2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Anane babane ile büyümek çok zevkli üstelik hafif şımartıldıklatı için mutlu oluyorlar. Ama 3 yaş aralığında artık yuva şart bence, zira Anane eğitimli olsa dahi çocuğun zihinsel ihtiyaçlarını karşılayamıyor evde. Kendi yaşıtlarıyla sosyal ortam içinde gelişmeleri çok önemli:spor:
Katılıyorum Can'ım burda beğendiğim kreş 27 aylık alıyor o civarda göndericem ben se nasipse

Canim benimki de oyle. Meme reddi bu olsa gerek. Ama bu hafta siddeti biraz azaldi gibi hissediyorum. Insallah azalarak biter. Memeye dönüş yaparlar
Meme reddi yaşadığınızda ne yapıyorsunuz ben sabredemiyorum artık kızıyorum , sonra kızdığım için kendine kızıyorum ağlAya ağlaya uykuya dalıyor, memeyi alması için en az 15 dk cebelleşiyotyz , bazen o galip geliyor hoop sağdığım sütü veriyorum. Bazen bekliyorum en sonunda zorla alıyor

Kızlar kızım ishal oldu.. ; (( dun mamadan suphelenmistim ama yinede yedirdim ben tanlus anlıyorum diye... mama dibe çöküyordu suyu yukarda kalıyordu. Yapışyapışti... simdi altini acayim dedim değiştirirken fos dıe isedi cıvık sekilde. Umarim sabaha düzelir cunku sabahta aşısı var... :/ neyseki yedek mama vardi şimdilik onu verdim uyudu kuzum... yaa keşke sadece emzirebilseydimde şu mamalara mecbur olmasaydi kızım. Az meme az mama karışık gidiyoruz şimdilik 61 günlük olduk bugün
Geçmiş olsun canım , mama bayat mı acaba , homojen olarak karışmıyorsa sıkıntı vardır canım o mamayı at çöpe. Birde hangi mama bu ? Bizde 10-15 gün haricinde hep mama destekli gittik ...

Meme reddi yaşadığınızda ne yapıyorsunuz ben sabredemiyorum artık kızıyorum , sonra kızdığım için kendine kızıyorum ağlAya ağlaya uykuya dalıyor, memeyi alması için en az 15 dk cebelleşiyotyz , bazen o galip geliyor hoop sağdığım sütü veriyorum. Bazen bekliyorum en sonunda zorla alıyor
aynı şeyleri canım. bazen gidip sağıp biberon veriyorum. bazen aç kalıyor. ama kendi istemezse tövbe almıyor memeyi.

Bugün de ishal gibi mi? İshal olması için günde 3-4 kere su gibi yapması lazımmış. Bence ikinci kakasını da takip et öyle götür aşıya canım

Bizde bugün 2. Ay aşımızı olacaz çok tedirginim inşallah sorunsuz atlatırız ateş falan olmaz

Bn yarım kaşık ağrı kesici verdim gitmeden fitilde var evde olmasa yaparım onu şuan huzursuz uykuya dalamıyor ama ateş yok şimdilik

Biz bugün rotavirus aşısını yaptırdık.eve geldim klimayı açtım oturuyorum, kızım uyuyor.umarım sıkıntı yaşamayız

Aşımızı yaptık kızım çok ağladı kıyamm ya aldım sakinleştirdim süt verdim uyudu bu ay 600 gr almış bebişim 4.600 56 cm olmuş kızım inşallah bu ay daha iyi kilo alır kızım tabi önce sağlıklı olsunda

Geçmiş olsun canım , mama bayat mı acaba , homojen olarak karışmıyorsa sıkıntı vardır canım o mamayı at çöpe. Birde hangi mama bu ? Bizde 10-15 gün haricinde hep mama destekli gittik ...
Hepinize gecmis olsun inşallah kizlar neyseki aşı seruvenini atlattık ama kizim agladi ben agladim... ; ( ama simdi iyiyiz uyumaya calisiyor. Ishal hafiflemis gibi. Geceki sulu degil. Mama sanırım nem almis attik çöpe koca 900 grlik kutuyu yenisini aldim küçük kutu tek seferde icti gayet iyi. Sma dan vazgeçemedim yine

Canim uyumadan once degil uyuduktan sonra yap ben oyle yapiyorum uyuyunca woombie kundagim var ona koyuyorum eger kundaga koymadiysam surekli uyaniyor koyduysam kesintisiz uyuyor

Evet ztn kizimi seyredr seyrede uyuyorum ben ve gozumu acar acmaz onugormek harika bir sey

Rahmetli ablamin diger adi Peri canim o yuzden sordum ismin peri mi diye

Kocam baska odada yatiyor horladigi icin bir de ztn gece calisiyor, cam acmiyorum, alarm kullanmiyorum, mutemadiyen sessiz kalmaya calisiyorum odada, giyinme odamiz var orda giyiniyoruz

Cnm din egitimi ile ilgili belli basli soyledigi bir tavsiye var mi aklinda olan?
Bir de ben bulamadim adem gunese gore iki kardes arasi kac yas olmaliymis?

Gecmis olsun canim
Biz de kucukken rahmetli ablamla ben annemle.babamla ayni odada yatardik cocuk odasi yoktu:)
Allah rahmet eylesin canim

Aşımızı yaptık kızım çok ağladı kıyamm ya aldım sakinleştirdim süt verdim uyudu bu ay 600 gr almış bebişim 4.600 56 cm olmuş kızım inşallah bu ay daha iyi kilo alır kızım tabi önce sağlıklı olsunda
Sorun çıkmaz dert etme Ateş'ini kontrol edersin
Geçen cuma biz de 4600 idik kızlarımızın tipi aynı senle demek :KK200: doğumgününüz ne Zaman bizim 4 haziran

benimde yaralar geçmedi hala çok acıyor ne yapcaz yaa. çoxuklar ek gıdaya geçecek. :))

Boyle boyle ek gidaya gececekler cnm dedigin gibi:)
Emzirmenin o guzel hazzini ben de yasamak isterdim aci cekmeden dislerimi sika sika degil de bebegime mutlu mutlu bakarak emzirmek isterdim ama neyse buna da sukur

Hepinize gecmis olsun inşallah kizlar neyseki aşı seruvenini atlattık ama kizim agladi ben agladim... ; ( ama simdi iyiyiz uyumaya calisiyor. Ishal hafiflemis gibi. Geceki sulu degil. Mama sanırım nem almis attik çöpe koca 900 grlik kutuyu yenisini aldim küçük kutu tek seferde icti gayet iyi. Sma dan vazgeçemedim yine
Cnm mama icin hazir sumu kaynatiyosun bebek suyumu

zeyzey3428 zeyzey3428 Canım aritmadaki suyu kaynatiyirum. Birde fikir olsun diye bir resim paylasiyorum. Iki mama arasindaki renk farkına bakin. Buyuk olan bozuk mama küçük olan yeni mama. Bozuk olan grimsi yeni olan kremsi renkte.

Eklentiler

• 2016-08-26 15.44.36.webp
    2016-08-26 15.44.36.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 104
Back
X