ankarada bulunan arkadaslarim bana prof dr tavsiye eder misiniz . Genzine kacirdim kasikla iciyim derken .. hep derin nefes alıyor aspire mi etti ki. Gozunde capak var hic gecmiyor kanal tikanikli varmis bi turlu kalbinde ufuruden şüphelendiler eko cektiricez. Ooohh ne dertliymisim ama bu istah ve kilo sorununu kafama takiyorum ya nasil iki saate cekicem... R r0s3n devit ismini bana verir misin canim ecz. Aldigin.

Selam herkese, burada okuduktan sonra uyku arkadaşı aldım, biliyorum erken ama dayanamadım size de fikir olur belki ikeada var o tarz oyuncaklar
Ben resimdekini aldim

Eklentiler

• PE337576.webp
    PE337576.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 49
Hastanaeden -200 ciksn gne guzel aliyo kiloyu bnce. Ayda bi kilo iste :) biz 3900 dgduk ilk ay ck aldi doktor kizdi bize az emzir diye
Her ay 900gr aldi doktor iyi dedi bakalim bu sefer ne dicek. En az 6ay sadece anne sutu vermek isterim insallah olur. Allahalla az emzir diyen doktoru ilk defa duyorum :) maasallah size. Ilk ay kac kilo almisti senin bebis?

Back
X