• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bizimki gündüzleri genelde tiny love'da uyuyor. vakit geçirtmek için de çok güzel.
Benimkide hep orda yazliktayim başka yatağı yok onu kullaniyoruz ama içinepamuk yatak yyaptırdım. Kenarlarına oğlum kolunu ayqgini carpiyo seninde kızın yapiyomu

Bugun babası gelince , kucağımda ama hiç bana bakmıyor Babasına laf atıp durdu , gülüştüler baya yarım saat falan bende izledim , Kampı Bırakma kararı aldık , geç kaldık galiba , artık 2. Bebeğe Tecrübe ediniriz :))) olduğu kadar , şükür bebeğim sağlıklı Yanımda ... Sarı inadı var, babasıda bende inatçıyım maalesef ...
Hayirlisi olsun canim keske daha guzel sonuclansaydi ama olsun, daha fazla zorlamak belki de bebeginin daha da agresiflesmesine neden olacak, memeden hatta senden sogumasina neden olacakti belki de allah korusun.. Aklinda olsun bu tarz calismalar bebegin yenidogan doneminde daha iyi sonuc veriyor. Biz ilk kez 5 gunlukken yardim almistik orada 10 gunluk bir bebek daha vardi hemsiremiz bizim daha sansli olsugumuzu soylemisti dusun.. Insallah ikinciyi dogurursam daha o gun dikilicem emzirme danismaninin kapisina sen de oyle yap:)
Insallah huzurlu ve cook mutlu bir bebegin olacak ona bol bol sevgini vereceksin bunlarin ilerde hicbir onemi kalmayacak..

Hayirlisi olsun canim keske daha guzel sonuclansaydi ama olsun, daha fazla zorlamak belki de bebeginin daha da agresiflesmesine neden olacak, memeden hatta senden sogumasina neden olacakti belki de allah korusun.. Aklinda olsun bu tarz calismalar bebegin yenidogan doneminde daha iyi sonuc veriyor. Biz ilk kez 5 gunlukken yardim almistik orada 10 gunluk bir bebek daha vardi hemsiremiz bizim daha sansli olsugumuzu soylemisti dusun.. Insallah ikinciyi dogurursam daha o gun dikilicem emzirme danismaninin kapisina sen de oyle yap:)
Insallah huzurlu ve cook mutlu bir bebegin olacak ona bol bol sevgini vereceksin bunlarin ilerde hicbir onemi kalmayacak..
emy0364 emy0364 aynen kızlar ne kadar erken o kadar iyi. Biz 20 günlükken yaptık ve sınırdan döndük. Fakat bence ilk haftalar sütün artması için önemli. Belki ilk 3 hafta iyi emziremediğim için şimdi sütüm az. Bir dahakine ilk günden kamp :) inşallah
emy0364 emy0364 canım elinden gelen her şeyi yaptın. İçin rahat olsun. O çok sevgi alan bir Bebek ve bu her şeyden önemli

Back
X