2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim bebegim de nerdeyse temmuzda dogdu, 28 haziran :) biz de disariya cikamiyorduk hic yeni yeni etraf ilgisini cekmeye baslayinca cikar olduk. Arabada cok durmuyor ama ben ergo baby kanguru aldim, biraz uykusu gelince hemen koyuyorum ona disari cikiyorum. Uyuyo icinde.
Bayramdan sonra ise baslayacagim icin ayakta sallamaya alistirmaya calisiyorum, bakici baska turlu uyutamaz cunku. Once ciglik kiyamet agliyor bir kac dakika sonra uyuyor.
Ben de kanguru alayım bari, belki içinde durur da ben de dışarıda bir nefes alırım

Her aksam aynı saatlerde başlayan ağlama seansları, gündüz sıfır uyku, gece çok az uyku, çok yorucu bir iş annelik
seni burada en iyi ben anlarım heralde bir kolik annesi olarak değişik şeyler denemeni tavsiye ederim benbenhiçbiri işe yaramadı ama bnde sabır gerek sadece çözümü pek yok

Kızlar mam emzikler var. Fotodaki dudağa gelen kıısım ince emziğe tepki olarak doğan bebekler için diyor bebeği emzik almayanlar bir de bunu denesin benim soothie 0 3 aydı da küçük geliyor artık durmuyor ağızda emzik araştırması yaparken gördüm
image.webp

seni burada en iyi ben anlarım heralde bir kolik annesi olarak değişik şeyler denemeni tavsiye ederim benbenhiçbiri işe yaramadı ama bnde sabır gerek sadece çözümü pek yok
Allah sizlere sabır versin. Bazen uyumayıp mızırdanıp ağladığında sizlere çok dua ediyorum. Allahım kolik bebekli annelere sabır ver yardımcıları ol diye :) cidden çok zor.

Günaydın Can'ım geçmiş olsun
Erkekler çok vicdansız bence
Bn de Karatay diyeti yapmaya çalışacağım gram gram kilo vermek kesmiyor psikolojim bozuk bu kilolarla Nasıl tatile gidilir
Sağol canım ya. Karatay diyeti nasıl acaba emzirirken olur mu? Benim sütüm yemeyince iyice gidiyor.
Benim de piskolojim bozuldu. Dişlerimi yaptırdıktan sonra bir de ortopediye gideceğim. Hamilelik ve emzirme sonrası ensemde bir şişlik oldu. Şeklim bozuldu ya resmen. O da geçer inşallah. Sonra çatlaklar ve kilo var. Tatile gitmeyi bırak ben böyle işe gitmek istemiyorum

9ay 9ay cnm ben de bazen gıcık oluyorum kocama anladım ki tam düşünceli koca yok :) sen de her adımı soylicen demek ki.akıl ediyodur ama.tembellikten yapmıyordur muhtemelen sen bugüne kadar bi çok şeyi ustlendiysen sen yaparsın die düşünüyodur nasıl olsa.
Sabah da öyle dedi zaten. Klimayı kapatsa niye kapattın dermişim. Benimle uğraşmamak için hiç bir şeye dokunmuyormuş. Ben de kendimi öyle dırdır eden biri olarak görmüyorum ama sanırım ona fazla geliyor her dediğim.

Allah sizlere sabır versin. Bazen uyumayıp mızırdanıp ağladığında sizlere çok dua ediyorum. Allahım kolik bebekli annelere sabır ver yardımcıları ol diye :) cidden çok zor.
ayy Allah senden razı olsun . gerçekten çok zor baş edilmiyo ne yapsan susmuyo dualarını eksik etme kızım bi kaç gündür düzeliyor gibi duaların yerini buluyo inşallah. ayın 3.de 3 aylık olcaz inşallah düzelicez inşallah

