- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #51.581
Diş yeri yapmak nasıl oluyor? Erken çıkaracağını nasıl r
Bu arada ben de bugün 2 yıllık ücretsiz iznime ayrıldım. 2 yıllık bir ev hanımı olacağım artık. Bakalım nasılmış :)
Hayırlı olsun canim
ye gövdeye yat gölgeye dermisim

Alt ön kesici dişlerin yeri hafif kabariyor
Daha aylar varken başlar.
Orayı kaşıdiginizda rahatlar.
Özellikle soğuk havuç gibi şeyle
Diş çıkması yakinken hafif ateş ve ishal olur
Kızlar size hediye almayan birine siz alır mısınız?
Doğum yaptığımda beni hastanede ziyarete gelen ama eli boş gelen bir iş arkadaşım doğum yaptı. Elinin boş gelmesi sorun değildi aslında ama başkalarına süpriz partiler babyshowerlar vs düzenlerken boş gelmesinden pek hoşlanmadım. Kafamda onun için güzel bir hediye vardı ama artık içimden gelmiyor. Ufak bir şey çikolata kolonya gibi alıp gitsem mi hastaneye?
Maşallah kızına :)
Diş yeri yapıyor ne demek?
Benimki de hep ağzına sert şeyleri götürüyor. Acaba onun da mı dişi çıkacak?
Canım hastaneye hediye götürme bence kolonya cikolatayla gidersin. Sonra o senin evine hediyeyle gelirse sen de sevine hediyeyle gidersin. Veya iş yerinde hediye verdikten bi kac ay sonra sen verirsin. Usullen onu bekle bence hediye için
Maşallah dişi çıkacak yanı kolay gelsin hepimize diş çıkarması da zor
Evet yani benim ilk kızımın 3 aylıkken başladı 5buçuk aylıkken çıkardı
Bu arada bebegine zayıf diyordun ama kikosuna göre boyu maşallah iyi
Nyseki geldm ve uyumuyirdu :) hemen aldm onu kucagima oda anlamis gibi sarildi :) smdi emisiyoruz cok ozlemisin
Oyy masallh yerini nasil anladin
1 ay yarim gun calisiyorum cnm snra 1.5 saat sut iznim var
Bizimkide yarin 3. Ayi bitiriyo c.tesi kpntrole gittik 62 cm 7300 du genitalde akintili ypisma var dedi gcmzse ilac vercem dedi 1 ay snra cagrdi
Dış genital bölgesini arada bir dikkatlice temizlesen iyi olur canım ya mantar bile olur temizlemezsek. Usten yandan temizliyorum iç kenarlarini. Geçmiş olsun.
Hayirli olsun canim 2 yil cok guzwl bir sure
Ben de bugun ilk davami aldim ekim sonunda durusma var:)
Sana da hayırlı olsun canım
Kizlar bebeginizi kac aylikken kucaginizda oturttunuz ve kac aylikken yastik kullandiniz
Yastık çok ince olarak baştan beri kullanilsa da ben kullanmiyorum
Kucagimdayjen de kendime yasliyorum ve bir elimi arkadindan onüne doğru bacakbaradindan tutuyorum