- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #50.921
benşmki de yapıyor bir büyüğünü aldım o da yapıyorKızlar bu bezler oģlusumun bacaginda iz yapıyor normal mi bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benşmki de yapıyor bir büyüğünü aldım o da yapıyorKızlar bu bezler oģlusumun bacaginda iz yapıyor normal mi bu
Benimkide hep orda yazliktayim başka yatağı yok onu kullaniyoruz ama içinepamuk yatak yyaptırdım. Kenarlarına oğlum kolunu ayqgini carpiyo seninde kızın yapiyomuKızlar bizimki gündüzleri genelde tiny love'da uyuyor. vakit geçirtmek için de çok güzel.
Bizimki 7/8dk sürdü. Böbreklere göbeğede baktiKızlar kalça ultrasonu kaç dk sürüyor? Yaptırmayan var mı?
Evet Can'ım malesef. Oraya örtü vs koyuyorum ama yinede heyecanlanınca çarpıyorBenimkide hep orda yazliktayim başka yatağı yok onu kullaniyoruz ama içinepamuk yatak yyaptırdım. Kenarlarına oğlum kolunu ayqgini carpiyo seninde kızın yapiyomu
Hayirlisi olsun canim keske daha guzel sonuclansaydi ama olsun, daha fazla zorlamak belki de bebeginin daha da agresiflesmesine neden olacak, memeden hatta senden sogumasina neden olacakti belki de allah korusun.. Aklinda olsun bu tarz calismalar bebegin yenidogan doneminde daha iyi sonuc veriyor. Biz ilk kez 5 gunlukken yardim almistik orada 10 gunluk bir bebek daha vardi hemsiremiz bizim daha sansli olsugumuzu soylemisti dusun.. Insallah ikinciyi dogurursam daha o gun dikilicem emzirme danismaninin kapisina sen de oyle yap:)Bugun babası gelince , kucağımda ama hiç bana bakmıyor Babasına laf atıp durdu , gülüştüler baya yarım saat falan bende izledim , Kampı Bırakma kararı aldık , geç kaldık galiba , artık 2. Bebeğe Tecrübe ediniriz :))) olduğu kadar , şükür bebeğim sağlıklı Yanımda ... Sarı inadı var, babasıda bende inatçıyım maalesef ...
Ağladı mı canım?Bizimki 7/8dk sürdü. Böbreklere göbeğede bakti
Evet ya bazen kizariyo artık krem sürüyorum.nasıl oldun cnm bu arada iyilestin mibenşmki de yapıyor bir büyüğünü aldım o da yapıyor
3 4 dk anca sürdü 3 defa cektrdik bizKızlar kalça ultrasonu kaç dk sürüyor? Yaptırmayan var mı?
Hayirlisi olsun canim keske daha guzel sonuclansaydi ama olsun, daha fazla zorlamak belki de bebeginin daha da agresiflesmesine neden olacak, memeden hatta senden sogumasina neden olacakti belki de allah korusun.. Aklinda olsun bu tarz calismalar bebegin yenidogan doneminde daha iyi sonuc veriyor. Biz ilk kez 5 gunlukken yardim almistik orada 10 gunluk bir bebek daha vardi hemsiremiz bizim daha sansli olsugumuzu soylemisti dusun.. Insallah ikinciyi dogurursam daha o gun dikilicem emzirme danismaninin kapisina sen de oyle yap:)
Insallah huzurlu ve cook mutlu bir bebegin olacak ona bol bol sevgini vereceksin bunlarin ilerde hicbir onemi kalmayacak..
Bana cevaben dedin sanırım :) yok cnm ya sanmam küçük geldiğini bi de küçük geldiğini nasıl anlıyoruz :) ben şu an 3 numara kullanıyorumKucul geliyor olabilir canim :)
Sonuncu da her şey normal çıktı Di mi? Ağlıyor mu? Çok şükür ben bugün kalktım, çok sağol Can'ım3 4 dk anca sürdü 3 defa cektrdik biz
Sagmayi denedim glmediAnladim canım herkes farklı tabi en iyi kendini sen bilirsin. Emİrdikten hemen sonra sagsan az bile çıksa birikir belki 1 ögünlük cikar. Denesene bide öyle canim
Aynen canim dedigin dogru cok zor yaEvolvia yı doğduğu gün vermiştik biz Can'ım içmişti ama o gün ne versen içer zaten tabi
Bnde ayniyim ama bu kiz nasil doyuyor anlamiyorumCnm ne Zaman'lar sağmak lazım. Gündüz sağınca bebeğe kalmıyor. Sanırım benim ciddi süt sorunu var. Saatte toplam maksimum 40 ml üretebiliyor pompaya göre
Bzdede oluyo tombik bacagiz dye dusunuyorumKızlar bu bezler oģlusumun bacaginda iz yapıyor normal mi bu
Biz gecede 2 saatte bi emiyiruz9ay birde gece kalkarsan sagmak icin cok uygun bi vakit. Bebisler artik uzun uyudugu icin gogusler dolu oluyor. 2 saatte 1 sagabilirsn
Belki 3 dk bile değilKızlar kalça ultrasonu kaç dk sürüyor? Yaptırmayan var mı?
Uyuduğu Zaman sağ 20 cc bile çıksa birikir. Sen de işe başlayacaksın 2 ay öncesinde başla stok yapmayaCnm ne Zaman'lar sağmak lazım. Gündüz sağınca bebeğe kalmıyor. Sanırım benim ciddi süt sorunu var. Saatte toplam maksimum 40 ml üretebiliyor pompaya göre
Ben dee :) salata gibi küçük küçük doğramalı işleri Adama yaptırıyorum beni sinir basıyor :)Valla aynen.bide menemeni kocaya yaptiriyom sen guzel yapiyon diye:)
Benim kocada balik burcu ama huy iste.herkez de farkli.