• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ya bugün öğlen mısır yedim sonra bir mide bulantısı başladı anlatamam çocuk durmuyo bi yandan ben kusma ve ishal yüzünden lavabodan cikamadim yine bi ara atesim çıktı gibi oldu nedir bu anlamadım o kadar kotuydum ki sadece annemi istedim yanımda :KK43: yarın iyi olmazsam cagiricam yanıma gerçekten ağlarsa bi ana ağlıyor
Dışarıdan mı aldın mısırı? Ben de aynen böyle bir gecenin ardından çağırtmıştım daha da geri göndermem :)

slm kızlar
9ay 9ay çok geçmiş olsun. geçenlerde analiz falan yapmıştınız yazamamıştım.
9ay 9ay : bilinçli, araştırmacı, ilgili, sabırlı, şefkatli, yardımcı, paylaşımcı...uzun zamandır adamımsın. bu da sana moral olsun :KK68:
benim kızında emme biraz sapıttı. sağ memeyi pek sevmiyor bu aralar.oysa onda daha çok süt var. şimdi üstüm ıslanmış sağda iyi emmeden uyudu.
bir de buğdayı çorbalarda kullanın, ben tesadüfen yemiştim çok süt yapmıştı.
PembeLokum PembeLokum evden birşey çalınmamış ama evine birşey de bırakılmış olabilir. iyice bi ara etrafı. inş yoktur tabi.
Hımmm bu hiç aklıma gelmemişti. PembeLokum PembeLokum detaylı dip köşe bir temizlik yaptır Can'ım en kısa zamanda

Ya bugün öğlen mısır yedim sonra bir mide bulantısı başladı anlatamam çocuk durmuyo bi yandan ben kusma ve ishal yüzünden lavabodan cikamadim yine bi ara atesim çıktı gibi oldu nedir bu anlamadım o kadar kotuydum ki sadece annemi istedim yanımda :KK43: yarın iyi olmazsam cagiricam yanıma gerçekten ağlarsa bi ana ağlıyor
Geçmiş olsun Can'ım dün ben de öyle oldum yalnızdım Bi de çok zor ilgilendim çocukla şükür geçti

Dışarıdan mı aldın mısırı? Ben de aynen böyle bir gecenin ardından çağırtmıştım daha da geri göndermem :)
Bende aradım şimdi geliyor benim eşim.bunca zaman annem.kalsa içten içe gıcık olurdu eminim misiri pazardan aldım cnm ama mısır böyle hasta etmez herhâlde

Sen instagramda mı alacaksın kendi sitesinden mi yüzde yüz organik pamuk olanı almak istiyorum ben de kolları saran undaklı olanından mı almak lazım yoksa kolları serbest olandan mı
Benimki uyumaz canim kollar kapali olursa kundagi pek sevmiyor bide kundaklik zamani gectiler.. Sitesinden alirim canim

Back
X