Sabah da öyle dedi zaten. Klimayı kapatsa niye kapattın dermişim. Benimle uğraşmamak için hiç bir şeye dokunmuyormuş. Ben de kendimi öyle dırdır eden biri olarak görmüyorum ama sanırım ona fazla geliyor her dediğim.
H history1985 erkekler kadınlar gbi değil maaleaef benm kızım kolik 3 saat uğraş sonu zar zor uyutuyoruz saolsum yardm ediyo sonra ben ayağıma alıyorum dalsın iyice yatağna götürüyüm dye bizm koca napıyo ÇEKİRDEK ÇİTLİYO

Yok cnm genel bi kanı var ya kadın dirdirci diye ondan kaynaklaniyo eşim de bana söyler ama ben de dirdir etmiyorum bence onlar hiç bişey istemeyelim söylemeyelim istiyolar.

H history1985 erkekler kadınlar gbi değil maaleaef benm kızım kolik 3 saat uğraş sonu zar zor uyutuyoruz saolsum yardm ediyo sonra ben ayağıma alıyorum dalsın iyice yatağna götürüyüm dye bizm koca napıyo ÇEKİRDEK ÇİTLİYO
Bizimki de öyle cnm bi uyutmaya bazen yardım ediyo onda da ben de senin kadar uğraşıyorum çocukla diyo.anne kadar uğraşamaz kimse bence.bak bebeğin uykusu var uyut sen dedim kucağına verdim aldı annesinin yanına götürdü iki sevdiler şimdi muhabbet ediyolar bebeğim agliyo hiç kralı değiller birazdan kriz geçirince uyumuyo deyip bana verecekler ikisini de piçaklicam şimdi :))))

Sabah hapşırarak ve kusurak kalktı kızım :KK43: Şimdi geri uyuttum. İnşallah uyandığında iyileşmiş olur
Bol bol sık sık emzir canım. Sen parol veya minoset iç 4 saat arayla, sıcak tut. Ben de geçen gece 21 derece de unutmuşum, hep 25-26 da uyurduk. Sabaha karşı bir kalktım bacakları yüz buz gibiydi, nasıl kapattım sardım çocuğu bilmiyorum. Vicdan azabından öldüm. Sonra düşündüm sakin oldum, sanki -1 derecede mi uyuduk ya dedim :) sık sık emzirdim sıcak tuttum terlemeden

Kızlar bebişim uyuyor uyanıp emip geri uyuyor ve ağlayarak uyanıyor. Çok şükür bir daha kusmadı ama belli ki üşütmüş.

H history1985 benimki de aynı ya! Akşam 6'da geliyor. Çok yorulmuş oluyorum biraz alsın istiyorum. Ben bir üstümü değiştireyim, bir tuvalete gireyim, bir de duş alayım diyor gelmesi 7 buçuk. Zaten çocuk 9'da uyuyor. Sonra da hiç oturmadan bebekle ilgilendim diyor. Halbuki ben bazen tuvalete bile gidemiyorum. Üstümü değiştirmek, duş almak lüks!

Yok cnm başka doktora gitmedik henüz durumu aynı maalesef bugün dışarı çıkalım dedik mahvolduk resmen emmedi ağladı ağladı.emzirme odasında gördüğüm manzaralar beni kendi adıma üzdü her gelen aciyo memeyi bebek şak diye yapisiyo cak cuk emiyo biz kavga halindeyiz oğlum ağlıyor en başta sağlık versin tabiki Rabbim ama ben de isterdim yani i kadar rahat emzirmek.baktım bi çok kişi ayakta emzirdi eve gelince hala ağlıyordu ayakta denedim biraz içti yarın bakalım aynı numara tutacak mi :)
Ya bizim kızda da oluyor ama kafasına göre bazen emmek istiyor bazen istemiyor , şunu farkettim ben stresliyken yani kafamda o işide yapacaktım bunuda yapacaktım uff heps kaldı gitti dediğimde kızım hiç emmiyor Ağzına dahi sürmüyor meme ucumu :( olmazsa sağıp sağıp vermey dene canım sürekli , illaki bir biberonu kabul edecek ...

Back
X